Bizim kzlar buraya...

ecrin ceylinim 7 ay öyle bi gecerki anlamassın bile Allah yardım etsin sana
kızlar ben kötüyüm yaa evde kimse ile aram düzelmiyo pofffffff

ecrin ceylinim 7 ay öyle bi gecerki anlamassın bile Allah yardım etsin sana
kızlar ben kötüyüm yaa evde kimse ile aram düzelmiyo pofffffff

canım oturup şöyle ailecek konuşun tatlım nere kadar bu gidiş ya
eşin,k.validen ve paderinle olmazsa annen ve babanda gelsinler nedir aradaki sorun diye bi konuşun
amaçlar anlatılsın yoksa hallonulmaz gülüm
eşin sana karşın nasıl seni anlayan dinleyen türdenmi
hak verenmi
yani ailesinide bir kenara atmayacak ama ana ve babasıyla konuşsun nedir bu yaşananlar diye yoksa sonu gelmez gülüm
ben bildiğimden yani yaşadım çünkü
ve acık oturum hazırladım herkesi cağırdım annemi,babamı
k.valideyi,pederi eşimle aramızı yapan kişileri bile
oturup içimi döktüm eşimde yanımızda yürümüyor dedim
anlatıldı tartışıldı herşeyi dile getirdim
rayına oturur oldu sende öyle yap ama fazla tartışmadan kavgalara olay olunmadan canım
allah kolaylık versin saa şekerçim
yolum gene düşerse b.taşa uğrarım şeker

pişştt kızlaarr naaberr..gelin bakiim yamacıma..ben sizi canlandırcak bi haber wercem. hani hayırsız bi kartanemiz wardı ya..artıkın o da hamişşş...:CüvCüv:pıtır pıtır döküldük.kaydirigubbakcemile3.topici canlandıralım diye 3ümüz de kendimizi feda ettik nerdesinis nann..kaydirigubbakcemilekarışmam sıra size gelio yakındakaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

Aaaa Katanesi çok sevindim ve şaşırdım yaaa! delikafadulden Hepimiz birden... kaydirigubbakcemile3 Şimdi sıra lahanabebekte... Bi de ladycim sende canım... :CüvCüv: Saytroscum Gündüzcüm sanal yeğen diye tutturmuştunuz. Alın size istemediğiniz kadar sanal yeğen... delikafadulden kaydirigubbakcemile2 gamyoncuiremsu :emir_bebek: Ama Kartanesi bizi hepten unuttu. Kısım gelip güzel haberi kendin verseydin ya... Bize bi selam bile vermiyosun artık. Biz hiç diilse arada gelip bişiler paylaşıyoruz hala... :dilcikar:

Selam kizlar,
Hamileler kervanina KARTANEM de katilmis cook sevindim.hihoyyyt
Ben ne demistim buraya yazin dileginiz olacak diye bak oluyor iste hepiniz hamile kaldiniz.Topic gebelik topici gibi oldu :CüvCüv:
Saytrosum ve gunduzum dogurur mu bilmem ama ben hayatta dogurmam.Hem zayifladim o kadar ugrasip,hemde kizim 15 gundur bir hastaliktan kurtulmadan oburune atliyor uzuntuden benimde suratimda sivilceler ,ucuklar.gercekten annelik cok zor.-tatlicadiarzu- Bide diyorum yeni bir bebekler ugrasacak psikoloji yok bende.-tatlicadiarzu-
Simdi su saat GUNDUZUM KK bulusmasina gitmek icin yollardadir.bende gidecektim ama kizim duzelmedigi icin gidemedim.Dun yine Dr gittim bronsitmis.:nazar: Daha ne kadar evde hapis kaliriz bilmem ama cocuklarin hastaligi insani resmen depresyona surukluyor.şakkıdı

Aaaa Katanesi çok sevindim ve şaşırdım yaaa! delikafadulden Hepimiz birden... kaydirigubbakcemile3 Şimdi sıra lahanabebekte... Bi de ladycim sende canım... :CüvCüv: Saytroscum Gündüzcüm sanal yeğen diye tutturmuştunuz. Alın size istemediğiniz kadar sanal yeğen... delikafadulden kaydirigubbakcemile2 gamyoncuiremsu :emir_bebek: Ama Kartanesi bizi hepten unuttu. Kısım gelip güzel haberi kendin verseydin ya... Bize bi selam bile vermiyosun artık. Biz hiç diilse arada gelip bişiler paylaşıyoruz hala... :dilcikar:

Allah sizin bebeğinizi sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
beni boşver sen :nazar:

Canim yaa evde durumlar halen kotumu .:teselli:
çok kötü bile
evden ayrıldım ki ben 5 gun oldu
kayınpeder sağolsun

Allah sizin bebeğinizi sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
beni boşver sen :nazar:

çok kötü bile
evden ayrıldım ki ben 5 gun oldu
kayınpeder sağolsun

Esin nerde . madem evden ayrildin herseyi cozmeden donme canim.Herkes hayatinda mutlulugu hakediyor.Buyuklerde ona uymak zorunda.Şeniz

ana uğramayalı neler olmuş burada ya hamişler çoğalmış ya
lady durumuna üzüldüm arkadaş
ozgurdu sizede geçmiş olsun kızınız inşallah hastalığını atlatır
allahtan açil şifalar dilerim

buralara uğramıyalı hamilelerde çoğalmış:nazar::CüvCüv::nazar::CüvCüv::nazar::CüvCüv:
çok şükür bu günleri gördükkkkkkk yani ne güzel kızlar hamişliğinizin tanını çıkarın tabi aş ermeniz yoksa ayyyy ben hamileliklerimi düşünmek dahi istemiyorum 9 ay insan yatarmı 9 ay bütün işleri kocacım yapmıştı bu güzel tarafı tabiyde:jeyyar::jeyyar:
ama ben kötüydüm:nazar: inşallah sizin hamileliğiniz güzel geçiyordur güzel geçerde tadına varırsınız inşallah.hepinizi öpüyorum..Şeniz
lady34 canım inşallah sıkıntılarınızı atlatırsınız ..allah yardımcın olsun

selam kızlar sırnaşık şey
hepinizin kandili mübarek olsun :Saruboceq: ayrıca dünya kadınlar gününüz kutlu olsun a.s

günaydın kızlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
yeni bir haftaya daha girdik a.s herkese güzel sağlıklı vede huzur dolu bir hafta dilerim:1hug:

günaydın cannarıımm..nasılsınıss..ladycim ya hayatım çok üzüldüm okadar mı kötüye gidio herşey..rabbim hayırlısını wersin,sizdeler demi hala:KK43: özgürüm iileştimi kuşun...çok şükür 1 haftadır filan baya iyi gidiyo..o aşırı bulantılarım tiksinmelerim geçti,az biraz war ki hiç önemli diil çok fenaydım çünkü..meğer ewinde yemek yapabilmek ne güsel şeymiş:)) teyzeleri 2 ayı geçtik 2,5a doğru gidiorus..mercimekim artıkın büyüdü..çok heycanlı:) geçen sene deseniz ki zuzuu sen gelip bize burda bunnarı annatıcaksın yakın zamanda,hayatta inanmazdım..ne tuhaf): insanın içine bi anda düşüyomuş meğer ateşi..öpoorum hepinisi..

günaydın kıslarkaydirigubbakcemile2
burası gene boş be yavrilar nire gettiniz gene yavf:sm_confused: :uhm:

veee kartanesi sahnelerdee hihoyyyt
ama nasılll :CüvCüv: hamiş olarakkk
kızlar hepinizden özür diliyorummmm uzun bir ara verdim iş yerinden girmiyordum akşam da eve gelince pc açmıyorum dolayısıyla koptum sanal alemden
zuzudan duydunuz tabi haberleri dimiii
bugün dr.a gittikk 5 hafta+5 günlüküş benim kuzum daha yok yane sadece kesesi var kaydirigubbakcemile3 ecrinlen zuzuyu kıskandım hemen bi koşu bebiş yapam dedim iyi etmişimmi acep?kafamçokkarıştı

Kartanesi çok sevindim canım.Hepinizin gözü aydın...:CüvCüv: Rabbim sağlıcakla bebişlerinizi :emir_bebek:kucağınıza almayı nasip etsin....

X