Bizim kızlarr haydinn geyiğe...

HIMMM anladım hakanda mozaik pastayı çok sever
ama dışarıda oluruz herhal bide bi gün önce doğum günü var yiğenin hangi arada vericem.
bilmiyorum cüzdan kesin ama yanına bişey daha düşünüyorum olumunekankayizsmile

kız bohçaya aldığın parfümü kullanmaz ki o şimdi
biliyom canım bilmem mi kaydirigubbakcemile3
amannn ne utancan be ya al gitsin :lepi: :lepi:

yok be kullanır napcaz yıllandırıcakmıyız?
şarap misalii
eeee yetişirim ben hepinzei belki boxer alabilirim ona sositososito

veriyim pastanın tarifini birazdan hayatımmm aipsınnn
yav yapacam yaramazlık yapmadan olmazzzz kaydirigubbakcemile3

tmam tatlım bekliyom tarifi bi ara

kız yapıyosanda gizli yap yaramazlığını yapabilen varr yapamayan var yaww akannehir akannehir

Benim hödük hedaye almazsa o zaman 3.dünya savaşı çıkacak...

çıkart tabi kız hem bide nişanlı olarak ilk sevgililer gününüz

canım benim bohça genelde evlendikten sonra kullanın diye yapılır dimi :hulya: :hulya:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayh süpersinizzz yaaaa
ne yaramazlığı kuzummm kafasını koparırım onunnn kaydirigubbakcemile3
masum masum uslu uslu oturcazzz kaydirigubbakcemile3

la sipiti bohça evlenmeden önce asla açılmaz deettttttalsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

basladı eccem cok şükür 1 hafta oldu bugün baslayalı
yok yok hilalin kesin tutulması gerek kaydirigubbakcemile3

canım benim bohça genelde evlendikten sonra kullanın diye yapılır dimi :hulya: :hulya:

AMAN canım yaw iç çamaşırı+çorap+parfum kullanırız biz 1 yıl var neredeyse boşa yer kaplamasın nolcak evlenmeden bi daha alırız bide nişan bohçası değilki bizim.kaydirigubbakcemile5

la sipiti bohça evlenmeden önce asla açılmaz deettttttalsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

aman canım yaw ben açtım daha kullanmadım ama saklamam nişandakileri kısmetse saklarım malum arası kısa ama sözde gerek yokk benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

iyi hadi bitirdin mi bari işlerini
aslım bugün biraz sor gelir 900 tane mutabakat mektubu göndericekti kaydirigubbakcemile3
sipidi de yoğunum diyodu ama uğrar o az sonra

923 canım o kaydirigubbakcemile3 anam ağliy sabahtan beri.... offhh bayılazağımmm daha teker teker fax nolarını yazıyorum çıktı aldım pcden firmaları... onların faxlarını yazıcam sonra bılgısayarda antetli kağıda mutabakat mektubu hazırladım onlardan cıktı aldım sımdılık bı 300 adet falan... fax nolarının hepsını sıstemden bulup kagıda yazdıktan sonra baslıcam mutabakat mektuplarına fırma adı - fax numarası - borc&alacak tutarı yazp göndrcem :1closedeyes:

hmm kolay gelsin canımm

ben 14 şubatı çok güzel sürprizlerle doldurcam biraz zahmetli olucak ama

ne gibiiiiii delikafadulden

aklinialirimsmile evettttt
kaydirigubbakcemile3 yok kızzzzz 14 şubatı evimizde kutlicaz bizde kimse olmicak ohaoldumsmile

olmazzzzzzz izin vermiyorummmmmmmm delikafadulden

o nasl bşey ya ağlyn psta mrk ettm ... bilmiyorumkismileo kurabıyenın tarıfını vrsene bna bebgm ya unttm ben bilmiyorumkismile
düğün gecesınımı aradan ckarcaksn neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 bende kullanmıştım sözdekileri e parfüm 13 ay dursa ne hale gelirdi acep makyaj eşyasıda almıştık sözde iç çamaşırı dahil kayınvalidemin ısrarı üzerine kullandım ama nişandakileri kullanmicam 4 ay kaldı zaten

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayh süpersinizzz yaaaa
ne yaramazlığı kuzummm kafasını koparırım onunnn kaydirigubbakcemile3
masum masum uslu uslu oturcazzz kaydirigubbakcemile3

valla ateş ve barut diyorum o kadar yane laelaelaelaelae laelaelaelaelae

basladı eccem cok şükür 1 hafta oldu bugün baslayalı
yok yok hilalin kesin tutulması gerek kaydirigubbakcemile3

iyi hadi hayırlısı olsun canım

AMAN canım yaw iç çamaşırı+çorap+parfum kullanırız biz 1 yıl var neredeyse boşa yer kaplamasın nolcak evlenmeden bi daha alırız bide nişan bohçası değilki bizim.kaydirigubbakcemile5

olsun canım benim yeni evliyken herşey yeni olsun die yapılıyo bohça kullanmaz yani o şimdikileri

uff anlatırken yoruldum ben be mola ver birazda kafan rahatlasın

ben şimdilik hiçbirini kullanmadım zaten içinde kullanılabilcek bi parfüm vardı ama sözden hemen sonra aşkım bana parfüm aldı o bitmeden yılbaşında bi tane daha aldı

kaydirigubbakcemile3 haha nan aslı bi dur sakin ol evde kutlicağımız doğru ama düğün gecesi için 4 ay bekleyeceğiz dahaaaa kaydirigubbakcemile3 korkma sizden izinsiz bişi yapmijaaamm öpcem azckda sevcem izin var mı kaydirigubbakcemile3 tamam birazdan tarifler geliyooo az sonra flaş flaş flaş

nan aslı sen öl nan nie yaşıonki olim 923 heeeee ohaoldumsmile

beklicen tabi işin ne bak biz daha 2 sene beklicez sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
yazık yani

[

öpcekmiş azcıkda sevcekmiş ay koptum sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün hilalim kaydirigubbakcemile3:roflol:

tamam hadi inanim barii.... :dilcikar: 4 aydan önce elini bile tutmıcaksın günah ayıp :dilcikar: :roflol: (diyene bak :roflol:)
canısı ya 2 sının tarıfınıde ıster buraya ıster ozelden yazıver bı zahmet
walla ölücem az kaldı ustumde hırka var altnda badı kısa kollu sımdı ole bı darlandımkı utanmasam hırkayı cıkarcam ıyıce daraldım yaaaaaaaa delikafadulden

canım 12bucuk-1bucuk ogle arasıydı zaten... gerçi yine dinlenemedim ya neyse bilmiyorumkismile uykusuz olunca yoğunlaşamıyorm kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…