- 23 Temmuz 2015
- 390
- 1.107
- Konu Sahibi Masalmasall
Kriteriniz neden okumak. Bir işi olsun desenz anlarım. İşsizse ve bulmak gibi bir çabası yoksa haklısınız. Ancak okumakla ev geçindirilmiyor, istemiyorsa okumasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hobi olarak çalışmaktan kastımı açıklamıştım. Haftada 15 saat çalışmaktan bahsetmiştim.Bu adamdan bi cacık olmaz tembel çalışmaya da okumaya da niyeti yok gibi görünüyor. Ama sizin hobi olarak çalışmak istemeniz de en az sevgiliniz kadar beni rahatsız etti. Bence sizin de çalışmaya niyetiniz yok. Kocam cok para kazansın bende evde rahat rahat yaşayım modundasınız gibi hissettim
Canim gardiyanlik maasi 3100 oldu lisans icin oyle diolar. Fakat şoyle bise var sizde ucretli ogretmensinz sizinde aldignz maas en fazla o kdardir. Ayrica suan bnde universite mezunuyum bu 3.senem kpss icin erkek arkdasimin ise 4.senesi ha yani okuduktn sonrada atanick daha iyi is oluck diye bir durum yok. Suan benim erkek arkadsm bile gardiyanliga basvurdu olmadigi icin ogretmnlik. Eger ki saglam bir isi olcaksa evi gecindirck neden olmasn gardiyanlik. Hayat musterek degil mi sizde calisir yardim edersinz aile bütcenize. Ama dha iyi kosullarda olmk istiyorm diosnz yine sizin tercihinizdr[/QUOTE
Ben 75-80 alırsam atanırım inşallah. 80 almak da çok zor değil gibi. O da lise mezunu 3100 olmaz yani maaşı
Öğretmenim, ek ders almadan sadece kendi ihtiyaçlarım için haftada 15 saat çalışmaktan bahsediyorum.Hobi olarak çalışmak ne yaa??? Bence siz ataerkil düzenin en önde bayrak sallayanlarindan olabilirsiniz.
Öğretmenim, ek ders almadan sadece kendi ihtiyaçlarım için haftada 15 saat çalışmaktan bahsediyorum.Bu adamdan bi cacık olmaz tembel çalışmaya da okumaya da niyeti yok gibi görünüyor. Ama sizin hobi olarak çalışmak istemeniz de en az sevgiliniz kadar beni rahatsız etti. Bence sizin de çalışmaya niyetiniz yok. Kocam cok para kazansın bende evde rahat rahat yaşayım modundasınız gibi hissettim
E tamam iste hobi olarak çalışmak bu dediğiniz. Insanlar bazen cumartesi de dahil haftada 48 saat çalışırken siz 15 saay çalışmak istiyorsunuz. 15 saat çalışarak ev gecindirebilecek misiniz mesela? Ya da şöyle diyim sevgiliniz de hhaftada 15 saat "hobi" olarak çalışsa size gecinmenize yetecek mi tatmin edecek bu sizi?Hobi olarak çalışmaktan kastımı açıklamıştım. Haftada 15 saat çalışmaktan bahsetmiştim.
Şu an işi yok gardiyanlık sonuçlarını bekliyor. Eğer olmazsa tekrar bu döngü devam edecek yıllarca olduğu gibi. Bu yüzden artık ben de yoruldum bir şeyler yapmasını istiyorum.Kriteriniz neden okumak. Bir işi olsun desenz anlarım. İşsizse ve bulmak gibi bir çabası yoksa haklısınız. Ancak okumakla ev geçindirilmiyor, istemiyorsa okumasın.
Sevgili öğretmenim o zaman 'hobi' kelimesinin sözlük anlamına bir bakın,olur mu?Öğretmenim, ek ders almadan sadece kendi ihtiyaçlarım için haftada 15 saat çalışmaktan bahsediyorum.
Öğretmensiniz ve haftada 15 saat çalışmayacağınızi bilmiyorsunuz. Ne ogretmenisiniz?Öğretmenim, ek ders almadan sadece kendi ihtiyaçlarım için haftada 15 saat çalışmaktan bahsediyorum.
Bir de öyle bir şey yok. Gören de öğretmenler isterse 15 saat çalışabilir sanacak. Bu arkadaş hiç staja da mı gitmemiş hiç kpss de mi çalışmamış anlamadımE tamam iste hobi olarak çalışmak bu dediğiniz. Insanlar bazen cumartesi de dahil haftada 48 saat çalışırken siz 15 saay çalışmak istiyorsunuz. 15 saat çalışarak ev gecindirebilecek misiniz mesela? Ya da şöyle diyim sevgiliniz de hhaftada 15 saat "hobi" olarak çalışsa size gecinmenize yetecek mi tatmin edecek bu sizi?
Geçici işlere girdi. Askerliği de borç alarak bedelli yaptı. Açıkçası bir işe girip düzenli çalışmadı ki hiç bilmiyorum.Peki bu 5 yil boyunca ne yapti? Gecici islere mi girdi? Askere gitti mi? Calistigi sure zarfinda isine ne kadar bagliydi, severek calisiyor muydu?
Cok iyi maas almak icin illa universite, yuksek lisans yapmak zorunda degilsin. Yuksek lisans bile yapsa calismayi sevmiyorsa bir cacik olmaz o adamdan.
Arti olarak, adam calissin ben kazandigimla sadece kendi ihtiyaclarimi karsiliyayim derseniz sizi de elestiririmm
ilahiyat fakültesi mezunuyum.Okudugunz bolumu merak ettim .insallah atanirsnz
Geçici işlere girdi. Askerliği de borç alarak bedelli yaptı. Açıkçası bir işe girip düzenli çalışmadı ki hiç bilmiyorum.
Benim söylemek istediğim evi geçindirmek istemediğim tabii ki benim kazandığım para ikimizin de senin paran benim param olmayacak. Ama insanın çabasında değil midir çalışacağı iş, yaşayacağı hayat? Bundan dolayı kızıyorum. Biz zor geçinmek zorunda değiliz biraz zora gelse her şey daha güzel olabilir.
Şu an çalıştığım okulda bir öğretmenimiz bebeği olduğu için sadece 17 saat derse giriyor. Nöbet de tutmuyor. Ek ders de almıyor. Eğer olmuyorsa o nasıl yapıyorBir de öyle bir şey yok. Gören de öğretmenler isterse 15 saat çalışabilir sanacak. Bu arkadaş hiç staja da mı gitmemiş hiç kpss de mi çalışmamış anlamadım
Dediginiz puan yeterli gelir size. Fakat cokta zor degil demk gorecelidir. Bn 81 puanla sabah aksam calistm canim. Hersey gonlunuze gore olsun.ilahiyat fakültesi mezunuyum.
Allah yardımcısı olsun arkadaşınızın. Sanırım onu en iyi ben anlayabilirimCok yakin bir arkadasim da bu durumdan muzdarip. Onlarin da iliskileri 5 yillik, cocuk onlisans bitirdi ama kendi isini yapmadi bu zamana kadar. Magazalarda ceya garson olarak calisti. Ailesine veriyor cogunu. Askerlikte yok. Bizimki istiyorki duzenli bir isi olsun, ayaklari yere saglam bassin. Ama sadece istemekle olmuyor, karsidan adim da gelmeyince iliski sürüklenmekten baska birsey olmuyor.
Burada cok deneyimli ve akli basinda kadinlar var. Bazen bazi yorumlar sert olsa bile cogu tespitler dogru maalesef. Calismayi sevmeyen adamla cok zor. Dilerim gonlunce olsun hersey.
Bu yıl hiç çalışmadığım halde kendimi denemek için girmiştim, 65 puan aldım sanırım çalışırsam arttırırım. Umarım siz de atanırsınızDediginiz puan yeterli gelir size. Fakat cokta zor degil demk gorecelidir. Bn 81 puanla sabah aksam calistm canim. Hersey gonlunuze gore olsun.