Bizim kzlar buraya...

allah sabırlar versin arkadaşım dün akşam kızım kendiliğinden defterini eline almış yazması gerek bayram ödevlerini yaparken görünce inanamadım kendisi almış eşime dedim ölücekmiyim halüsülasyonmu görüyorum doğru söyle bana çimdikle beni felan ama harbiden ilk kez kendisi laf söylemeden desteksiz çalıştı

sel buarada hoş geldin dicem aramıza ama bi görünmüş bi kaybolmuşsun vallahi

şekerlerrrrrrrrrrrrrrr günaydın bacılar bu gün arife her keş ler yoğundur yaf bayramınızı kutlarım canlarım aramıza yeni katılanlarda hoş gelmşler sefalar etirmişler

ah bu çocuklar üstlerine çok düştüğümüzden inatçıkları başlıyor bak
üstüne düşmemişsin nasılda dersini yapmaya koyulmuş afacan

şekerlerrrrrrrrrrrrrrr günaydın bacılar bu gün arife her keş ler yoğundur yaf bayramınızı kutlarım canlarım aramıza yeni katılanlarda hoş gelmşler sefalar etirmişler

evet canım bende yarım bıraktıklarımı yapmadan evvel takılayım dedim
şimdi gidecem ütümü yapayım dün
akşam kayınvalideye tatlı yaptım 10 pazı artıydı geri kalanınıda ben kendime yapacam çocukların hatrına yezinler yavruçaklarım
herkesin bayramını ayrı ayrı kutluyorum
görüşmek üzere by öptüm hepinizia.s.

vallahi canım doğru diyosun etrafımda örrneklerinide görüyorum çoçuk kendi halinde vallahi başarılıda bende sanki ben başlamışım heyacanla saldırıryorum derslere neyse ya inş bundandann sonra hep böyle gider gündüzün karanlığı

Selam canımcıklarım. Gerçi herkes bayram için yola çıktı bile ama ben de bi açıklama yapiim dedim... Kıslar bende de bir plan değişikliği oldu. Eşimin köyüne gideceğiz ve de birasdan yola çıkarıs... Hazırlıklarım tamam. Ama köyde hava da çok soğukmuş ben burada üşüyorum. Napıcam ben yaaa! -tatlicadiarzu- Nese hepinizin bayramını kutluyorum. Ayrıca arefe gününüz de mübarek olsun şekerciklerim benim. Mezarlık ziyareti yapmayı unutmayın. Onlar da bu güzel günde hatırlanmak isterler değil mi. Biz de gidicez mezarlığa bu gün. Ama ben bayramda yine gelirim herhalde buraya. Çünkü fasla kalmıcaz. Öptüm hepinisiii... Şeniz:a015:

:teselli:aaaaaaaaaaa ne oldu desem özel olmazsa gündüz karanlığı umarım gün içerisinde düzelir canım moralellerin benimde senden farkım yok desem yeridir canım

:teselli:aaaaaaaaaaa ne oldu desem özel olmazsa gündüz karanlığı umarım gün içerisinde düzelir canım moralellerin benimde senden farkım yok desem yeridir canım

öyle üzgünüm ki anlatamam
dün gece ocağa kurufasülye koydum
o arada benim ufaklıkla şekerlemeye dalmışım kokuya uyandım kurular yanmış neyse ona üzülmedimde yeni yaptırdığım mutfak dolabıyla birlikte tezgahın üstüne sıçak tencereyi koydum şaşkınlıkla ne görem tezgah sarardı çamaşır suyuyla sildim ama kalıntıları yok olmadı canım sıkkın arkadaşım eşim malesef bilmiyor çaydanlık altını koydum sararan yere ne yapcam ben ya granit tezgahlar var ya ondan of of hala gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor canım çok sıkkın ya senağlama
senin neye morelin sıkkın canım
of of ağlamak istiyorum dün gece ağlaya ağlaya uyudum senağlama

gündüzüm önce geçmiş olsun.sonra da kızarım bak sana.tek derdin sararan tezgah olsun.Allah korusun ya sana ve evlatlarına birşey olsaydı?ya uyanamasaydın?neler duyuyoruz.hiiiiiiç canını sıkma arkadaşım Allah korumuş sizi.

canım benim yaa canına bişi olmasında öyle anlatmışsınki ilk okumaya başladığımda fasulyeden dolayı canın sıkkın sandım dı ama değilmiş diş macunu sürebilirdin ama granite hiç bişi kaar etmiyo olan olmuş artık ii çatlamadı o sıcakdan benimde tezgahımda çaydanlık izi var yapcak bişi yok süslecen canım benim mutfağını oraya kuşu konduru vecen bene gelince kızlar otur bi güzek programı yap yap sonra sap gibin evde kalıverdim kısmet bende yarına bayram yaşama başlıcam canım ondan sıkkın bayramımın 1. günü sinirden ütü yaparak geçti kızlar :mymeka:senağlama:çok üzgünüm::roflol:......................

Canım lütfen üzülme. Takma bu kadar kafana. Senin gibi neşeli, hayat dolu birine yakışıyor mu hiç ağlamak falan... Hep bana moraller verirdin sen kankim benim... :teselli:

Heeeey napersiniz buradaki şekerler... Ben bayramın 1. günü köydeydim.. Arefe günü gitmiştik saten... 1 gece kaldım. Ay kıslar var ya üşümiyim diye gece yatarken odamdaki sobayı yaktırdım. Ay ya odunlar çıtır çıtır yanarken ve de tavana sobanın alevi vururken ne hoş bir ortam oluyomuş yaaa... Ben sobaya pek alışkın değilim ya. Belki ondan, belki de bayram olmasından, bana pek bi romantik geldi yaaaa! :asigim: Efi sobalı olanlar bu anların tadını çıkarın bence... yerimseniben Nese şekerler defam ediim annatmaya. Bayramın 1. günü efime gedim akşam olmadan... Akşam anneciime gittim. Dün de kahvaltıya kayınvalidem gile gittim. Kayınvalidemin evi son katta. Balkonuna bi güzel güneş vurdu ki, sıjacık oldum valla... Benim efim bus gibi. soracııma eşim geldi ve bayram gesmelerimisi hallettik. Bayram ziyaretlerine bayılıyorum ben yaaa! :asigim: Ha bu arada sanırım bayram gesmelerimis bitti. Bu gün efimde olarım büyüüük ihtimalle. Ama belli ooomas belkim bu gün de anneciime giderim kahvaltıya. :teytey: Nese ben artık yatmaya gidiim şekerler. Sabahı bekleyemedim koştum sise. Galiba buralarda bi serenaycımla minikçim kalmış. Tekrardan selam eder ve de büyüklerimin elleinden, küçüklerimin gözlerinden öperek yazıma son veririm... Şeniz:1hug:a.s. Demiştim ama hatırlarmadan da edemiciiiim. Dün benim doğum günümdü. Bayram dolayısıyla kaynadı kimsejikler de hatırlamadı kocimden başka ailemden. Bayram bitince diiceklerki aaaa doğum günü geçmiş bileeee! :çok üzgünüm:

slm kızlaaar hihoyyyt
bu satırları size izmirden yazıyoruuumm kaydirigubbakcemile
biz de geziyoruz burda yarın sabah dönces tatilimize ank.da devam etcez artık

anaaa kartanesi havalı kıs olmamış,unutmamış bizi.Şenizkordonda güzel bi kahve iç bizim için.hava da güzel ay kıskandım seni şimdi.neyse keyfini çıkar.ecrincim geçte olsa doğum günün kutlu olsun.sevdiklerinle nice mutlu senelere arkadaşım

herkese merhabalar sırnaşık şey
neredesiniz ahali ben geldim kimsecikler yokmu:1no2:
ECRİNİM doğum günün kullu olsun canım allah sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin inşallah:Saruboceq:
kıslar bayram tatiliniz nasıl geçti, geçiyor ben evime döndüm çok şükür
bayram fena değildi
hepçüğünüzü çok özledim valla:1hug:

. Dün benim doğum günümdü. Bayram dolayısıyla kaynadı kimsejikler de hatırlamadı kocimden başka ailemden. Bayram bitince diiceklerki aaaa doğum günü geçmiş bileeee! :çok üzgünüm:

ecrin kankim doğum günün kutlu olsun şekerçiğim niçe yıllara eşinle:1hug:

ecrincim doğum günün kutlu olsun canım bir ömür sağlıkla sevdiklerinle huzurla yaşlan kartanesi izm e kadar gelmişsin belkide karşılaştık haberimiz yok saytroscum çoooook geçmiş olsun ihmal etme dok işini bir an önce git bence seninde doğum gününü kutlarım canım sende sevdiklerinle bir ömür 30 yaşını sağlıkla huzurla kutla bu arada her keşin adını tek tek yaşamıyoyum hepincinizi teeek teeek öpüyoyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…