konuştum canım konuştum..ne warmışbunda bak beni deli etmeyin siz aile olcaksınız diyo baba ben o adamla aile omıycam eşimide buna zorlamam sana gidip kocama o adamdan bahsetme olur olmadık aslı olmayan kelimeler söleme diyorum bu çokmu zor diyorum...yok anlamıyo maalesef...neyse şimdi biraz durulduk ama birdaha böle konulara iziin vermiycem benim eşim diğer bacanağıyla (kız kardeşimde yeni nişanlandı) can ciğer yani benim eşimde sorun yok ama hala o ahmakla ilgili iyi çocuk falan diye eşime anlatmaları canımada eşimin canınada tak etti...zaten bunlar istemeye gelmeden bunların tartışması çıkmıştı annem babam olurmu öle şey tabiki barışıcaksınız kanmı döktünüz sanki diyolardı eşime iş ciddiye bindi yaa eşimide o yöne çekmek istiyolar...eşimde arada siz olmasaydınız oda olurdu benim işim olmaz o adamla diyodu yeter dedim artık bu adamın konusunu açmayın benim eşime bu konuda kapandı...ailemi eşimin yanındada rencide etmek çocuk gibi ikaz etmek istemiyorum eşimin yanında yapmam böle bişeyi ama hep eşimin yanında bu konulara giriyolar yahuuu