Bizim kzlar buraya...

inşallah inşallah
harbi yarıyomu nen
ben ayakkabısına tuz atim diyorum ama -tatlicadiarzu-
ya yakalanırsam nolcek
şutlarlar beni evden kaydirigubbakcemile3

lady'çığım allah yar ve yardımcın olsun be gülüm
bence onlar kömür ve sobadan kaçıyorlar
kim uğraşçak yakmaya :roflol:
sıcak sıcak doğalgazlı evde kalmak varken demişlerdir:roflol:
şaka bir yana hadi gel gelmesinede ilkbahara kadar da kalmak niye:sm_confused:

walla Allah kolaylık wersin ladyim..3 gün kalmaya geliolar da ben 4 olmasın die posta koyuyorum..hatta o 3ü 2 ye indirmeye çalışıorum..gamyoncuiremsuzor walla işin..

sobadan kaçmak mı -tatlicadiarzu- iyi akıl ettin he
kışın köy bomboş oluyor bi yaşayan bizimkiler yanii
sehirde evleri var ama kirada..zaten hersene geliyorlardı
eşim dediki herkes evlenince daha gelmez ama nerde
bizim evdeki dgazı beğenmiyo valla adam açsana açsana diye tutturuyo
soba ile dgaz bir mi :1closedeyes:

el el üstünde olur ev ev üstünde olmaz benim bildiğim.Allah herkese kendi yuvasında huzur versin.insan akşam olunca şöööyle bi yayılıp keyif yapmak ister o yüzden herkes evinde otursun.lady sana kolaylık dilerim.gerçi benim ev sobalı şöyle kış gelince kestaneler,kumpirler falan takılıyoruz biraz zahmetli ama zevkli oluyor.gündüz senin kayınvalide yanında değil galiba?zuzu düğündedir şimdi,ecrin nerelerde bilmem.saytros,özgür,lahana ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlar hepinize sevgiler

benim ismimi saymamışsın iştee :mymeka: küstüm :dilcikar:
hemen de unuttunuz mu beniii :çok üzgünüm:

ayyyy kartanesi üzgünüüüm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: nolur affet beni.nasılsın?işin nasıl gidiyor alışabildin mi?ekmek makinanı kullanabildin mi? bunun arkasından bir yalaka smiley gelmesi lazım:roflol:

selam şekerleeer
zorla sordurdum kendimi minikız gamyoncuiremsu
işe alıştım sayılır yeni olduğundan sıkıcı geçiyor vakit geçmek bilmiyoo idare ediyoruz işte :sm_confused:
ekmek makinasınaa gelinceee süpper bi icat kendisi hiç ekmek almıyoz artık dışardan cokacimcoook
biri bitiyo öbürünü yapıyomm
hatta kurdum şimcik sabah kahvaltıya sıcacık hazır olcak tereyağlı ekmeemiz :lepi:
sıkılıyoruum kimse yok muuu

walla Allah kolaylık wersin ladyim..3 gün kalmaya geliolar da ben 4 olmasın die posta koyuyorum..hatta o 3ü 2 ye indirmeye çalışıorum..gamyoncuiremsuzor walla işin..

kız zuzuu düğününüz pazar günümü
düğünde düzcelilerde varmı soram dedim:roflol:

Aaaaaaaa şu saat oldu hala kimse uğrayıpta bir iki satır yazmamış pes yaniiiiiiiiklava:.Bari ilk İyi akşamlar dileklerimi de ben iletiyim:roflol::roflol::roflol:

merhaba canım arkadaşım redlight71 ne var ne yok
hiç sorma gı bizim gızlara bi hal oldu ha
uğramıyorlar önceki gibi

Aaaaa bu arada Günaydın (iki gündür kendi kendime günaydın diyip duruyorum:roflol::roflol:)

Aaaaa bu arada Günaydın (iki gündür kendi kendime günaydın diyip duruyorum:roflol::roflol:)

bugün ben sana günaydın diyeyim.sanırım ilk kez bu saatte burdayım.dün güzel dinlenmişim,erken uyandım.bir kahve içip çıkarım birazdan.hepinize güzel mutlu ve hayırlı bir gün dilerim.bu arada özgürdünün selamı var,misafiri olduğundan gelemiyormuş öptü hepinizi bende öpüyorum

ayyyy kartanesi üzgünüüüm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: nolur affet beni.nasılsın?işin nasıl gidiyor alışabildin mi?ekmek makinanı kullanabildin mi? bunun arkasından bir yalaka smiley gelmesi lazım:roflol:

kesinlikle yalaka smileyi gerek bu topiğe kaydirigubbakcemile3
çok yalakacılar var bu topicte senin gibi :roflol:

merhaba kızlar geri döndüm erken doğum yaptım ömrüm hastanede geçti yeni toparlaınıyorum neyse sonra konuşuruz hepinizi özledim ŞenizŞenizŞenizŞeniz:lepi:

günaydın kızlar hepinize canımcıklarım ya
ay önçeleri ne güzel gırgırlaşıyorduk top atsak kimseler yok vallah
nirdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrr
malüm beni biliyorsunuz hastam var inmesen yanına olmuyor arada geliyom ya
kimseleri göremiyorum özledim kız sizleri çıkıp gelin gayri
bu arada arzu arkadaşım hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
geçmiş olsun bebişinizi kucağınıza almışsınız
allah analı babalı büyütsün canısı kızmı oğlanmı bebeğimiz
neyse sanal alemde sevebileçeğimiz bir
bebeğimiz var
huuuuuuuuuuuuuuuu zuzuu kartanesi ecrin size diyom kzılar
haydi iş başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…