durumuna üzüldüm. biz eşimizin ailesinden sorun söylüyoruz sende kendi ailenden Allah yardım etsin. kolay değil anlamadıgım eşinin ailesinine ne diye kötülüyor odamı şimdi ii oldular onlar geçmişi unuttular ama eşinin ailesi unuturmu. amacı ne ki eşinin erkekliğine varacak laflar söylüyor terbiyesiz adam. gerçekten karakteri hiç oturmamış. ilk tanıştıgı birine mezhep ayrılıklarından felan bahsedilirmi.. babanıda anlıyorum. ablanlarada arayı düzeltemk için laf söylüyordur. eşin takıntılı biriymiş bu olayı unutmayacagını tahmin edebiliyorum hoş ben olsam bende unutmam. babana kızdıgım nokta damatlar anlaşamıyor sevmiyorlar da sanki seni istemeyegöndermemiş gibi eşine laf söylüyor. bence eşine teşekkür etmesi lazım öncelikle madmaze yi istemeye gönderdin diye. ama oda herhalde bu durumdan çok sıkılmış patlamış artık. ama bunu yanlış tarafa aksettirmiş.. baban dediğin gibi ne söylesen yanlış anlayacak ama genede babacım bak benim eşim yolladı beni daha ne istiyorsunuz hemen herşey güzel olamaz biraz zmana ihtiyacımız var de gitsin