Bizim kzlar buraya...

kızlar bir fikrim var ne dersiniz
yılbaşı çekilişi yapalımmı hatıra kalır elimizde
ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum
madem burada tanıştık kaynaştık ve arkadaşçıklar olduk oluşturduk
ne dersiniz :1hug: a.s.

selam kızlar.gündüzcüm maşallah yaptın muhtarlığını tebrik ederim senia.s. dikişe geçtik düz dar etek diktik bu hafta model etek yapıyoruz.onun dışında çok hoş bir pantolon etek kalıbı çıkartıyorum kısmetse bayrama.canım sıkkın arkadaşım.kardeşimle ilgili bir derdim var konu açtım bi bakarsın uzatmayayım burda.kartanesi hoş geldin yoktun ortalıkta,ecrincim sende ihmal ediyorsun bizim kızların nüfusu azalıyor herkes bi yanda.şimdilik kaçtım öpüyorum hepinizi.

alooooooooooooooo kötükedihüso kızlar ne oluyor bize heeeeeeeeeeeee:eek:klava:
kimseler önçeki gibi gelip çıkmıyo heeeeeeeeeeeekötükedihüso
sizede mi kriz vurdu yoksammmmmmmmmmmm:roflol::roflol:

kızlar günaydınnn...keyifler nası..burda pırıl pırıl bi güneş war..bende ağlamaklı bi hawa..hayır olsun..herkesler nere kaçtı..o ecrini kartanesini özgürü saytrosu lahanayı buluupp saçlarından çeke çeke getirmek lazım buralara...efferim gündüzüm kıss sahipsis bırakma buraları..münüküümm kıyamam sanaa..haa bi de dik de resmini koy soona da kalıp gönder banaaa...

kızlar günaydınnn...keyifler nası..burda pırıl pırıl bi güneş war..bende ağlamaklı bi hawa..hayır olsun..herkesler nere kaçtı..o ecrini kartanesini özgürü saytrosu lahanayı buluupp saçlarından çeke çeke getirmek lazım buralara...efferim gündüzüm kıss sahipsis bırakma buraları..münüküümm kıyamam sanaa..haa bi de dik de resmini koy soona da kalıp gönder banaaa...

günaydın canım tabii ne demek yalnız senin bana ölçü yollaman lazım kalıp için.fazla uçuk olmayan bir model bulup yolla bana deneyelim.olmadı hocalara sorarım.bak şimdi aklıma geldi.benim dikiş bölümüne resim koy bi bakayım aklında birşey varsa bizim kızlar hepinizi öptüm

ne o canısı niye ağlamaklısın bakalım birşeymi oldu seni üzeçek he
bazen banada gelirler şöyle bi uğrayıp gider gözlerime yağmur bulutları
yeterki canını sıkacak bir neden den dolayı ağlamada
bırak sevinçten mutluluktan ağla
ben sahipsiz bırakmam sayfamızı

günaydın yawrukuşlar...gerçi ne yawru kaldı ne de kuş..nerdesiniss yaaa...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

günaydın yawrukuşlar...gerçi ne yawru kaldı ne de kuş..nerdesiniss yaaa...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

günaydın kızlar.zuzum gerçi yavruluğum kuşluğum falan kalmadı ama ben varım:1hug:

günaydın kızlar
yaprak dökümüne uğradık gibi
senağlama senağlama senağlama
üçümüzün yerine ağlıyom heeeeeeeeeeee
kimseler gelmiyo artık ya :1no2:

bana sopa çekmeyin yaaaasenağlama zaten üzgünüm bu aralar ama ihmal etmiyorum sizi bakın.yarın kardeşimin işini çözmek için kocasıyla konuşacağız o yüzden kafam biraz dağılsın diye geldim hepinizi öpüyor ve kaçıyorum

günaydın arkadaşlara.s nasılsınız bakem görüşmeyeli hııııııımmCADIARZU
yavf buralara pek kimsecikler uğramamış sankim:1no2: kızlar demek gelmeyenlere sopa var hııııııııı:roflol: ama beni düvmeyin benim geçerli mazeretim varbenneyaptımki ben pazartesiden beri evde yoktum:1no2: kızlar eşimin kuzeni vefat etti:çok üzgünüm:
yazık 19 yaşında gencecik çocuk motorsiklet kazası geçirdi ve öldü allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın
allah ailesine sabır versin:Saruboceq: nasıl bir acı olduğunu ben çok iyi bilirim allahım herkesin çocuklşarını korusun, bağışlasın inşallah:Saruboceq:

bana sopa çekmeyin zaten üzgünüm bu aralar ama ihmal etmiyorum sizi bakın.yarın kardeşimin işini çözmek için kocasıyla konuşacağız o yüzden kafam biraz dağılsın diye geldim hepinizi öpüyor ve kaçıyorum
yawrum sana sopa yok zaati..buraya uğramayanlara war..ay ağzını burnunu dağıtın onun konuşmaynan olmaz..çok sinirleniyorum aklıma geldikçe...adi herif kötükedihüso

kizlaarrr ben geldim bana sopa cekmeyin aciyin bana
sana da yok sopa şimdilikkkk :jeyyar: taze düşmüşsün buralara sopaynan korkuturmuyuz seni hoşgeldinnnn

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakem görüşmeyeli hııııııımm
yavf buralara pek kimsecikler uğramamış sankim:1no2: kızlar demek gelmeyenlere sopa var hııııııııı:roflol: ama beni düvmeyin benim geçerli mazeretim var ben pazartesiden beri evde yoktum:1no2: kızlar eşimin kuzeni vefat etti:çok üzgünüm:
yazık 19 yaşında gencecik çocuk motorsiklet kazası geçirdi ve öldü allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın
allah ailesine sabır versin:Saruboceq: nasıl bir acı olduğunu ben çok iyi bilirim allahım herkesin çocuklşarını korusun, bağışlasın inşallah:Saruboceq:

lahanamm hoşgeldin...başınız saolsun canım zor ewet..Allah rahmet eylesin...:teselli:

zuzuu demişki!
hepsine bi temiz sopa çekelimmi gündüzüm hıı ne dersinn???

evet zuzuum bi sopa cekmenin zamanı geldi bile ne o be nirde bunlar ya
ecrin,saytros,özgurdu,kartanesi yoklarr ya
hasi serenayyy'ın pc si yandı garibim giremiyo
aaaaaaaaaaaa sabrım taşmakta vallah hekötükedihüso

minikiz ne oldu kız kardeşine eşiyle sorunlarımı var allah yardımçısı olsun

Frape sen korkma sakın ha sana sopa yok yenisin daha
eskimeye başla düşünürüz bakemkaydirigubbakcemile3
aramıza hoşğeldin

lahanabebeğim başınız sağ olsun canım
allah rahmet eylesin ailesinede sabırlıklar dilerim

ben geldim ben :eek:dövmeyin beni ben masumum :1rolleyes::1rolleyes:elimde olmayan nedenlerden dolayı giremiyorum bazen giriyorum kimsecikler yok çıkıyorum a.s
lahanam allah ailesine sabır versin çok zor allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
kızlar gene gidiyom eşimin dayısı pankreas kanseri ona bakmak için girdim çok seviyoruz dayısını doktor ameliyetlık bile görmemiş heryerine sıçramış çok üzülüyorum bende alternattif tıpa baktım bildiginiz birşey varsa söyleyin çevrenizde olan sonuç alan kişiler varsa lütfen yazın bana.

X