- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın nasılsınız bakalım ne var ne yok....
ne olsun kardelen iyiyz vallah sen neler yapmaktasın okuyomusun ev kızımısın bakem :1hug:
kızlar günaydınnn...keyifler nası..burda pırıl pırıl bi güneş war..bende ağlamaklı bi hawa..hayır olsun..herkesler nere kaçtı..o ecrini kartanesini özgürü saytrosu lahanayı buluupp saçlarından çeke çeke getirmek lazım buralara...efferim gündüzüm kıss sahipsis bırakma buraları..münüküümm kıyamam sanaa..haa bi de dik de resmini koy soona da kalıp gönder banaaa...
kızlar günaydınnn...keyifler nası..burda pırıl pırıl bi güneş war..bende ağlamaklı bi hawa..hayır olsun..herkesler nere kaçtı..o ecrini kartanesini özgürü saytrosu lahanayı buluupp saçlarından çeke çeke getirmek lazım buralara...efferim gündüzüm kıss sahipsis bırakma buraları..münüküümm kıyamam sanaa..haa bi de dik de resmini koy soona da kalıp gönder banaaa...
günaydın kızlar.zuzum gerçi yavruluğum kuşluğum falan kalmadı ama ben varım:1hug:
günaydın yawrukuşlar...gerçi ne yawru kaldı ne de kuş..nerdesiniss yaaa...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
günaydın kızlar.zuzum gerçi yavruluğum kuşluğum falan kalmadı ama ben varım:1hug:
günaydın kızlar
yaprak dökümüne uğradık gibi
senağlama senağlama senağlama
üçümüzün yerine ağlıyom heeeeeeeeeeee
kimseler gelmiyo artık ya :1no2:
hepsine bi temiz sopa çekelimmi gündüzüm hıı ne dersinn???
yawrum sana sopa yok zaati..buraya uğramayanlara war..ay ağzını burnunu dağıtın onun konuşmaynan olmaz..çok sinirleniyorum aklıma geldikçe...adi herif kötükedihüsobana sopa çekmeyin zaten üzgünüm bu aralar ama ihmal etmiyorum sizi bakın.yarın kardeşimin işini çözmek için kocasıyla konuşacağız o yüzden kafam biraz dağılsın diye geldim hepinizi öpüyor ve kaçıyorum
sana da yok sopa şimdilikkkk :jeyyar: taze düşmüşsün buralara sopaynan korkuturmuyuz seni hoşgeldinnnnkizlaarrr ben geldim bana sopa cekmeyin aciyin bana
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakem görüşmeyeli hııııııımm
yavf buralara pek kimsecikler uğramamış sankim:1no2: kızlar demek gelmeyenlere sopa var hııııııııı:roflol: ama beni düvmeyin benim geçerli mazeretim var ben pazartesiden beri evde yoktum:1no2: kızlar eşimin kuzeni vefat etti:çok üzgünüm:
yazık 19 yaşında gencecik çocuk motorsiklet kazası geçirdi ve öldü allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın
allah ailesine sabır versin:Saruboceq: nasıl bir acı olduğunu ben çok iyi bilirim allahım herkesin çocuklşarını korusun, bağışlasın inşallah:Saruboceq: