Bizim kzlar buraya...

merhaba kızlar uzun zamandır girmiyodum benim bebiş hiç müsade etmiyo:emir_bebek:erken doğduğu için daha zor bakması çok yoruluyorumdelikafadulden derdimiz bitmiyo idrar yollarında enfeksiyon varmış 3 gündür antibiyotik kullanıyoruz iştahı yoktu ki o kiloları aldırcam diye neler çektim bugün daha ii şükür bu kadar anlatıyorum ama hatırlamışsınızdır inşallah beni-tatlicadiarzu-herkes iyidir inşallah:sm_cool:

merhaba kızlar uzun zamandır girmiyodum benim bebiş hiç müsade etmiyo:emir_bebek:erken doğduğu için daha zor bakması çok yoruluyorumdelikafadulden derdimiz bitmiyo idrar yollarında enfeksiyon varmış 3 gündür antibiyotik kullanıyoruz iştahı yoktu ki o kiloları aldırcam diye neler çektim bugün daha ii şükür bu kadar anlatıyorum ama hatırlamışsınızdır inşallah beni-tatlicadiarzu-herkes iyidir inşallah:sm_cool:

arzu seni unuturmuyuz canısı
çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah normele döner ya
çok zordur erken doğan bebeğe bakmak
sağlıgı yerinde olsunda annesinin tatlısı
bizler iyiyiz ve iyiy olmaya calışıyoruz gülüm kendinize iyi bakın oldu

günaydın kızlar hihoyyyt CUMANIZ MÜBAREK OLSUN :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: rahatsızlığımdan dolayı giremiyodum bir süre :1no2: buralar yine yalnız kalmış CADIARZU nerelerdesiniz kızlar CADIARZU hadi çıkın gelin hihoyyyt delikafadulden :eek:

günaydın kızlar hihoyyyt CUMANIZ MÜBAREK OLSUN :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: rahatsızlığımdan dolayı giremiyodum bir süre :1no2: buralar yine yalnız kalmış CADIARZU nerelerdesiniz kızlar CADIARZU hadi çıkın gelin hihoyyyt delikafadulden :eek:

geçmiş olsun arkadaşım neyin var gülüm aman kendine iyi bak yoksam
bebişmi bekliyorsun
seninde cuman mübarek olsun fıstık adanalım

bu arada topiğimiz gene boşlanmış herkeşler bir yerlere dağılmış :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava:
bundan sonra gelmeyeni döveceğim ona göre kaydirigubbakcemile3

Hepinize mutlu,sağlıklı,huzurlu ve bereketli haftasonları diliyorum a.s.ben de çok sık girip yazamıyorum ama sizin yazdıklarınızı okuyorum....Lahanabebek ben geldim bak burdayım beni dövme haa ona göredelikafadulden

alooooooooooo kızlar saklandınız gene bir yerlere çıkın artık kavuğunuzdan aaaaaaaaaaaa:eek:klava:

Aaaaaaa benden sonra bi gündüzün karanlığı gelmiş,noluyoruz yine, bi aralar iyi toparlanıyoduk ama artık kimsecikler uğramıyo yaaaa,neyse ben fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum

Aaaaaaa benden sonra bi gündüzün karanlığı gelmiş,noluyoruz yine, bi aralar iyi toparlanıyoduk ama artık kimsecikler uğramıyo yaaaa,neyse ben fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum

evet canım ya kimseler gelmez oldu gene
bende fırsat buldukca geliyorum görüşmek üzere canısı

selam kızla:eek:r valla bakıyorum çıkıyorum kimsecikler kaydirigubbakcemileyok konu yok artık bu sebeple ne yazıcağımıda bilemiyorum .
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın kızlar:1hug:a.s.Şeniz

selam kızla:eek:r valla bakıyorum çıkıyorum kimsecikler kaydirigubbakcemileyok konu yok artık bu sebeple ne yazıcağımıda bilemiyorum .
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın kızlar:1hug:a.s.Şeniz

neber canım görüşmeyeli çocuklar nasıl gülüm özledim nen sizleri sohbetlerinizi
aslında konu bulabilirizde konu yaratacak arkadaşlar yok gelmiyorlar artık
yoklar
sen neler yapmaktasın görünmeyeli

neber canım görüşmeyeli çocuklar nasıl gülüm özledim nen sizleri sohbetlerinizi
aslında konu bulabilirizde konu yaratacak arkadaşlar yok gelmiyorlar artık
yoklar
sen neler yapmaktasın görünmeyeli

iyiyim canım ya .konu yok olmayınca bakıp çıkıyorum bende herseferindede selam ver çık olmuyor selam topicine dönmesin diye birşey yazmıyorum bende.:1hug:a.s.Şeniz

Nasılsınız arkadaşlar. Benim pc satıldı ondan gelemiyorum. Eşim emaneten bi laptop getirmiş şimdi de onla giriyorum. Ben romatizma ilaçlarımı bıraktığımdan şiddetli ağrılarla boğuşuyorum. Her gün başka bir eklemde tutukluk oluyo. Artık acaba yarın hangi eklemim tutulacak diye düşünmeye başladım. Hastalık + Hamiilelik çok zor kızlar. Bana dua edin arkadaşlarım... Korkuyorum 9 ay nasıl geçecek diye. Ağrılarımın şiddetlenmesinden de korkuyorum. Grip öksürük bırakmıyo zaten yakamı. Bebişimi kucağıma aldığım günü düşünüp teselli ediyorum kendimi. Bitecek bu acılar. Herşey geçecek diye. Annelik fedakarlık istiyor. Benim fedakarlığım daha karnımdayken başladı. Benden bu kadar kızlar. Özledim hepiciğinizi. Kendinize çok iyi bakın...

Nasılsınız arkadaşlar. Benim pc satıldı ondan gelemiyorum. Eşim emaneten bi laptop getirmiş şimdi de onla giriyorum. Ben romatizma ilaçlarımı bıraktığımdan şiddetli ağrılarla boğuşuyorum. Her gün başka bir eklemde tutukluk oluyo. Artık acaba yarın hangi eklemim tutulacak diye düşünmeye başladım. Hastalık + Hamiilelik çok zor kızlar. Bana dua edin arkadaşlarım... Korkuyorum 9 ay nasıl geçecek diye. Ağrılarımın şiddetlenmesinden de korkuyorum. Grip öksürük bırakmıyo zaten yakamı. Bebişimi kucağıma aldığım günü düşünüp teselli ediyorum kendimi. Bitecek bu acılar. Herşey geçecek diye. Annelik fedakarlık istiyor. Benim fedakarlığım daha karnımdayken başladı. Benden bu kadar kızlar. Özledim hepiciğinizi. Kendinize çok iyi bakın...

canım ya çok geçmiş olsun
kendine dikkat et evini soğuk tutma canısı romatizma soğugu sevmez
para senin sağlıgından önemli değil
her zaman ele para gecer ama sağlık gittimi dönüşü yok
7 ay ne ki çabuk gecer canım bak şubat bitti marta girecez
fazla özletme kendini :nazar:

X