Canını sıkma canım herşeyin çaresi var hayatta.Sen kendini üzme.Hayatının düzene gireceği zamanlarda gelecek.Benim istemediğim kalıcı misafirim geldiği zaman bildiğimiz süpürge var yaa onu çevirir üzerini tuzlardım.Batıl inanç ama işe yarıyordu.:roflol: Gülmeyin kızlar ama sinir olunca insan herşeyi deniyor.
lady'çığım allah yar ve yardımcın olsun be gülüm
bence onlar kömür ve sobadan kaçıyorlar
kim uğraşçak yakmaya :roflol:
sıcak sıcak doğalgazlı evde kalmak varken demişlerdir:roflol:
şaka bir yana hadi gel gelmesinede ilkbahara kadar da kalmak niye:sm_confused:
walla Allah kolaylık wersin ladyim..3 gün kalmaya geliolar da ben 4 olmasın die posta koyuyorum..hatta o 3ü 2 ye indirmeye çalışıorum..gamyoncuiremsuzor walla işin..
merhaba canım arkadaşım redlight71 ne var ne yok
hiç sorma gı bizim gızlara bi hal oldu ha
uğramıyorlar önceki gibi
Aaaaa bu arada Günaydın (iki gündür kendi kendime günaydın diyip duruyorum:roflol::roflol:)
ayyyy kartanesi üzgünüüüm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: nolur affet beni.nasılsın?işin nasıl gidiyor alışabildin mi?ekmek makinanı kullanabildin mi? bunun arkasından bir yalaka smiley gelmesi lazım:roflol:
merhaba kızlar geri döndüm erken doğum yaptım ömrüm hastanede geçti yeni toparlaınıyorum neyse sonra konuşuruz hepinizi özledim ŞenizŞenizŞenizŞeniz:lepi:
kesinlikle yalaka smileyi gerek bu topiğe kaydirigubbakcemile3
çok yalakacılar var bu topicte senin gibi :roflol:[/QUOTE çok kötüsün var ya!ben özeleştiri yapmıştım zaten