merhaba arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi eşimle hiç kendi roblemlerimiz yüzünden tartışmamız olmamıştır 7 aylık ewliliğimiz boyunca...bir konumda yazmıştım hatırlarsanız ablamın erkek arkadaşıyla eşim ve ben kavgalıyız işte bu insanlar 2 gün önce istemeye geldiler ben gelmek istemiyorum dedim anneme o insanlarla yüzyüze gelirsem orda tartışma çıkar bende dalarım o dengesiz ablalarına olay büyür dedim (bunlar ailece anormaller ablama laf sokarmış sürekli görümce olcak cadılar)neyse annem üzüldü ablan üzülcek falan dedi ben yine gitmiycektim eşim git ablandır içinde kalmasın ama o adamla tokalaşma öpme sakın falan dedi...bende saçmalama ben onun için gitmiyorum biliyosunki bende kızgınım kırgınım o adama onunla bırak tokalaşmayı muhattap bile olmam dedim...nitekimde öle oldu arkadaşlar elini uzattı onu bile sıkmadım...ama şbu akşam eşim aradı kendisi işte şuan...baban burdaydı sen o adamı öpmüşsün tokalaşmışsın falan dedi çıldırdı bana neden yalan sölüyosun dedi...buyur burdan yak böle bişey olmadı babam demişki madmazenin hiçbi sorunu yok kimseyle hatta muratla tokalaştı öptü demiş...şok oldum şimdi msj çekiyo ailenin ne hakkı var beni bukadar huzursuz etmeye diye...haklıda ben şimdi babamın neresini sawunayım yaw...bu ilk değil annem babam kardeşlerim ortaya bi laf atar ben açıklamasını yapamam aynen bu sorun gibi...şimdi benim eşim bidaha o adamla aynı ortama girmede diyebilir haklı olarak çünkü babam bu tavizi verdi ona ALLAH ım çıldırcam yapmadığım bişey için suçlanmış apışıp kalmış şaşırmış durumdayım ama babamı arayıp eşimin istediği gibi hesapda sormam çünkü o benim BABAMMMMM ona ömrümü veririm....