Bizim kzlar buraya...

tamam o zaman ben meral 22 yaşındayım memnun oldum sen anlat şimdide :)

çok memnun oldum dicem ama adını söylememişsin. istersen özel mesajla söyleyebilirsin

Evet daha iyi olur şekercim. Hani olur ya bi tanıyan falan çıkar. İsmimi söylemek istemiyorum o yüzden... Eee neler yapıyorsun? Ben ev hanımıyım... Çalışmıyorum malesef...

ecriiin hadi söylesene adın ne senin kız:icecream: daha benim kurs başlamadı bayramdan sonra gidiyorum.bu aralar bayram telaşı var.senin miden nasıl oldu?bu arada sel hoşgeldin canım.bazen onu bunu şikayet ediyoruz da böyle isimsiz daha kolay oluyor.öööle kocaları komşuları kaynanaları falan falan yani

ben yine aynı yerden evleniyorum ama izmitte oturucam.
nasipse bi aksilik olmazsa önümüzdeki yaz diye konuşuluyor. olmazsa 2010 yazı

kıslaarr ben geldiiimm..ayy nası da yorgunumm..mirmirmirmirkocim shreki islio,ben de yanında oturdum gözüm bi tw'de bi pc'de dinleniorum...sisde naaper..ecrinim kocin yokmu gene cicimmm..:teselli:

Evet şeker aynen öyle... :1hug: Hoşgeldin bu arada kursa başlayalı göremez olduk seni. Gerçi kursun başladı mı yoksa bayramdan sonra mı başlıyor bilmiyorum ama. Of ya ben de ne çok tembelim öyle. Bir kursa bile kayıt olmadım... :bbo: Çok canım sıkılıyor çoookkk! :bbo: Bu arada midem biraz düzeliyor gibi. Ama arada yine zıvanadan çıkıyor. Napcaz bu mideyle bilmem. Çok üzgünüm çoook

ben yine aynı yerden evleniyorum ama izmitte oturucam.
nasipse bi aksilik olmazsa önümüzdeki yaz diye konuşuluyor. olmazsa 2010 yazı

Ay ne güzel. İzmit çok güzel ben gezmiştim orada. Mutluluklar dilerim canım. Düğün işini fazla ertelemeyin bence. Bilirsin işte sonra sorunlar falan çıkıyor. Derler ya hayırlı iş bekletmeye gelmez diye... yerimseniben

kıslaarr ben geldiiimm..ayy nası da yorgunumm..mirmirmirmirkocim shreki islio,ben de yanında oturdum gözüm bi tw'de bi pc'de dinleniorum...sisde naaper..ecrinim kocin yokmu gene cicimmm..:teselli:

Ay sen de hoşgeldin şeker... Kocam gece 2de gelecek işten. Bu vardiyesini hiç sevmiyorum amaaaa!!! Yarın vardiyesi değişecek. Ama sevinemiyorum bile. Neden derseniz. Bayram sabahı kocanın bayram namazından geldiği an vardır ya... :asigim: Sen süslenirsin ve aşkını beklersin... :asigim: İşte o tatlı anı yaşayamayacağım bu bayram. Çünkü kocam işte olacak ve eve 5 gibi falan gelecek. Ya ne sinir bişi yaaa! Çok üzgünüm çoook

ayy kötü olmuş bebiiimm..bis de pzt gece yola çıkıoruss..baryam sabahı injes iişallah..ben de ööle efimde süslenip karşılıyamıyciim yane kocimii

ayy kötü olmuş bebiiimm..bis de pzt gece yola çıkıoruss..baryam sabahı injes iişallah..ben de ööle efimde süslenip karşılıyamıyciim yane kocimii

Ama yine de yanında olacak şekercim. biliyorsunuz bizim ne haftasonumuz var ne bayramımız. Tatil matil yok bize işte... :mymeka: senağlama Of ya bayram sabahı birlikte kahvaltı bile eemicez yaaa! :çok üzgünüm:

ben burdayım.bi derdim vardı da onu döküyodum.zuzu yolculuk izmire miydi?ecrincim doğal ilaçlar falan denesen.mide için zeytinyağı ve kudret narı iyi gelir derler.

izmireydi minikim artık diil..izmire gitmekten wasgeçtik,manisaya gidioruzzz

ben burdayım.bi derdim vardı da onu döküyodum.zuzu yolculuk izmire miydi?ecrincim doğal ilaçlar falan denesen.mide için zeytinyağı ve kudret narı iyi gelir derler.

Teşekkürler canım. Ben bi araştırayım bakalım... yerimseniben Senin ne derdin var şeker. Söle de dertleşelim... :teselli:

şimcik şöööleki canlarım, kocimin ailesi manisada..bayramda izmirde dedesinin yanında toplaşılcaktı,,wazgeçtik dede manisaya gelior..benim annemler de amasyada..we ben bu bayram onları göremijem.senağlama.çünkü amasy amanisa arası 1000 km senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…