Bizim kzlar buraya...

artık yasmıyorum zati büyük harfde ama msj 2 kez gelmesi bilerek olmuyo cevapla tuşuna tek tık yapsanda 2 kez kabul etmiş olabiliyo eskiden benm msj metnimin altında sil düzelt...............vardı onlarda kusure bakmen gariii

ne ciciler aldın bize çarşılardan ayol

Pek bişi almadım şekerim. Biraz işlerim vardı işte. Aldığım bir şeyi değiştirdim. Züccaciyeye uuradım. Yemek takımı ve Cay ve de tencere setlerinin fiyatlarını araştırdım. Yaf baya bi tuzlu geldi bana. Yemek takımına merakım var. Çeyizime alamamıştık da biz. Belki taksitle falan alırım. 250 dedi bir takıma. Tencere setiyle beraber 400e falan geliyor. aslında başka bir takımı daha çok beğendim ama 1,5 milyarcık diyince hemen bu fikrimden vazgeçtim yaneee! Bu arada az önceki mesajım iki kere gitmiş galiba. KKda sorun var yine. Baya bir uuraştım yollıcam diye. İki kere gitmiş bu kez de... :roflol: Bakalım bu nasıl olacak... :uhm:

ecrin mönü konusunda destek atsan diyorum şu bitik arkadaşına canım

Ya canım ne diyim sen biraz diyet olsun istiyorsun zannımca. Sağlıklı beslenmek için sebze öneririm. Ama sebze yemeklerini de herkes sevmiyo malesef. Bunlardan biri de benim eşim. :bbo: Mesela ben bamyaya bayılırım. Bizde iftarlarda falan yan menü olarak yaparlar genelde. Şimdi ana menü olarak ilaa da bir et türü olur bizde. Annem tavuk göğsünü kuşbaşı gibi doğrayıp patatesli yapar sık sık. Hem de derisi olmadığı için yağsız ve daha sağlıklı oluyor. Tavsiye edebilirim. Pilav ve de çorba hep olur zaten. Bak pirinç pilavı yerine bulgur pilavı da yapabilirsin. Hem daha faydalı olur. Benden bu kadar canım. Aklıma başka birşey gelmiyor. Daha ağır bir menü istersen başka şeyler de önerebilirim. Ama sen diyet deyince en afilli diyet menüsü böyle olur herhalde. :sm_confused:

:1shok:sen ne deyonnnnnnnn 46 mııııııııııııı

seninde kiilon güzelmiş kartanem bende 2 çocuk dogurmdan evvellllllll 49 kiloydum:dilcikar:

sen iki çocuk doğurdun da biz 0 çocukmu doğurduk:roflol:
bünye yapısı olsa gerek tatlım
bekarkende 46 ydım şimdide hehehe:roflol:
kız kardeşimde aynıydı şimdi ooooooooo almış başını gidiyor çocugu olmadığı halde

kızlar tam sohbete girçektim sizlerel benim oğlanlar kapıştı vallah
savaş alanı gibi burası ben gider canlar sonra görüşmek üzere by şekerçiklerim öptüm hepinizi ayrı ayrı :1hug:

Ya canım ne diyim sen biraz diyet olsun istiyorsun zannımca. Sağlıklı beslenmek için
sebze öneririm. Ama sebze yemeklerini de herkes sevmiyo malesef. Bunlardan biri de benim eşim. :bbo: Mesela ben bamyaya bayılırım. Bizde iftarlarda falan yan menü olarak yaparlar genelde. Şimdi ana menü olarak ilaa da bir et türü olur bizde. Annem tavuk göğsünü kuşbaşı gibi doğrayıp patatesli yapar sık sık. Hem de derisi olmadığı için yağsız ve daha sağlıklı oluyor. Tavsiye edebilirim. Pilav ve de çorba hep olur zaten. Bak pirinç pilavı yerine bulgur pilavı da yapabilirsin. Hem daha faydalı olur. Benden bu kadar canım. Aklıma başka birşey gelmiyor. Daha ağır bir menü istersen başka şeyler de önerebilirim. Ama sen diyet deyince en afilli diyet menüsü böyle olur herhalde. :sm_confused:
[/QUOTE]

arkadaşım züccaciyeciyesordunmu dükkanın tamamını veriyon diye ama kaliteli güzel takımlar tam mutfak seti oluyo hani onlara bayılıyorum şekerim tencere çaydanlık felan takım oldumu hoşuma gidiyo mönü içinde çok teşekkür ben seçtim bacım pek diyet olduğu söylenemez ama seyretcez artık heral
mönü:
gerdan çorbası
pilav
tencere kebabı
alman usulu patates salatası ve karışık sebze salatası
uydumu bacım

hahahahaaaaaaaaaaaaaaa olanlar hani kız versiyon şeker noldu senin aslanlar kükredimi yoooosam

yanlız türkceyi tam olarak katlediyorum en isi yavaş ve okuyarak yazmak
kartanesi demek istemiştimki hani senin oğlanlar kız versiyonuydu şeker ne olduaslanlar kükredi yooooosam
işin kötü yanı yanlış yazdığımıda düzeltememek

arkadaşım züccaciyeciyesordunmu dükkanın tamamını veriyon diye ama kaliteli güzel takımlar tam mutfak seti oluyo hani onlara bayılıyorum şekerim tencere çaydanlık felan takım oldumu hoşuma gidiyo mönü içinde çok teşekkür ben seçtim bacım pek diyet olduğu söylenemez ama seyretcez artık heral
mönü:
gerdan çorbası
pilav
tencere kebabı
alman usulu patates salatası ve karışık sebze salatası
uydumu bacım

Canım ya 1,5 milyar dediği takımı bir görsen içinde bi ben yokum. Kaşık çatal seti, tencere tava seti, yemek takımı, cezve ve çaydanlıkları... Herbişeyi var yani. Mükemmel bir set ve 1. kalite ama mümkün değil alamam yani... kafamçokkarıştı Yaaa hoşuma giden çok şey var da gün param bi gelsin... O zaman düşünürüm belki bişiler. Şimdilik ertelemem lasım... Ha bu arada menü güzelmiş. Kolay gelsin ve de afiyet olsun şekercim... yerimseniben Sen diyet dedin diye ben hafif bir menü söölediydim...

hahahahaaaaaaaaaaaaaaa olanlar hani kız versiyon şeker noldu senin aslanlar kükredimi yoooosam

Allah iyiliğini versin kız... :roflol:

ecrin 10 tane aynı mesajdan atma :mymeka:
serenay sen de büyük harfle yazma bakem :mymeka:
aaaa :eek:klava:
ben sorumluyum artık burdan sizi üst makamlara şikayet ederun bak :1ninca:
zaten gönderdiğim msj da gelmemiş az önce bu ecrinin aynı msjı iki kere yollamasından olsa gerenk :eek:klava:

Kartanesi ne vuruyon gız. Bilerek mi yaptık... :dilcikar:

bilceksin yafrimm madem bu sitedesin kurallara da uycaksın Çok üzgünüm çoook
ben karışman kötükedihüso
:1shok: editleme butonu gitmiş hakkaten yaf ben de yeni gördüm kafamçokkarıştı
kıs selenay o oğlanları olan gündüz be yafrim bugün herkeşler isim karıştırı oldu yaw
ben çocuk doğurmıcam diye yırtınıyom ya be buralarda aaaaaaaa okumuyonuz mu msjlerımı dövecem hepinizi haa :eek:klava:

bilceksin yafrimm madem bu sitedesin kurallara da uycaksın Çok üzgünüm çoook
ben karışman kötükedihüso
:1shok: editleme butonu gitmiş hakkaten yaf ben de yeni gördüm kafamçokkarıştı
kıs selenay o oğlanları olan gündüz be yafrim bugün herkeşler isim karıştırı oldu yaw
ben çocuk doğurmıcam diye yırtınıyom ya be buralarda aaaaaaaa okumuyonuz mu msjlerımı dövecem hepinizi haa :eek:klava:

Yafrim bu ne şiddet bu ne celal yaff... :1ninca: Senin sinirlerin bozulmuş herhal... Serenaylan ikimizi dövüp duruyon. :1shok: Ya kimse kurtarmıcak mı bizi bu Kartanesinin elinden yaaa! :1shok: Bak ne hale geldik... -tatlicadiarzu- Serenay kaçalım en iyisi biiiiz... kafamçokkarıştı

şiddete hayır arkadaşlar:eek:klava:ben hariç.dövmeyin bakem birbirinizi.çok gerekirse kocalarla halledin o işi.onları dövün sonra yiyin sopayı rahatlayıp gelin.noluyo bekiiim.ayrılın ayrılın

şiddete hayır kanpanyası çerçevesinde birbirimize domates fırlatıp oklava gösteriyoz
kimmiş o dövecek koca hani nirde

şahsen duruma göre değişir diyorum.çooook dövülecek hareket yapmışımdır kendimi dövdürmem o ayrı

X