Bizim kzlar buraya...

Merhaba kızlar nasılsınız ilk defa yazıyrum burayaa.s.

veee kartanesi sahnelerdee hihoyyyt
ama nasılll :CüvCüv: hamiş olarakkk
kızlar hepinizden özür diliyorummmm uzun bir ara verdim iş yerinden girmiyordum akşam da eve gelince pc açmıyorum dolayısıyla koptum sanal alemden
zuzudan duydunuz tabi haberleri dimiii
bugün dr.a gittikk 5 hafta+5 günlüküş benim kuzum daha yok yane sadece kesesi var kaydirigubbakcemile3 ecrinlen zuzuyu kıskandım hemen bi koşu bebiş yapam dedim iyi etmişimmi acep?kafamçokkarıştı

canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq: tebrikler tatlım a.s

Merhaba kızlar nasılsınız ilk defa yazıyrum burayaa.s.

hoş geldin şekercim ilk ve daim olsun inşallah sırnaşık şey

hoşgeldin baby_dilay...
kızlar iyi dilekleriniz için çook çok teşekkürleeerr

hoşgeldin baby_dilay...
kızlar iyi dilekleriniz için çook çok teşekkürleeerr

Hayirli olsun canim Allah saglikli bir sekilde bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.Ohhh yigenler cogaldi masallah...
Kizlar bende HAMILEYIM dermisiiimmmm..Ha ha ha aaa saka saka...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Allah benim yerime olmayanlara versin benim kizimada saglikli uzun omur versin.Amiinn:Saruboceq:

günaydın cannarıımm..nasılsınıss..ladycim ya hayatım çok üzüldüm okadar mı kötüye gidio herşey..rabbim hayırlısını wersin,sizdeler demi hala:KK43: özgürüm iileştimi kuşun...çok şükür 1 haftadır filan baya iyi gidiyo..o aşırı bulantılarım tiksinmelerim geçti,az biraz war ki hiç önemli diil çok fenaydım çünkü..meğer ewinde yemek yapabilmek ne güsel şeymiş:)) teyzeleri 2 ayı geçtik 2,5a doğru gidiorus..mercimekim artıkın büyüdü..çok heycanlı:) geçen sene deseniz ki zuzuu sen gelip bize burda bunnarı annatıcaksın yakın zamanda,hayatta inanmazdım..ne tuhaf): insanın içine bi anda düşüyomuş meğer ateşi..öpoorum hepinisi..

Zuzucum iylestik Allaha sukur canim.Sende kendine iyi bak.
Evet kizlar bebislerinizin cinsiyet tahminini yapicam bana annenizin ilk cocugunun cinsiyetini yazin bakalim.Ciddiyim haa.kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar herkesin bu günü dünden daa güzel olsun inşallah :Saruboceq:
hamişlerimiz iyidirler inşallaha.s kızlar bakın bebişleri iyi besleyin 3 buçuğun altında kilo olmuyacak ona göre sizden tosuncuklar bekliyoz kaydirigubbakcemile3

özgürdü annemin ilkçocuğu benim kız yaani benimki de mi kız olcak ayooll???
ya ben sabah kahvaltıda pek bişey yiyemiyom onun dışında salata meyve yoğurt süt falan besleniyoz iştee

günaydın kızlar a.s. a.s. a.s.
herkesin cuması mübarek olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ya ben sabah kahvaltıda pek bişey yiyemiyom onun dışında salata meyve yoğurt süt falan besleniyoz iştee

canım annenin ilk kız olmuş die sende kız doğurcan die bişey yok
belli olmuyo yanem hepsi şans kız veya erkek allah hayırlısını versin güzelim

Gunaydin kizlar evet canim % 90 kiz olucak.Ben demiyorum bunu istatistik diyo..Ama evin en buyuk kizi icin gecerli bu anket...Hayirlisi olsun tabi ki...kaydirigubbakcemile5

Kizlar bu pazar 8 senedir evime ilk defa gelecek arkadaslarim icin sizce ne pisireyim yemek mi, hamurisi felan mi onerilerinizi bekliyorum.Bide gelecek bayan sayisi 8-9 salon masamda en fazla 8 kisilik aciliyor.Dokuz kisi olursak acikta kalanalr olucak.Hamurisi yapsam acaba iyi olur mu hadi kizlar bana fikir verin..

Kizlar bu pazar 8 senedir evime ilk defa gelecek arkadaslarim icin sizce ne pisireyim yemek mi, hamurisi felan mi onerilerinizi bekliyorum.Bide gelecek bayan sayisi 8-9 salon masamda en fazla 8 kisilik aciliyor.Dokuz kisi olursak acikta kalanalr olucak.Hamurisi yapsam acaba iyi olur mu hadi kizlar bana fikir verin..

bence canısı yemek yap derim arkasından cay verecegine göre gene basit olarak birşeyler sun derim
senağlama gerçi bana fazla gelen olmadıgından
sana sunabileçeğim artarnetiflerim bu senağlama
kolay gelsin canım
yardıma ihtiyacın varmı?:roflol:

hehee ben evin en büyük kızı olduğuma gööre benim de kızım mı olacak kııız özgürdüü :1shok:
allah hayırlısını versin baalım tutcak mı :roflol:
özgürcüm ben hamurişi kısır pataes salatası falan yap masaya koy hepsini self servis gibi tabaklarına koyarsın isteyen üstüne alır diyecedüüm ama geç kaldım sanırım :sm_confused:

Merhaba arkadaşlar. Pek kimse gelmiyo herhalde. Bu topik toplanmayacak anlaşılan. Ama ben yine de bi selam atım dedim. Ben yine aynıyım arkadaşlar. Ağrıdan kıvranıyorum yine. Ellerim ayaklarım şişiyo. Bütün kemiklerim tutuluyo. Doktorum ilacımı kullanmamı söyledi yine. Ama çok korkuyorum. Bebeğime birşey olmasını istemiyorum. Bu akşam muayeneye gideceğim. Belki bu gün bebeğimin cinsiyeti de belli olur. 3 aylık oldu kerata. Geriye kaldı 6 ay. Bakalım bu 6 ayda neler yaşayacağım. Bana dua edin arkadaşlar. Duaya çok ihtiyacım var. Bebeğim için de edin. Ona birşey olmasını istemiyorum. Hastalığımı dizginlemek mümkün değil ilaç olmadan. Belki de kullanmak zorunda kalacağım. Hepiniz kendinize iyi bakın. Sizleri çok seviyorum... Şeniz:a015:

bence canısı yemek yap derim arkasından cay verecegine göre gene basit olarak birşeyler sun derim
senağlama gerçi bana fazla gelen olmadıgından
sana sunabileçeğim artarnetiflerim bu senağlama
kolay gelsin canım
yardıma ihtiyacın varmı?:roflol:

Canımcım mesajını yeni gördüm.Yardıma feci ihtiyacım oldu.Arkadaşlar gelip tam sohbetin ortasında koca demlik ve çaydanlık üzerime döküldü.Allahtan kalın kot giymiştim fazla yanmadan kurtuldum.Ama salon çayla battı 8 kız kalktı duvarları halıları sildi.Anlayacağın güzel ama yorucu bir gündü.kaydirigubbakcemile5

hehee ben evin en büyük kızı olduğuma gööre benim de kızım mı olacak kııız özgürdüü :1shok:
allah hayırlısını versin baalım tutcak mı :roflol:
özgürcüm ben hamurişi kısır pataes salatası falan yap masaya koy hepsini self servis gibi tabaklarına koyarsın isteyen üstüne alır diyecedüüm ama geç kaldım sanırım :sm_confused:

Canım evet geç yazdın ama bende yemek yapmaktan son anda vazgeçtim çünkü gelecek olan 8 kız vardı çocuklar ,ben ve benim kızımla masaya sığmıyoruz.Ayrı bir yerde masa açmakta işime gelmedi muhabbetten kopuk olacaktık.Neler hazırladım yazayım.
1- Kete ( Ağrı yöresinin bir hamur işi annem yaptı)
2- Gül pohaça (bu siteden bulup yaptım güzeldi)
3- Sosisli milföy
4- Amerikan salatası
5- Çiğ köfte
6- Un Kurabiyesi
7- Boşnak böreği
8- Muzlu yaş pasta
9 - Çikolatalı yaş pasta
10- Yaprak sarma

Masada hoş sohbetle yedik içtik .Valla dostluk çok güzel birşey.Birde açtık dansöz havası ohh oynadı kızlar. Sonra birde lokumla servis ettiğim türk kahvesi eşliğinde fal baktım tam oldu.Misafirlerim memnun ayrıldı.Sizleride beklerim kızlar.kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
X