- 6 Haziran 2008
- 13.456
- 5
lady34'düm geçmiş olsun canısı ya bi gözüksene dr ye
gecen hafta 3 kere doktora gittim ya
grip oldum işte bol bol c vitamini lazım hiç kendime bakamıyım kı laelaelaelaelae
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lady34'düm geçmiş olsun canısı ya bi gözüksene dr ye
gecen hafta 3 kere doktora gittim ya
grip oldum işte bol bol c vitamini lazım hiç kendime bakamıyım kı laelaelaelaelae
günaydın kıslaarrr...uykusuzuuumm yorgunuuummmm..minikiz gel yawrim gel alıym seni işe :) yrn iişallah annemler geliolar...:dance:çok heyjanlıyımm..yrn akşam düğün war..pek bi sosyete oliciiizzz...sanki gelin benim dünden manikür pedikür vs. hallettim..el tamam da diğerlerini kim görjekse kaydirigubbakcemile3 :roflol:kıyafetlerimi işe getirip çıkmadan önje burda hazırlanıp gidijem mejbur..ayhh çok kömik oljekk...
naber kıslarr kaydirigubbakcemile
niye iyileşemiyorum ben ya mirmirmirmir bunum hep akıyo
nerdesin be lahanam :mymeka:
bende namaz kılıp çıkıcem anneciğime gitcem öğle yemeğine
1 bucukta gelim görüşürük
iyileşemedim bu arada niye ya
** nott: bugün sefindiriğim ya şımardım işte..:CüvCüv:
sabahtan bi kılimam için geldiler kılima arızalanmıştı şimdide televizyon için geldiler gittiler artık dışarı çıkabilirim:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
gıııııııııııı teyzemi oluyoz ne o resime bakılırsa hihoyyyt
yawwrum sendeki bu azme hayranım..inat ettin doğurtcan bana bitanekaydirigubbakcemile3
selam kızlarrrben geldim bugün gene evdeyimde servisbekliyorum şakkıdışakkıdı
bi doğur da sıra bana gelsin kaydirigubbakcemile
daha gelmedimi servisin canısı
taam ozaman sırf sıran gelsin die bi de gündüs sanal teyse olsun die bi koşu çıkırtıym da geliim bitaane... naniknanik :roflol: :roflol: