Bizim kzlar buraya...

anam ben yazana kadar zuzum da gelmiş.günaydın yavrulu kuşum.hala size layık bişey bulamadım ben yaaa!neyse daha vakit var en azından

yawrulu kuş ha :) çok tatlı ya...:) kuşum aşkolsunn..çok incesin ..seworum senii...

şu istanbul ankara hattınada hızlı tren koysalarda zuzuuya kahvaltıya gitseydim yaaaa
afiyet olsun şekerçiğim

minikiz benden birşey kaçmaz canısı dedektif gibi biriyim ben :roflol:

gel hayatım gel..güzel sofralar kuruym sana..

:CüvCüv: :CüvCüv: hamile hatuncuklar banada dua etsenize benimde sağlıklı bir bebem olsuna.s
bende size hayırlısıynan kucağınıza almanız için du edeceyim :Saruboceq: başladım bilem :Saruboceq:

kııızzz sen de mi bebiş istiyosuunn...Allah gönlüne göre wersin hayatımm

yawrulu kuş ha :) çok tatlı ya...:) kuşum aşkolsunn..çok incesin ..seworum senii...

gel hayatım gel..güzel sofralar kuruym sana..

inşallah canım bi ankara gezisi düşünüyoruz yani anıt kabire doğru
o zaman rahatsız ederim seni dermişim :roflol:

Hayırlı akşamlar bizim topicin değerli sakinleri nasılsınız? :teytey:

Lahanacım Allah sana da sağlıklı bir bebiş versin. :Saruboceq:

Gündüzcüm nasıl oldun şeker. Gittin mi doktora? Şeniz

Kızlar zuzu arkadaşım bana cidden dargın sanırsam. Ama ben ne olduğunu bilmiyorum valla. Çok üzüldüm şimdi. Zuzucum seni kıracak incitecek bişi yaptıysam özür. :çok üzgünüm: :tomato:

Diğer arkadaşcıklarım hepinize selamlar. Kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum. a.s. a.s. a.s.

inşallah canım bi ankara gezisi düşünüyoruz yani anıt kabire doğru
o zaman rahatsız ederim seni dermişim :roflol:

taa geçensene ilk tanıştığımız zamanlarda da demiştin..hatta otel sormuştun bana :) ozamandan beri gelcen bekliyoruz:) sen gel rahatsız et beni,sewe sewe gündüzüm:)))

Hayırlı akşamlar bizim topicin değerli sakinleri nasılsınız? :teytey:

Lahanacım Allah sana da sağlıklı bir bebiş versin. :Saruboceq:

Gündüzcüm nasıl oldun şeker. Gittin mi doktora? Şeniz

Kızlar zuzu arkadaşım bana cidden dargın sanırsam. Ama ben ne olduğunu bilmiyorum valla. Çok üzüldüm şimdi. Zuzucum seni kıracak incitecek bişi yaptıysam özür. :çok üzgünüm: :tomato:

Diğer arkadaşcıklarım hepinize selamlar. Kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum. a.s. a.s. a.s.

önemli diil ecrin..geçeeer...sengözlerimebaksanab

Allah razı olsun ŞenizŞenizŞenizŞeniz
ay ben çok bunaldım ama yaa senağlama
günnüğümü okursanız hersey var orda :nazar:

Selam kızlar..
Canım günlüğünü okudum.Ne güzel ifade etmişsin kendini.Kitap yazsan okunur .Bu arada yaşadıkların kolay şeylerde değil gerçekten.Hepimizin mutlaka başından geçmiştir.Yani evliliğin ne kadardı hatırlayamıyorum ama genelde yeni evlilerde böyle oluyor.Bende ilk bir sene içinde belki bin kere ayrılmaya karar vermiştim.Bir arkadaşımın annesinin bir lafı vardı.Seni ailesi olarak kabul etmesi için 5 sene gerekir.Sonra sana alışır ve sensiz yapamaz.Bu bir gerçek şimdi düşününce hak veriyorum.
İşin gerçekten güzel bir iş yoksa çık işten otur evde diycem ama emeğine yazık o kadar çalışmışsın ,çalışmaya mutlaka devam et.
Allah kayınvalidene ve kayınpederine akıl versin,vicdan versin.
Dua et demiştin yaa,bence öncelikle tüm kalbinle sen dua et.Allah hiçbir dileğimizi geri çevirmiyor.Sonuçta sen kötü birşey istemiyorsun.Onlar evlerine gidip seni rahat bıraksınlar.
Daha önce başka sıkıntılar içinde yazdım burda sanırım ama tekrar yazayım Kenzül-i arşı oku duan kabul olana kadar oku.:Saruboceq:

Bu arada kızlar doktor bana 2 ekim demişti ama bana yine yanlış hesaplandı gibi geliyor yaff? :uhm: Nese bu gün asıl doktoruma gidicem. Bitaa hesaplattırırım...

2 ekim benim doğum günümmmmmmhihoyyythihoyyyt

SAYTROSUM benim babamda emekli öğretmen belki söylemişimdir.Babamda görev yapığı yerlerin şivesini kapardı.İlk İstanbula geldiğimizde çok zorlanmıştı.Ama yetişirdiği bütün çocuklar okudu ve okuma hevesiyle doluyordu.Bence eğitimini gözetle takip .Beğenmessende hiiç düşünme .

QUOTE]
ah özgürcüm takipteyim sanırım düzelir daha 2 senelik öğretmen gerçi genç öğretmenler çok hırslı oluyor bakalım nasıl olucak hakkımızda hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:

Saytros Ekim doğumlu yaa.Kızımda Ekimli o yüzden dedim Ekim bayanları güzel olur diye.şakkıdı
:1hug:a.s.a.s.a.s.
Bende dua ettim Ladynin kayınpederi ladynin evinden gitsin.:Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar hepinizi öpüyorum Şeniz

benim canım sıkkın gene bugünlerde oğluşumdan hep şikayet hep şikayet napıcam bilmiyorummmmmmmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

rabbim sanada sağlıklı ve hayırlı evlat versin canım :emir_bebek::ecrin_bebek:

uzun inçe bir yol dedim ya lahanbebek
evet öyle bir yolda yürümek isterdim
hiç birşeyi tasa etmeden kafaya takmadan
engellerim olmadan ama gittiğim ve yürüdüğüm yollar bana acı veriyor

canım benim ya rabbim sana istediğin gibi bir yol açsın inşallah :Saruboceq:
önünde engelleri olmaya sana sıkıntı vermeyen yollar, ben inanıyorumki kurban olduğum allahım senin iyi niyetinin karşılığını mutlaka verecektir
birazdaha sabır ablasıa.s.

[/I][/COLOR]

Ecrin_Ceylin:teytey: Lahanacım Allah sana da sağlıklı bir bebiş versin. :Saruboceq: [/B .!.:

lahanam inşallah Allah gönlüne göre versin.

canlarım hepinize teşekkür ederim a.s. allah herkesin niyetine göre versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın hihoyyyt günaydın hihoyyyt günaydın hihoyyyt

hepinize keyifli günler dilerim kaydirigubbakcemile2 delikafadulden

hamişler az bulantılı bol iştahlı bir gün geçirin emi a.s bebişler beslensin :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

gündüzüm geçmiş olsun :1no2: nen var canımcım aman tikkat et kendine

bu çiçekler benden topiğimizdeki bütün hatuncuklara
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

taa geçensene ilk tanıştığımız zamanlarda da demiştin..hatta otel sormuştun bana :) ozamandan beri gelcen bekliyoruz:) sen gel rahatsız et beni,sewe sewe gündüzüm:)))

önemli diil ecrin..geçeeer...sengözlerimebaksanab

evet canım doğru hatırlıyon
gelmek istedik ama olmadı bazı nedenlerden dolayı eşimin iş nedeniyle canım
kendine iyi bak gülüm:1hug:
ama geldiğimizde sana çıtlatırım
:1hug::1hug::1hug: a.s.a.s.a.s.
bu arada hepinize günaydınlar şeker arkadaşçıklarım

ya ecrinle aranızda ne var kızlar küs kalmayalım şu üç günlük dünyada ya :1no2:
üzülüyorum dargınlıklara kırgınlıklara

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

canım dün sonuçlarımı alıp dr ye gösterdim
bana boyun fıtıgı başlangıçı oldugunu söyledi
2 kutu ilaç verdi kullan ağrıların geçmezse gel dedi
bakalım ne olcek bi bitirelim ilaçlarıda

canım dün sonuçlarımı alıp dr ye gösterdim
bana boyun fıtıgı başlangıçı oldugunu söyledi
2 kutu ilaç verdi kullan ağrıların geçmezse gel dedi
bakalım ne olcek bi bitirelim ilaçlarıda

çok geçmiş olsun canım
boyun ağrısını çok iyi bilirim :1no2: bendede boyun fıtığı var ama bana ilaçlarla birlikte boyunlukta vermişti dr

günaydın hihoyyyt günaydın hihoyyyt günaydın hihoyyyt

hepinize keyifli günler dilerim kaydirigubbakcemile2 delikafadulden

hamişler az bulantılı bol iştahlı bir gün geçirin emi a.s bebişler beslensin :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

anam yawrum az bulantı kısmı tamam da bol iştah olmasın kıızzz..şişmiyem okadar :))

evet canım doğru hatırlıyon
gelmek istedik ama olmadı bazı nedenlerden dolayı eşimin iş nedeniyle canım
kendine iyi bak gülüm:1hug:
ama geldiğimizde sana çıtlatırım
:1hug::1hug::1hug: a.s.a.s.a.s.
bu arada hepinize günaydınlar şeker arkadaşçıklarım

ya ecrinle aranızda ne var kızlar küs kalmayalım şu üç günlük dünyada ya :1no2:
üzülüyorum dargınlıklara kırgınlıklara

bişey yok canım merak etme sen..

Selam kızlar..
Canım günlüğünü okudum.Ne güzel ifade etmişsin kendini.Kitap yazsan okunur .Bu arada yaşadıkların kolay şeylerde değil gerçekten.Hepimizin mutlaka başından geçmiştir.Yani evliliğin ne kadardı hatırlayamıyorum ama genelde yeni evlilerde böyle oluyor.Bende ilk bir sene içinde belki bin kere ayrılmaya karar vermiştim.Bir arkadaşımın annesinin bir lafı vardı.Seni ailesi olarak kabul etmesi için 5 sene gerekir.Sonra sana alışır ve sensiz yapamaz.Bu bir gerçek şimdi düşününce hak veriyorum.
İşin gerçekten güzel bir iş yoksa çık işten otur evde diycem ama emeğine yazık o kadar çalışmışsın ,çalışmaya mutlaka devam et.
Allah kayınvalidene ve kayınpederine akıl versin,vicdan versin.
Dua et demiştin yaa,bence öncelikle tüm kalbinle sen dua et.Allah hiçbir dileğimizi geri çevirmiyor.Sonuçta sen kötü birşey istemiyorsun.Onlar evlerine gidip seni rahat bıraksınlar.
Daha önce başka sıkıntılar içinde yazdım burda sanırım ama tekrar yazayım Kenzül-i arşı oku duan kabul olana kadar oku.:Saruboceq:

saol dileklerin için canım
tavsiye ettiğin duayı okuyacağım..
abdestli fakat basım açık şekilde okuyabilir miyim acaba?
genelde abdestli durmaya çalışıyorum mümkün oldukça

günaydın lahanabebek,lady34,minikiz sende buralardasın sanada günaydın
yanim bu sayfanın güzel narin hatuncukları hepinize günaydınlar

ŞenizŞenizŞeniz günaydın canım ablamm

aman lady'çığım takma kafaya tokadan başka taka taka ne hale getirdiler beni
insafsızlar hiç bir halden anlamazlar gülüm boşver
abdesli ve başın açıkta okuyabilirsin canım
sana kolay gelsin gülüm

ay kızlar fazla uzatmayın ya
ecrin zuzuu şaka olarak demiş olabilir yok bir sorun diyorsa yoktur be canısı
boş yere kırmayın kendinizi be tatlişkolarım
hepimiz buralardayız ters birşey olsa konularımızı baştan aşağıya okuyoruz sezerdik yanim şaka amaçlı denmiştir ecrinim oldu takma kafaya

günaydın kızlarsırnaşık şey bu gününüz dünden daha güzel olsun hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

X