Bizim kzlar buraya...

Günaydııınnnn arkadaşlar, a.s. dün akşam satlerce şu evlilik çizelgesini yapmayla uğraştım. :uhm: En sonunda becerdim :hooray: o yüzden halinizi hatrınızı soramadım.Nasılsınız şekerler... Şeniz

sağolasın canım ben GÜNDÜZÜMÜN sayesinde iyiyim çok şükür
sende iyisindir inşallaha.s

Çok şükür iyiyim canım senin de ne sıkıntın varsa Rabbim en kısa zamanda üstesinden gelmene yardımcı olsun.Bu dünya imtihan dünyası hiç bir şey için üzülmemeye çalış.sabrın sonu selamettir..

:1shok::1shok::1shok:gündüzüm hakkaten 46 kilomusun:1shok:
bak sen bana gel bacım ben sana biraz kilo aldırayım
yok sam enişte sana yemek yedirmiyomu kııııııııııs:roflol::roflol::roflol:

he kız neye şaştın öyle sen bakem
eniştenizden allah razı olsun bakmaz olurmu hiç bakıyor vallah da
bünye meselesi galiba kilo almaya müsayit değil:roflol:
malesef alamıyorum yeme içme ooooooooooo fuuullll da
neyse ben memnunum vallah

Günaydııınnnn arkadaşlar, a.s. dün akşam satlerce şu evlilik çizelgesini yapmayla uğraştım. :uhm: En sonunda becerdim :hooray: o yüzden halinizi hatrınızı soramadım.Nasılsınız şekerler... Şeniz

bayagı uğraştın herhal bende çok uğraşmıştım
neyse güzel olmuş :1hug:

ecrin hanım seni gidi seni bak karşılaştık işte
ne yok ne var bakem neler yapıyon
kime küssün kısssss sen kartanesinemi niye?

ecrin hanım seni gidi seni bak karşılaştık işte
ne yok ne var bakem neler yapıyon
kime küssün kısssss sen kartanesinemi niye?

He canım ya nihayet karşılaştık. Yaf Kartanesi beni o akşam yalnız bıraktı. Buradayım dedi kaçtı ondan küstüm. :dilcikar: Ama gelir de bir iki mesaj yazarsa belki affedebilirim... naniknanik

tamam geldim iki satır yazıyım da affet ecrincim beni noolaaarr senağlama

saytroscuum canım benim ben de kilomu yazayım sana morel olsun kaydirigubbakcemile3
50 kiloyum ben de sengözlerimebaksanab
ay kızlar bana fenalık geldi yaf amaaann adliye nüfus sağlık raporu falan ama daha hiçbirini halletmedim :bbo: ayyy napcem yaaaa

eee ecrin sultan geldik işte kendimizi affettirelim diye sen nerdesin :mymeka:
işim gücüm var zati Çok üzgünüm çoook

Geldim geldim buradayım şeker. Ama eşim kalktı. Bozuluyo bilgisayarın başında oturmama. Bu yüzden kapatmam gerenk canım... Görüşürüz soora... Tatam affettim... Öptüm seni... Şeniz yerimseniben

hee kendi kaçcak ya ondan beni affetti :dilcikar:
annadın mı şimdi ben de neden gittim o gün
napim kociş kızıyo elimde bilg. oturunca :1shok:

:kahve:BEN ZATÜREYLE SAVAŞIRKEN MUHABBET ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ MAŞŞALLAH KIZLAR
SAYTROSCUM BENDE YANDAŞIN OLARAK GELİYORUM CANIM REJİME KATILMAYA TAMI TAMINA 75 KG AMA DOĞUMDAN SONRA KALDIĞINI EKLERİM PARANTEZLE YEMEK FELAN DEĞİL YANİ
DÜNDEN BERİ HASTANELERDE PERİŞAN OLDUM VALLAHİ KIZLAR YOK OKSİJEN YOK SOĞUK BUHARDI DERKEN CANIM ÇIIKTI EVİMDE 2 GÜNDE SİRK ALANINA DÖNMÜŞ MAŞŞAL YARIN YATILI MİSAFİRİM GELİYO YEMEK NE YASAM BİLMİYORUM Bİ YANDANDA REJİM YAP DİYE KENDİME PİSİKOLOJİK BASKI YAPIYORUM ABARTI YEMEKDE YAPMAK İSTEMİYORUM BU YÜZDEN FİKİR VERİN LEN BANAkafamçokkarıştı:uhm:

saytroscum lahanam diye benden bahsediyosan lahanan kurban olsun sana sen yeterki gaz ver canım bana zayıflayalım diye 0 bedenolurum alim allah senle beraber yağlara sonunu kadar kanımın son damlasına kadar savaşırım

saytroscum lahanam diye benden bahsediyosan lahanan kurban olsun sana sen yeterki gaz ver canım bana zayıflayalım diye 0 bedenolurum alim allah senle beraber yağlara sonunu kadar kanımın son damlasına kadar savaşırım

Selam şekerler. Ben geldim. hihoyyyt Çok yoruldum. Çarşıdan geliyorum. Serenaycım Saytrosum dikkatli bakmamış sanırsam. Lahanabebekle karıştırmış. Olabilir acelesi vardı demek arkadaşımızın. Eeeee şekercim nasılsın bakam.. Ha bu arada geçmiş olsun canım yaaa... :teselli: Bebişin iiiinşaallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. :Saruboceq: İhmal etme sakın. Tatlım ya kilodan yana ben de dertliyim ama götürüyorum kızartmaları valla. :roflol: Hiç de rejim yapasım yok yaniiii! kafamçokkarıştı Ben kafama göre takılır giderim her zaman. Bir gün az yerim, bir gün yeme krizim tutar. :sm_cool: Hiç gelemem sıkıntıya. Bi 65 kilocuk da ben varım. Aslında bir 10 kg verebilsem çok iyi olacak ama. Bunun spor yapmadan ve de kendimi sıkmadan yapılan cinsi var mı acaba. :roflol: Dur bir araştırayım... naniknanik

araştır bakalım canım ben abah pazardan lahana aldım bende işe yarıyo lahana maydonoz kürü

Selam şekerler. Ben geldim. hihoyyyt Çok yoruldum. Çarşıdan geliyorum. Serenaycım Saytrosum dikkatli bakmamış sanırsam. Lahanabebekle karıştırmış. Olabilir acelesi vardı demek arkadaşımızın. Eeeee şekercim nasılsın bakam.. Ha bu arada geçmiş olsun canım yaaa... :teselli: Bebişin iiiinşaallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. :Saruboceq: İhmal etme sakın. Tatlım ya kilodan yana ben de dertliyim ama götürüyorum kızartmaları valla. :roflol: Hiç de rejim yapasım yok yaniiii! kafamçokkarıştı Ben kafama göre takılır giderim her zaman. Bir gün az yerim, bir gün yeme krizim tutar. :sm_cool: Hiç gelemem sıkıntıya. Bi 65 kilocuk da ben varım. Aslında bir 10 kg verebilsem çok iyi olacak ama. Bunun spor yapmadan ve de kendimi sıkmadan yapılan cinsi var mı acaba. :roflol: Dur bir araştırayım... naniknanik

ecrin 10 tane aynı mesajdan atma :mymeka:
serenay sen de büyük harfle yazma bakem :mymeka:
aaaa :eek:klava:
ben sorumluyum artık burdan sizi üst makamlara şikayet ederun bak :1ninca:
zaten gönderdiğim msj da gelmemiş az önce bu ecrinin aynı msjı iki kere yollamasından olsa gerenk :eek:klava:

X