Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar geri döndüm erken doğum yaptım ömrüm hastanede geçti yeni toparlaınıyorum neyse sonra konuşuruz hepinizi özledim ŞenizŞenizŞenizŞeniz:lepi:
selam kızlarhihoyyythihoyyyt
ecrin bebişin hayırlı olsun analı babalı büyüsün konuyu pek anlamasamda :uhm:arkadaşlar öyle diyorlarsa bir bildikleri vardır:1rolleyes::1rolleyes: arada bir girip cee yaparsak konulara fransız kaluyozz tebiiisengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
arzu bebeğini Allah analı babalı büyütsün inşallah.zuzuuu sen yırttın sanıyorsun ama şimdi gündüzü çağırıyorum bak.
kartanesi karabiber özgürdü saytorus zuzu nerelerdesiniz uzun zaman oldu görüşmeyeli yeni arkadaşlar gelmiş pek girilmiyo sanırım nette kimse yok senağlamabende çıkıyım madem kendi kendime yazışmıyım -tatlicadiarzu-benim bebiş uyuyoken yemek yapıyım bari cokacimcoook çocuklu olup ta ev idare etmek çok zor muş kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıa.s.:enbuyukkk:
hihoyyyt
canııım çok kaçmış gördüm seninereye kadar bacım,enişte yakalayacak bir gün:1hug:sonra böyle öpecek bizde patik öreriz.kız Allah nasip eder de burda olursak bebişine güzel bi hediye sözü benden.bak istersen özelden msn i vereyim sana yakama yapış diye
geldim minikiz beni çağırdıgına göre aman artıkın zuzuu'dan bebiş beklemiyom nearzu bebeğini Allah analı babalı büyütsün inşallah.zuzuuu sen yırttın sanıyorsun ama şimdi gündüzü çağırıyorum bak.
eh yani zuzuu inat ettin haaa :1ninca:amanıınn arzuu hoşgeldin canımm..bi süre konuştuk durduk aramısda bu kız gelmio iişallah ters bişe yoktur die..hani dikkat etmen de gerekiodu ya..Allah analı babalı büyütsün canım..a.s.
gündüzün karanlığı al sana yeğen..tepe tepe sewww kaydirigubbakcemile3