Bizim kzlar buraya...

ay bilmem ki cicimm..herkeşler boşladı topici..eskiden bi gün girmesem oku oku bitmesdi çeneleri..şimjik kimseler uuramıooo:nazar:

he yaa aynen öle..
hayursuz gacılar :nazar: nesse biz bize idare edek kapanmasın bu topic kaydirigubbakcemile

selam kızlar ben celdümkaydirigubbakcemile2
ah canlarım yalnızmı kaldınız kıyamam ben size:1hug:

günaydın kıslaarrr...uykusuzuuumm yorgunuuummmm..minikiz gel yawrim gel alıym seni işe :) :kahve: yrn iişallah annemler geliolar...:dance:çok heyjanlıyımm..yrn akşam düğün war..pek bi sosyete oliciiizzz...sanki gelin benim dünden manikür pedikür vs. hallettim..el tamam da diğerlerini kim görjekse kaydirigubbakcemile3 :roflol:kıyafetlerimi işe getirip çıkmadan önje burda hazırlanıp gidijem mejbur..ayhh çok kömik oljekk...:eek:

iyi eğlenceler zuzuu

naber kıslarr kaydirigubbakcemile
niye iyileşemiyorum ben ya mirmirmirmir bunum hep akıyo :nazar:

canımcım geç miş olsun:çok üzgünüm: sen daha iyileşmedinmi

nerdesin be lahanam :mymeka:
bende namaz kılıp çıkıcem anneciğime gitcem öğle yemeğine:eek:
1 bucukta gelim görüşürük
iyileşemedim bu arada niye ya :nazar:

selam kızlar ben yemeğe geldim de bi bakayım dedim.zuzucum sana iyi eğlenceler Allah neşeni bozmasın.lady geçmiş olsun.gündüzcüm Allah kolaylık versin sevgili! kayınvalidenle.ecrin bunalımda sanırım gelse de moral versek.model paylaşma konusuna gelince sevgili arkadaşlarım;dikiş bölümünde konum vardı haydi dikişe diye orada resimlerin başında site ismi var o siteden model bakabilirsiniz.kalıp çıkartma konusunda megep modüller diye aratıp giyim üretimi bölümü 11 ve 12 sınıf modüllerini indirirseniz temel kalıp ve model uygulamayı yapabilirsiniz.çooook sayfa tuttuğu için burada vermek zor olur ama netten dediğim yolla kolayca bulursunuz sorunuz olursa da bildiğim kadarıyla cevaplarım.hepinizi çook öptüm.tek tek saymak zor oluyor da:1hug:

sabahtan bi kılimam için geldiler kılima arızalanmıştı şimdide televizyon için geldiler gittiler artık dışarı çıkabilirim:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

biz servisle akraba olmuştuk evlendiğimiz dönemde
gecen gün televizyonu kırdık kaydirigubbakcemile3 yine geldiler hemen de tanıdılar :dilcikar: yine mi siz gibilerden

ama ne yapam kız zuzuu
şurda sanal teyze olmaya çalışıyom işteeeeeeee:roflol: :ecrin_bebek:

X