- 13 Temmuz 2008
- 1.147
- 2
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır giremedim kkya. Minik kızımda çok gaz problemi oldu. Bi de üstüne grip olduk... Gece gündüz hiç durmadı. Çok ağlıyodu yavrum. Biz de doktorumuzu değiştirdik ilaçları fayda etmeyince. Şimdiki doktorumuzun verdiği ilaçlar iyi geldi de biraz rahatladı minikim. .
Lahanacım sana da geçmiş olsun canım. Umarım düzelir kızın... Allah şifasını versin...
lahanam nerelerdesin tatlım
kızın şuan nasıl iyimi
kendinize iyi bakın
günaydın kızlar a.s.işe başladığım için pek giremiyorum.üstüne bir de ev taşıdık ancak fırsat bulabildim.ben girmeyeli acı tatlı çok şey olmuş.bebeişlerimiz de gelmiş çok sevindim.ama resimleri göremiyoruz ne yazık ki:sinifsinif: Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.hamilelerimize de hayırla kavuştursun bebişlerini ne zaman girebilirim bilmiyorum hepinizi özledim ve çok öpüyorum.
he ya unuturmuyum arkadaşım nasıl gaz verdik emme ^3'ü birden doğura verdiler tabi daha kartanesi almadı kuçağınaolsun. nazar değmesin miniklerimize biz onları uzaktan da severiz böyle.gündüzcüm hatırlarsan kızlara gaz vermeye beraber başlamıştık geçen yıl..vereliniortakben devlet sponsor olsun diye bekliyorum doğurmak için.analık maaşı çıksın şöööyle 1000 lira falan o zaman düşünürüm:CüvCüv:
zuzuum misler gibi kızını koklayarak uzaklardan öperimkızlar hepinise teşekkürler tekrardan..giremiyorum nete artıkınn..lokumumdan fırsat kalmıyo..kızımın adını zeynep berra koyduk teyzoşlar..ecrincim ewet cnm biraz fazla zor oldu ama kucağıma alınca hepsi geçti cnm..günahlarıma kefaret olmuştur iişallah o sancılar..geçmiş olsun senin minike de..
mnikim yeni işin de ewin de hayırlı olsun kuşumm..lahanam sizede geçmiş olsunn..gündüsüm sana da kolay gele oğluş zorluyomuş:) rabbim hepimizin ewlatlarını bağışlasın..
kızlar hepinise teşekkürler tekrardan..giremiyorum nete artıkınn..lokumumdan fırsat kalmıyo..kızımın adını zeynep berra koyduk teyzoşlar..ecrincim ewet cnm biraz fazla zor oldu ama kucağıma alınca hepsi geçti cnm..günahlarıma kefaret olmuştur iişallah o sancılar..geçmiş olsun senin minike de..
mnikim yeni işin de ewin de hayırlı olsun kuşumm..lahanam sizede geçmiş olsunn..gündüsüm sana da kolay gele oğluş zorluyomuş:) rabbim hepimizin ewlatlarını bağışlasın..
ecrincim gündüz ablamdan hbrleri aldım opuyorumnanaktan
iclal kızın olmuş opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar nasılsınız beklenen bebişler doğmuş ne güzel güle güle sağlıklı mutlu büyütün inşallah:ecrin_bebek:
hepinizi öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın bebişlerinizi bol bol koklayın benim içinde koklayın :ecrin_bebek::sinifsinif:
evet canım kartanesi bebeğini kucagına aldı fecebook da gördüm çok tatlı bebişi varKoklarız canımcım. Bu arada kartanesi doğum yaptı mı acaba bileniniz var mı? Gündüzüm de uğramaz olmuş topicimize. Ben de hiç vakit bulamıyorum... Özledim karşılıklı muhabbet etmeyi sizlerle. Gerçi ben olmasam da kimse uğramamış ki yine...
nerelerdesin arkadaşım özlettin kendini he çocuklar nasıl canımmerhaba arkadaşlar nasılsınız beklenen bebişler doğmuş ne güzel güle güle sağlıklı mutlu büyütün inşallah:ecrin_bebek:
hepinizi öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın bebişlerinizi bol bol koklayın benim içinde koklayın :ecrin_bebek::sinifsinif:
sanada hayırlı cumalar minikiz çalışıyor olmandan mıhepinize şimdiden hayırlı cumalar arkadaşlarım belki yarın giremem hepinizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum.
iyiyim gündüzcüm sen nasılsın çocuklarda iyi çok şükür .sen nasılsın senin çocuklar nasıl ufak oğlan alıştımı okula problem varmı.bebişleri olan hanımlar sizler nasılsınız nasıl gidiyo zorlanıyormusunuz .öpüyorum hanımlar kendinize iyi bakın