Bizim kızlarr haydinn geyiğe...

kızlarr ben kaçıorum işlerimi bitirdim hazır patronlar dışardayken hukuka çalışiyim gelirim yine :eek:

tamam kuzuçalış gel sen bekliyoz biz

eceee napıyosun sen yaa ben gözümün önünden pastalar geciyr diyorum hatun süper resimler ekliyor alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

ama napayım çok güzellerdi bende dedim paylaşayım benim güzellerle ohaoldumsmile ohaoldumsmile

SedaFirat_turtfart.jpg

baksennn zayıflamak isteyen hatuna, popkekle mi zayıflayacaksın :jeyyar:

kız napiim ya zaten o topiğe bi kere yazdım aboneliğe ekledim sonrada bi daha girmedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama iyi hatırlattın dur ben bi ara uğrayım oraya

kız napiim ya zaten o topiğe bi kere yazdım aboneliğe ekledim sonrada bi daha girmedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama iyi hatırlattın dur ben bi ara uğrayım oraya

ahh kuzum sadece uğramakla zayıflanmıyor ki tutacaksın boğazını yavrum,pop da yok kek de hııı boshayallersmile boshayallersmile

ahh kuzum sadece uğramakla zayıflanmıyor ki tutacaksın boğazını yavrum,pop da yok kek de hııı boshayallersmile boshayallersmile

ama ama ben şeyy yalnızca 1 tane yedim ya hem ben öğle yemeğide yemedim naberrrrr

ama ama ben şeyy yalnızca 1 tane yedim ya hem ben öğle yemeğide yemedim naberrrrr

ayy yavrum bu saate kadar öğle yemeği yemeden durulur mu hiç,yazık sana yaa, o sözlün ne yapıyor bakayım niye aç bırakıyorlar orda seni guclubacismile

eccem düzenli ye ögün atlama şekerim ögün aralarında da kuru kayısı falan ye bol su iç

ayy yavrum bu saate kadar öğle yemeği yemeden durulur mu hiç,yazık sana yaa, o sözlün ne yapıyor bakayım niye aç bırakıyorlar orda seni guclubacismile

ya gel döv onu zaten
şaka bi yana ben öğle yemeği yemiyorum hiç ya genelde geçiştiriyorum
bu üç senedir böle =/

onlar için muffin kalıpları var canım ancak onlar kullanıldığında güzel oluyo şekilleri kaydirigubbakcemile3
nan sipiti sana mozaik pasta yap diyen mi oldu ağlat pastai götür kaydirigubbakcemile3

ağlamasın yazıkguclubacismile

nan speddy boşver sen yarına öle bişey yapmaya kalkma sonra gittiğinde yapar götürürsün en iyisi

bakalım duruma göre eğer akşam yapabilirse yarın yapar götürürüm.
ikimiz yerim aslında şöyle güzel bi model bulsam sevgililer gününe kalpli yaparıma.s
ne romantik hatunum yawe :sm_cool:
speddy sakın bohçanın resmini çekmeyi unutma :eek:klava:

nan spiti şu mozaik pastanın şeklini nasıl yapıon

ne şekil olursa içine hazırlıyorum ondan sonra at buzluğa bitti kaydirigubbakcemile

eccem düzenli ye ögün atlama şekerim ögün aralarında da kuru kayısı falan ye bol su iç

bak su konusunda hiç sıkıntım yok damacanayla geliyo ya su en fazla 5 günde bitiyo ki benden başka pek içen yok

speddyim kendin verirsin ki kalp şeklini olmadı bi kalp al herzamanda kullanırsın
ayy ne romantik olur
hee

speddyim kendin verirsin ki kalp şeklini olmadı bi kalp al herzamanda kullanırsın
ayy ne romantik olur
hee

aynen canım yaw kalıp alıyım ben sevgililer günü için :nazar:
mükemmel olucak dışarıda olsak bile evde yer yada plastik çatal+kaşık alırım:sm_cool:
Cüzdan+pasta+indirimde bulabilirsem bide hırka gibibişey alırım:jeyyar:

bak su konusunda hiç sıkıntım yok damacanayla geliyo ya su en fazla 5 günde bitiyo ki benden başka pek içen yok

cok iyi işte bide yemeklerini düzene sok az ye ama ögün atlama faydasını görürsün metobolizma calısmazsa bi işe yaramaz

X