Bizim kzlar buraya...

ben geldim ben :eek:dövmeyin beni ben masumum :1rolleyes::1rolleyes:elimde olmayan nedenlerden dolayı giremiyorum bazen giriyorum kimsecikler yok çıkıyorum a.s
lahanam allah ailesine sabır versin çok zor allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
kızlar gene gidiyom eşimin dayısı pankreas kanseri ona bakmak için girdim çok seviyoruz dayısını doktor ameliyetlık bile görmemiş heryerine sıçramış çok üzülüyorum bende alternattif tıpa baktım bildiginiz birşey varsa söyleyin çevrenizde olan sonuç alan kişiler varsa lütfen yazın bana.

gelip baktın kimsecikler yokk 2 lokma bişe yazıp gitceksiinn kızııımmmm kaydirigubbakcemileAllah şifa wersin güselimmm....:teselli:

gelip baktın kimsecikler yokk 2 lokma bişe yazıp gitceksiinn kızııımmmm kaydirigubbakcemileAllah şifa wersin güselimmm....:teselli:

yazıyom canımmmm :1rolleyes::1rolleyes:

sağol zuzum allah bütün hastalara acil şifalar versin..........:a015::a015:

selam kızlar.saytros geçmiş olsun dayınız için.lahanacım sizin de başınız sağolsun.zuzum keyfin yerinde mi?evde olmaktan memnun musun?gündüzcüm kardeşim kısaca hem hamile hem boynuzlandı işi çözmeye çalışıyoruz.aa bu arada zuzu kardeşimin kocasının çooooook dayak yemişliği var adamı ne narkoz tutuyor ne dikiş dövene yazık yani dayak boşa gidiyor.böyle yani kızlar.öptüm hepinizi

minikim. henüz ayrılmadım..eleman filan bulsun diye zor durumda kalmasın diye ayrılıcağımı söyledim..bu cmts son gün..ama dün kalkmış diyoki yok biz seni bırakmayız falan filan..yok dedim ben size söledim tee kaç gün önceden...

nası bi insanmış o ööle ya..rabbim kurtarsın ne diyimmm..ıslah etsinn

selam kızlar.saytros geçmiş olsun dayınız için.lahanacım sizin de başınız sağolsun.zuzum keyfin yerinde mi?evde olmaktan memnun musun?gündüzcüm kardeşim kısaca hem hamile hem boynuzlandı işi çözmeye çalışıyoruz.aa bu arada zuzu kardeşimin kocasının çooooook dayak yemişliği var adamı ne narkoz tutuyor ne dikiş dövene yazık yani dayak boşa gidiyor.böyle yani kızlar.öptüm hepinizi

aaaaaaaaaaaaaa minikiz yakıştıramadım sana kardeşin için öyle kelime denilirmi aaaaaaaaa
kibarca nazikce aldatıldı diyemezmiydin
ya kardeşin okursa ha üzülmezmi
boyny devrilsin eniştenin üzüldüm şimdi vallah
kim miş kimlerdenmiş nasıl olmuş nasıl öğrendiniz yazık vallah ya kötükedihüso

valla gündüzcüm bu kardeşimin tabiri.artık bende yoruldum bu sene herşey üstüste geldi.Allah hayretsin bu arada bir derdim var da konu açmıştım bununla ilgili şimdi anlatması çok uzun sürer.öptüm hepinizi

slm kızlaaarrr
herkesin başından baya bişeyler geçmiş anlaşılan kafamçokkarıştı
uzun süredir girmiyom girince de tüm ssayfaları okuyamıyom :1no2:
zuzumm noldu işten mi ayrılıyosun??? ay sebebi falan yazdın mı daha önce yazmadıysan sorayım yazdıysan bi zahmet dönüp okuyem barik -tatlicadiarzu-
saytroscumm geçmiş olsun canımm dayınıza allah şifa versin
minikız kardeşinin durumunu da girim okuyayım barii
lahanamın da başı sağolsun kim vefat etmiş anlamadım henüz ama -tatlicadiarzu-
ecrini göremedim son sayfada napıyon kıız :CüvCüv:

miniğim naaptınız tatlım kardeşinin olayını

sorma canım yaa! ikisiyle de konuştuk kardeşim affetmem diyor kocası yanlış anladı gerçeği anlatamadım çekip gitti diyor.bende sadece biraraya gelip konuşun boşanacaksanızda adam gibi olsun çocukları yıpratmayın diyebildim.daha biraraya gelmediler belki yarın olur bir yüzyüze gelseler de ne olacağı belli olsun gerildim vallahi.karı koca arasına girilmiyor da:1no2: ilgin için sağol arkadaşım bu arada hepinize selamlar

zuzuu kıız öle teşekkür edip gitmek var mı insan iki satır bişey yazar :eek:klava:
soru sorduk heraldee vp virseneeee kaydirigubbakcemile
minikcim allah haklarında hayırlısını versin fisfisfis

Selam kızlar. Bir süredir temizlikle uğraşıyorum. Temizlikçi geldi bir gün çalıştı gitti ama hiç beğenmedim şimdi devam ediyorum temizliğe. Perdelerimin son postasını attım çamaşır makinesine. Eşim gelince oflaya puflaya takacak artık... :roflol: Bu arada herkesin başına bişiler gelmiş yaa! :çok üzgünüm:
Minikçim inşaallah halledersiniz sorunu. Boşanmasın ya. Çocuklara yazık valla. Bir de hamileymiş. Çok üzüldüm.
Lahanam Allah rahmet eyesin canım. Yazık çok da gençmiş.
Zuzucum sen daha çıkmadın mı kıs işten.
Saytrosum Allah şifa versin. Bu konuda hiç bir bilgim yok canım... :çok üzgünüm:
Kayıp kız Kartanesi de gelmiş. Bundan sonra sana kayıp kız diicem. Sende ne var ne yok canım? yerimseniben

Bu arada Gündüzcüm ben yine kahvaltı yapmadan geldim topicimize. Mesajları okudum. Çayımı demledim. Şimdi hahvaltı yapmaya gidiyorum... Görüşürüz şekerler. Uuurıcam arada... yerimseniben Kartanesi sen de uğra arada hiç diilse bi selam ver çık şeker. :dilcikar:
Hoşçakalın kızlar... :a015:

kızlar hepiniz iyimisiniz ben şuan pğc min başında zor oturuyorum sağ tarafımda ağrı var bi bakıp çıkayım dedim
allah herkesin dertlerine derman versin canımcıklarım ya
öptüm hepinizi
sanırım kızlar yavaş yavaş toplanmaya başladı hihoyyyt

günaydın bizim kızlara.s gerçi ortada pek bizim kız kalmamış ama neyyyyyyyyyyssse

GÜNDÜZÜM nen var canımcım geçmiş olsun bu gün daha iyisindir inşallah:Saruboceq:

MİNİKİZ canım kız kardeşinin allah yardımcısı olsun. hakkında hayırlısı neyse olsun inşallah:Saruboceq:

kızlar ben bugün artık giremicem hepinizi kocaman öpüyorumŞenizŞeniz:1hug:

böbreklerimi üşüttüm galiba canım lahanam dün gece sağ tarafım bayağı ağrıdı
sen niye yoksun bakem gün boyu

selam kızlar kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
nasılsınız bakem sağolun arkadaşlar dayıya doktor ameliyatı uygun görmedi bakalım hakında hayırlısı inşallah .
nikkiz kardeşine üzüldüm allah onunda hakında hayırlısını versin inşallah.. çok zor inşallah bu kötü günleri çabuk atlatırsınız.
ecrincim o nasıl temizlikçi öyle kuzum perdeleri bile yıkamamış:1shok: sana kolay gelsin temizle temizle aynı oluyor gene ev. sende çoluk çocuk yok okadar batmaz ben yapıyorum arkamı dönüyorum sanki hiçbirşey yapmamış gibi.CADIARZU
kızlar hepinizi öpüyorum görüşmek üzre kendinize iyi bakın :1hug::1hug:
gündüzüm geçmiş olsun kendine iyi baka.sa.s

ecrinim fıstıkımm bugün bi ara msnden bana slm verdin heralde ama ben tam kapatmak zorundaydım sana cvp yazamadan kapattım kusuruma bakma okeyto??kaydirigubbakcemile2
ayy bazı belge işlerim vardı sonunda bugün gidip diplomamı aldım izinliydim annıcanız eve de erken geldim napıyo bizimkiler dedim kıymetinizi bilin vallahh
:içelim:
çok da uykum var kocacımm gelene dek uyusammıkiii mirmirmirmir

selam kızlar.ben bayramlık dikmeye uğraşıyorum onun dışında bir gelişme yok.hepinizi öptüm

Aman aman maşallah herkesler gelmişkaydirigubbakcemile3,Ecrinim evini güle güle kirlet darısı benim başıma:roflol:,Gündüzüm sanada geçmiş olsun Saytrosum Allah dayına şifa versin,minikkız seninde kardeşinin hakkında hayırlısı neyse öyle olsun.Rabbim herşeyin hayırlısını versin,Kartanesi,lahana bebek,zuzuu ve adını sayamadığım diğer arkadaşlar hepinize selam ve sevgiler:1hug:

X