Bizim kzlar buraya...

sağolun kızlar 28 haftalık bebek doğurdum bakması çok zor Allahtan biraz büyüdü şu an üç buçuk aylık:emir_bebek:bu arada kız adı ayşenur:nazar:hihoyyyt

kartanesi karabiber özgürdü saytorus zuzu nerelerdesiniz uzun zaman oldu görüşmeyeli yeni arkadaşlar gelmiş pek girilmiyo sanırım nette kimse yok senağlamabende çıkıyım madem kendi kendime yazışmıyım -tatlicadiarzu-benim bebiş :emir_bebek:uyuyoken yemek yapıyım bari cokacimcoook çocuklu olup ta ev idare etmek çok zor muş kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıa.s.:enbuyukkk:

merhaba kızlar geri döndüm erken doğum yaptım ömrüm hastanede geçti yeni toparlaınıyorum neyse sonra konuşuruz hepinizi özledim ŞenizŞenizŞenizŞeniz:emir_bebek::lepi:

amanıınn arzuu hoşgeldin canımm..bi süre konuştuk durduk aramısda bu kız gelmio iişallah ters bişe yoktur die..hani dikkat etmen de gerekiodu ya..Allah analı babalı büyütsün canım..a.s.

gündüzün karanlığı al sana yeğen..tepe tepe sewww
kaydirigubbakcemile3

arzu bebeğini Allah analı babalı büyütsün inşallah.zuzuuu sen yırttın sanıyorsun ama şimdi gündüzü çağırıyorum bak.

selam kızlarhihoyyythihoyyyt
ecrin bebişin hayırlı olsun analı babalı büyüsün konuyu pek anlamasamda :uhm:arkadaşlar öyle diyorlarsa bir bildikleri vardır:1rolleyes::1rolleyes: arada bir girip cee yaparsak konulara fransız kaluyozz tebiiisengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

ecrinin diil hayatım arzunun bebişi olmuş..Allah mı söyletti ne :CüvCüv:

kartanesi karabiber özgürdü saytorus zuzu nerelerdesiniz uzun zaman oldu görüşmeyeli yeni arkadaşlar gelmiş pek girilmiyo sanırım nette kimse yok senağlamabende çıkıyım madem kendi kendime yazışmıyım -tatlicadiarzu-benim bebiş :emir_bebek:uyuyoken yemek yapıyım bari cokacimcoook çocuklu olup ta ev idare etmek çok zor muş kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıa.s.:enbuyukkk:

Allah analı babalı büyütsün bebişini çok sevindim sağlıklı olduğunuza.Kızlar bugünlerde çok yoğunum okuyorum sizleri ama katılamıyorum.Saytrosum seninde servilerle başın dertte gibi.a.s
Öpüyorum hepinizi...

canııım çok kaçmış gördüm seni:nazar:nereye kadar bacım,enişte yakalayacak bir gün:1hug:sonra böyle öpecek bizde patik öreriz.kız Allah nasip eder de burda olursak bebişine güzel bi hediye sözü benden.bak istersen özelden msn i vereyim sana yakama yapış diye

canııım çok kaçmış gördüm seni:nazar:nereye kadar bacım,enişte yakalayacak bir gün:1hug:sonra böyle öpecek bizde patik öreriz.kız Allah nasip eder de burda olursak bebişine güzel bi hediye sözü benden.bak istersen özelden msn i vereyim sana yakama yapış diye

:roflol: :roflol: minikim çok güldüm kııızz..sen ölme e mi..delü kaydirigubbakcemile3 ressmen rüşwet werio yaa..naniknanik taam kııss bi hamiş oluym sen gör hemen bebişim siperiş wericek minik teyzesine :emir_bebek:

seworum kızz ben siziiii Şeniz

arzu bebeğini Allah analı babalı büyütsün inşallah.zuzuuu sen yırttın sanıyorsun ama şimdi gündüzü çağırıyorum bak.
geldim minikiz beni çağırdıgına göre aman artıkın zuzuu'dan bebiş beklemiyom ne
zaman yaparsa yapsın
var işte sevebileçeğimiz bie bebiş arzunun kini severik artık:roflol:
:ecrin_bebek: :emir_bebek:
hanimişde bıcıbıcısı ay yerim seni ben ayşenur'cugum
amanıınn arzuu hoşgeldin canımm..bi süre konuştuk durduk aramısda bu kız gelmio iişallah ters bişe yoktur die..hani dikkat etmen de gerekiodu ya..Allah analı babalı büyütsün canım..a.s.

gündüzün karanlığı al sana yeğen..tepe tepe sewww
kaydirigubbakcemile3
eh yani zuzuu inat ettin haaa :1ninca:
neyse arzu teyzelik hasretini kaldırmış oldu tepe tepe sevcem tabi

bu rada şekerçiklerim günaydınlar hepinizea.s.

heytttttttttttt nerdesiniz kızlar ya koptukmu ne artıkın ya
kimseçikler uğramaz oldu yaaaaaaaasenağlama
burasıda düzce///81 sayfasına döndü ha
milleti toplayacam diye göbek taşım çat diye çatlayacak nen :roflol:
hayde gelin kötükedihüso

merabalar kızlar hihoyyytyaaaa ben benim kızın resmini avartama koyucam ama sürekli geçersiz dosya yazıp duruyoo gıcık oldum bi formülü var mı bilen sölesin tatlı yiğeninizi göstermek istiyorum :emir_bebek::ecrin_bebek:

ay istemesmiyis görmeyi çok isteris tabi canım..:ecrin_bebek: :emir_bebek:sanırım sitede bi sorun war ben de profil resmi koyim da bakiim dedim hata werdi..

hadi yaaa dünden beri uğraşıyorum -tatlicadiarzu-vaktim olmuyo siteye pek giremiyorum senağlama sanırım pek giren de yok herkes yoğun sanırım ayşenur uyuyoken :ecrin_bebek:bende yemek yapıyım baricokacimcoookbenim kocişkom balık istedi başlıyım yapmaya görüşürüz canım :1hug:

PİŞŞTTT millet napıyonuuuusss
ay arzu gelmişş meğer bebiş doğmuş haa haberimiz yoook kafamçokkarıştı
ben pek giremiyoruuumm işyerinde
akşam da vakit olmuyo
kaydirigubbakcemile
anladığım kadarıynan kimsecikler gelmiyomuş haaaaaa :1shok:

ay ay ben daha yeniyim buralarda
bende geldim aranıza benide kabul edermisiniz kızlaryerimseniben :roflol:

Son düzenleme:
kız lahanabebek az önçe gördüm seni nire gittin ay canısı ya
sohbetlerinizi ve sizleri özledim neden kimseler yoksenağlama

Pişşşt kıslar nabersiniz. :1rolleyes: Kim varsa ses versin bakem. :teytey: Gelin bi öpem hepinizi. Şeniz Ösledim valla... Benim modem arızalanmış. kötükedihüso Ondan girilmiyomuş nete. Şimcik hallettiler. :sm_cool: Ben de hemenjik yanınısa geldim. Ay özgürüm artık yaşasınnn! :roflol: Bu arada ben olmayınca pek bi sahipsiz kalmış topicimiz. Artık ben buradayım! Yeni bir dönem başlıyor. Haydi bir silkelenin bakam. Atın tembelliği üzerinizden. Herkes her gün günde iki kez girip bi ce diiicek karışmam haaa! :eek:klava:

X