biri bana cesaret versin ya şu bebek işine
Ay şekerim hemen başlar başlamaz olmuo ki saten. O olana kadar hazırlarsın kendini moralmen. Bak bana, yapim mi yapmim mi diye düşüne düşüne 1 sene geçirdim. Şimdi de 8 aydır olmuyo işte... :çok üzgünüm: Bunalımdayım şekerler. Bakın bi böyleyim, senağlama, bi böyle... :mymeka: Ben size gine gelirdim de internetim sorunlu yine. Ya 3-4 gündür yok internet yaaa... senağlama Annemlerden giriyom şimdi de...
ya hemen olursa şu an hiç hazır değilim
bak kayınpederler geliyor bizimle yaşamaya kimbilir ne kadar kalıcaklar
gittiklerinde eşime demiştim
bak yine gelirlerse boşanırım diye..
ama duruyorum işte kafam çok karışık Allah hayırlısını versin
ne kada kalcaklar canısı istemeyişinin sebebi neya hemen olursa şu an hiç hazır değilim
bak kayınpederler geliyor bizimle yaşamaya kimbilir ne kadar kalıcaklar
gittiklerinde eşime demiştim
bak yine gelirlerse boşanırım diye..
ama duruyorum işte kafam çok karışık Allah hayırlısını versin
canım kankim üzülme ya olur elbet be gülümAy şekerim hemen başlar başlamaz olmuo ki saten. O olana kadar hazırlarsın kendini moralmen. Bak bana, yapim mi yapmim mi diye düşüne düşüne 1 sene geçirdim. Şimdi de 8 aydır olmuyo işte... :çok üzgünüm: Bunalımdayım şekerler. Bakın bi böyleyim, senağlama, bi böyle... :mymeka: Ben size gine gelirdim de internetim sorunlu yine. Ya 3-4 gündür yok internet yaaa... senağlama Annemlerden giriyom şimdi de...
sen zatenkendim gibi birini buldum işte..kaydirigubbakcemile5bi karar werir gibi gibi olupp soona wazgeçiyorum..ama az bekle kızların hepsi aynı anda burda bi olsunlar werirler sana da gazısırnaşık şey
fisfisfis hmmm senin biras karışıkmış işler cicim..pek de hazır hissetmiyoken we de düzenin değişmişken biraz ağır gelebilir ozaman..ne kadar kalıcaklar noolcak bi belli olsun hele ona göre hareket et..tamamen kalıcaklarsa -ki hiç istemiyosun anlaşılan we de haklı olarak- önce bi yeni hayatına alışır ööle düşünürsün bebişi..ama bu gelişin bi gidişi warsa o tarihi bekle.. ay çok mu konuştum neegamyoncuiremsu
ne kada kalcaklar canısı istemeyişinin sebebi ne
kalbinimi kırdılarda istemiyon
ay bende başladım soru yağmuruna:roflol:
rahat değilim , değiliz .. uyumaya giderken kayınpederinden müsade ister misin
baba biz uyuyacağız müsadenizle diyo eşim .. kpeder de zaten ben sizi bekliyordum diyo
sen bu olanların karsısında naparsın..her bi adımda izin müsade mi istiycen ?
Günaydın kızlar bugün 6 da uyandım eşim Konyaya gitti Cafeye kamera sistemi yapmaya.Çok lazım yaaa...:)))
İki gündür iyi geyik yapmışsınız.Gelmeye korkuyorum çünkü ben geldim mi siz gidiyorsunuz.kaydirigubbakcemile
ECrincim duan kabul olsun.Sabır herşeyin ilacı.Bende gerçekten çocuk istemiyorum ama 2 senedirde söylemesi ayıptır (korunmuyorum1-2 kere ilaç kullandım) ama hamilede kalmıyorum.Doktorada gitmiyorum bebek düşünmediğim için.Yani artık hormonlar nazlı:CüvCüv: Sabret mutlaka olucaktır canım.süprizzzzz
Laydim sen ne kadarlık evlisin 2 seneden sonra düşün.Ama herşeyi rayına koymayı beklersen işler bitmiyor.Bir arkadaşım var tam 10 senelik evli 33 yaşında halen işlerini raya koymaya çalışıyor.Şu bitsin bu bitsin derken sıra gelmezz... EN iyisi herşeyi oluruna bırak.Ama en önemlisi psikolojin hazır olsun.EN çok onun sağlam olması lazım.
kamera sistemi için 12 saat yol çekilir mi ya ?
ben 1,5 yıldır evliyim sanırım 6 ay sonra başlıcaz çalışmalara hem hemende olmuyormuş
ama ya hemen olursa diye korkuyorum ne bilim benneyaptımki
benim tek korkum ailesiyle ilgili.kıştan kışa geliyorlar..evliliğimizde bir kış geçirdik orda geldiler boşanma durumuna geldik gittiler düzeldi şimdi yine geliyorlar eşimle her konuda anlaştık geçen seneki tecrübelerimize dayanarak oke dedik..ama bakalım bu sene nasıl olur..
zuzu hani sen bi çıkartıp geliyodun durum ne:CüvCüv: hem senin eğlencede olman gerekiyordu geldiniz mi ki:uhm:
Nerden geliyorlar ki.Ama çok kalıyorlarmış.Ben 1 ay dayanamıyorum çünkü dediğin gibi herşeye mazaret, beğenmemezlik.Şey gibi yaprak dökümünde Fikretin kaynanası moduna giriyorlar.Allah kolaylık versin.Sen canını sıkma .Sıksanda nasılsa netice değişmiyormuş.Bak ben tam 8-9 senelik evliyim eşim memleketine gitmek için mazaret uyduru durum bugğnde çekti gitti.Ne yaparsın gece kiminle kalırsın sormaz ayarlamaz.Benim aileme güveniyor.Yani hepsi bir cins.Şöyle dua et allahtan yazın başbaşasınız.Keşke baştan yani geöen sene kabul etmeseydin.Yanlız bebek olursa gelmezler gürültü olacak yaa...
18 saatlik yoldan geliyorlar..hersene ocakta gelirlerdi şimdi kasımda gelecekleri tuttu
şimdi mesela geliceklerini biliyorum ya evde huzursuzluk var
gittiklerinde de toparlanmamız 1-2 ay sürüyor
kalıyor bize 4-5 ay belki..
hem çocuk olsa da gelir çünkü bizim evde odaları var..ben orayı çocuk odası düşünmüştümbenneyaptımki
18 saatlik yoldan geliyorlar..hersene ocakta gelirlerdi şimdi kasımda gelecekleri tuttu
şimdi mesela geliceklerini biliyorum ya evde huzursuzluk var
gittiklerinde de toparlanmamız 1-2 ay sürüyor
kalıyor bize 4-5 ay belki..
hem çocuk olsa da gelir çünkü bizim evde odaları var..ben orayı çocuk odası düşünmüştümbenneyaptımki
nerde yaşıolar ki..yani nie kışı sizinle geçiriolar..yeni ewlisinis siz dahaa :çok üzgünüm:
Allah allah ne garip insanlar peki bebek olunca o odayı bebek odası neden yapmıyorsun ki.Aslında neden en başta onlara oda yaptın sen mi onların evine gelin mi geldin ki.EŞim ilk evlendiğimiz zamanlar banada teklif etti kışın gelsinler odaları olsun diye bende kabul etmedim.Keşke baştan tavrını belli etseydin şimdi üzülmezdin.Canım anlıyorum seni onlar gelecek diye için sıkıntılı olunca eşinede iyi davranamazsın allah kolaylık ve sabır versin.
kim anlar eski yeni be canım
evlenmeden bir kaç ay önce benim odam var Allahtan başka kimse çıkaramaz dedi geldiğimde kalıcam dedi tabi ozaman hazırlıklar başlamıştı geri dönüş yapamadım
nişan atmıştım ailesi yüzünden baktım eşim hastanelik oldu..aile yüzünden kendimizi mutsuz etmeye gerek yok dedim ailesini öyle kabul ettik..ama bilsem bizde kalıcağını basından asla barısmazdım..
öylece odası kaldı..evlenmeye birkaç gün kala da düzeldi dediki burası benim değil ha misafi in gelir kalır çevreniz çoktur ikinizinde dedi saol baba dedim.gecen kışın geldiğinde benim birkaç esyamın odasında olmasından hoşlanmadı çıkardım..böyle bi dengesiz işte..
ben çocuk odası yapmak istiyorum ama yine de onlar için de bi yer ayarlarım yani sonuçta onları istemiyorum demedim ama anlayan yok
Canını sıkma canım herşeyin çaresi var hayatta.Sen kendini üzme.Hayatının düzene gireceği zamanlarda gelecek.Benim istemediğim kalıcı misafirim geldiği zaman bildiğimiz süpürge var yaa onu çevirir üzerini tuzlardım.Batıl inanç ama işe yarıyordu.:roflol: Gülmeyin kızlar ama sinir olunca insan herşeyi deniyor.