Bizim kzlar buraya...

günaydın arkadaşlarım Şeniz opuyorumnanaktan :1hug: a.s.
buraya uğradığınızı gördükçe çok seviniyorum ben ya kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt :teytey:

bu arada herkese HAYIRLI CUMALAR :Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır giremedim kkya. Minik kızımda çok gaz problemi oldu. Bi de üstüne grip olduk... Gece gündüz hiç durmadı. Çok ağlıyodu yavrum. Biz de doktorumuzu değiştirdik ilaçları fayda etmeyince. Şimdiki doktorumuzun verdiği ilaçlar iyi geldi de biraz rahatladı minikim. .

ecrinim canım :1hug: nasılsın canımcım gaz problemi biraz sorun yaratıyo evet umarım bir an önce geçerde rahatlar minik kızımız :ecrin_bebek:
senide miniciğinide öpüyorum tatlım Şeniz

Lahanacım sana da geçmiş olsun canım. Umarım düzelir kızın... Allah şifasını versin...

allah razı olsun canım sağol a.s.

lahanam nerelerdesin tatlım
kızın şuan nasıl iyimi
kendinize iyi bakın

gündüzüm canım benim kızım şuanda iyi çok şükür a.s
ama dikkat etcez tuzlu yemicez bakalım inşallah işe yararda ilaç almamıza gerek kalmaz opuyorumnanaktan

günaydın bizim topik opuyorumnanaktan

herkese güzel haftalar diliyorum..................................

günaydın kızlar a.s.işe başladığım için pek giremiyorum.üstüne bir de ev taşıdık ancak fırsat bulabildim.ben girmeyeli acı tatlı çok şey olmuş.bebeişlerimiz de gelmiş çok sevindim.ama resimleri göremiyoruz ne yazık ki:sinifsinif: Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.hamilelerimize de hayırla kavuştursun bebişlerini ne zaman girebilirim bilmiyorum hepinizi özledim ve çok öpüyorum.

günaydın kızlar a.s.işe başladığım için pek giremiyorum.üstüne bir de ev taşıdık ancak fırsat bulabildim.ben girmeyeli acı tatlı çok şey olmuş.bebeişlerimiz de gelmiş çok sevindim.ama resimleri göremiyoruz ne yazık ki:sinifsinif: Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.hamilelerimize de hayırla kavuştursun bebişlerini ne zaman girebilirim bilmiyorum hepinizi özledim ve çok öpüyorum.

kolay gelsin arkadaşım ne işine girdin neden taşındın sahi kayınpederim kovdu demiştin
malesef bebişlerin resmilerinin eklenmesi babaları tarafından yasaklanmış vasiyette
sen de yap da bir tane seninkini görüp burada bıcı bıcı sevelim gülüm kaydirigubbakcemile3

olsun. nazar değmesin miniklerimize :nazar:biz onları uzaktan da severiz böyle.gündüzcüm hatırlarsan kızlara gaz vermeye beraber başlamıştık geçen yıl..vereliniortakben devlet sponsor olsun diye bekliyorum doğurmak için.analık maaşı çıksın şöööyle 1000 lira falan o zaman düşünürüm:CüvCüv:

kızlar hepinise teşekkürler tekrardan..giremiyorum nete artıkınn..lokumumdan fırsat kalmıyo..kızımın adını zeynep berra koyduk teyzoşlar..ecrincim ewet cnm biraz fazla zor oldu ama kucağıma alınca hepsi geçti cnm..günahlarıma kefaret olmuştur iişallah o sancılar..geçmiş olsun senin minike de..
mnikim yeni işin de ewin de hayırlı olsun kuşumm..lahanam sizede geçmiş olsunn..gündüsüm sana da kolay gele oğluş zorluyomuş:) rabbim hepimizin ewlatlarını bağışlasın..

olsun. nazar değmesin miniklerimize :nazar:biz onları uzaktan da severiz böyle.gündüzcüm hatırlarsan kızlara gaz vermeye beraber başlamıştık geçen yıl..vereliniortakben devlet sponsor olsun diye bekliyorum doğurmak için.analık maaşı çıksın şöööyle 1000 lira falan o zaman düşünürüm:CüvCüv:
he ya unuturmuyum arkadaşım nasıl gaz verdik emme ^3'ü birden doğura verdiler tabi daha kartanesi almadı kuçağına
onun da az kaldı vefasız gelmiyor artık topinğe
neyse
sen maaşı bekleyene kadar kuzum nine olacan nen :roflol:
ben 2'ledim 3 beklemeyin :umursamaz:
kızlar hepinise teşekkürler tekrardan..giremiyorum nete artıkınn..lokumumdan fırsat kalmıyo..kızımın adını zeynep berra koyduk teyzoşlar..ecrincim ewet cnm biraz fazla zor oldu ama kucağıma alınca hepsi geçti cnm..günahlarıma kefaret olmuştur iişallah o sancılar..geçmiş olsun senin minike de..
mnikim yeni işin de ewin de hayırlı olsun kuşumm..lahanam sizede geçmiş olsunn..gündüsüm sana da kolay gele oğluş zorluyomuş:) rabbim hepimizin ewlatlarını bağışlasın..
zuzuum misler gibi kızını koklayarak uzaklardan öperim
evet k.oğlan zorluyor arada ama bayağı alıştı okula birde istekli yazı yazsa
oda olur inşallah

Ay çok güzel uymuş birbirine Zeynep Berra adıyla yaşasın... Ben de Zeynep İclal koyacaktım. Kayınpederim Zeynep adına itiraz etti. Kesinlikle koydurmam dedi. Ben de İclal olsun o zaman sadece dedim... Aklım Zeynepte de kaldı ama sadece İclal oldu kızımın adı. İsim işi iraz da nasip meselesi galiba... Minikler çok fazla meşgul ettiğinden nete girmek çok zor oluyor gerçekten. Ben kendime hiç vakit ayıramıyorum zaten. Çok anneci benim minikim... Ama olsun annesi zevkle bakıyor ona... opuyorumnanaktan

ecrincim gündüz ablamdan hbrleri aldım opuyorumnanaktan
iclal kızın olmuş opuyorumnanaktan :nazar:

merhaba arkadaşlar nasılsınız beklenen bebişler doğmuş ne güzel güle güle sağlıklı mutlu büyütün inşallah:ecrin_bebek::nazar:
hepinizi öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın bebişlerinizi bol bol koklayın benim içinde koklayın :ecrin_bebek::sinifsinif:

merhaba arkadaşlar nasılsınız beklenen bebişler doğmuş ne güzel güle güle sağlıklı mutlu büyütün inşallah:ecrin_bebek::nazar:
hepinizi öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın bebişlerinizi bol bol koklayın benim içinde koklayın :ecrin_bebek::sinifsinif:

Koklarız canımcım. Bu arada kartanesi doğum yaptı mı acaba bileniniz var mı? Gündüzüm de uğramaz olmuş topicimize. Ben de hiç vakit bulamıyorum... Özledim karşılıklı muhabbet etmeyi sizlerle. Gerçi ben olmasam da kimse uğramamış ki yine...

hepinize şimdiden hayırlı cumalar arkadaşlarım belki yarın giremem hepinizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum.

Koklarız canımcım. Bu arada kartanesi doğum yaptı mı acaba bileniniz var mı? Gündüzüm de uğramaz olmuş topicimize. Ben de hiç vakit bulamıyorum... Özledim karşılıklı muhabbet etmeyi sizlerle. Gerçi ben olmasam da kimse uğramamış ki yine...
evet canım kartanesi bebeğini kucagına aldı fecebook da gördüm çok tatlı bebişi var

nerelerdesin arkadaşım özlettin kendini he çocuklar nasıl canım

hepinize şimdiden hayırlı cumalar arkadaşlarım belki yarın giremem hepinizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum.
sanada hayırlı cumalar minikiz çalışıyor olmandan mı

iyiyim gündüzcüm sen nasılsın çocuklarda iyi çok şükür .sen nasılsın senin çocuklar nasıl ufak oğlan alıştımı okula problem varmı.bebişleri olan hanımlar sizler nasılsınız nasıl gidiyo zorlanıyormusunuz .öpüyorum hanımlar kendinize iyi bakın

iyiyim gündüzcüm sen nasılsın çocuklarda iyi çok şükür .sen nasılsın senin çocuklar nasıl ufak oğlan alıştımı okula problem varmı.bebişleri olan hanımlar sizler nasılsınız nasıl gidiyo zorlanıyormusunuz .öpüyorum hanımlar kendinize iyi bakın

allaha şükür iyiyim canım ne olsun aynı tas aynı hamam işte
.oğlan alıştı okulada okumakta zorlanıyoruz ya bilmesine rağmen pek okumuyor hep talat talat orada takılıyoruz
pc den ders yapıyoruz artık öğretmenimiz cd verdi okumak için arada bi defter kitap bir pc dersleri yani biraz söktü gibi ama keci gibi inadı olmasa
okulda proplem yok gülüm
sen daha nasılsın çocuklar büyümüştür
vallah bizim kızceler fazla gelmiyor bu yana başka topiklere damlamaktalar
unutuldu bu sayfa artıkın minikiz çalışıyormuş vakti yok sanırım
kendinize iyi bakın arkadaşım

X