- 29 Aralık 2008
- 8.505
- 3
hahahahayyy nisan alemsin yaaaakaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahahayyy nisan alemsin yaaaakaydirigubbakcemile3
kızlarr ben kaçıorum işlerimi bitirdim hazır patronlar dışardayken hukuka çalışiyim gelirim yine
eceee napıyosun sen yaa ben gözümün önünden pastalar geciyr diyorum hatun süper resimler ekliyor alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ayy gidip bi yaspastamı alsam napsam
en popkek aldım onu yiyom tavsiye ederim
baksennn zayıflamak isteyen hatuna, popkekle mi zayıflayacaksın :jeyyar:
kız napiim ya zaten o topiğe bi kere yazdım aboneliğe ekledim sonrada bi daha girmedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama iyi hatırlattın dur ben bi ara uğrayım oraya
ahh kuzum sadece uğramakla zayıflanmıyor ki tutacaksın boğazını yavrum,pop da yok kek de hııı boshayallersmile boshayallersmile
ama ama ben şeyy yalnızca 1 tane yedim ya hem ben öğle yemeğide yemedim naberrrrr
ayy yavrum bu saate kadar öğle yemeği yemeden durulur mu hiç,yazık sana yaa, o sözlün ne yapıyor bakayım niye aç bırakıyorlar orda seni guclubacismile
onlar için muffin kalıpları var canım ancak onlar kullanıldığında güzel oluyo şekilleri kaydirigubbakcemile3
nan sipiti sana mozaik pasta yap diyen mi oldu ağlat pastai götür kaydirigubbakcemile3
nan speddy boşver sen yarına öle bişey yapmaya kalkma sonra gittiğinde yapar götürürsün en iyisi
speddy sakın bohçanın resmini çekmeyi unutma klava:
nan spiti şu mozaik pastanın şeklini nasıl yapıon
eccem düzenli ye ögün atlama şekerim ögün aralarında da kuru kayısı falan ye bol su iç
speddyim kendin verirsin ki kalp şeklini olmadı bi kalp al herzamanda kullanırsın
ayy ne romantik olur hee
bak su konusunda hiç sıkıntım yok damacanayla geliyo ya su en fazla 5 günde bitiyo ki benden başka pek içen yok