Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
Dizinin 368. Bölüm Özeti: Şadan Füsun’a Safa’ya karşı daha anlayışlı olmasını söyler ancak Füsun buna itiraz eder. Kocasının eski sakin ve sevecen günlerine döndüğünü düşünen Neva bu konuşmaları duyunca üzülür.

Öte yandan sağlık durumundan habersiz Rüzgar tomografiye girer. Bu süreçte Şeyda son derece endişeli ve gergindir. Güner ise Şeyda’ya destek olur. Tomografi sonucunda tümörün hassas bir bölgede olduğu ortaya çıkar. Şeyda ise, bu gerçeği Rüzgar’a söylememesi konusunda doktoru ikna eder.

İsmet ve Sayhan ise Keriman’a artık Dila’ya gerçek annesinin ortaya çıktığı haberini vereceklerini söylerler. Keriman çok mutlu olur ancak Dila’nın cevabının ne olacağı konusunda endişe etmektedir. İsmet ve Sayhan Güner’in de yardımı ile sonunda Dila’ya Keriman’ın adını vermeden annesinin ortaya çıktığını söylerler. Dila hiçbir yorum yapmaz ve odasına kaçar.

Selam Kizlar...ya Bu Seyda Neden Sakliyor Ruzgarin Hastaligini...daha Kötü Deilmi... Bir An önce Tedavi Yapsa Ya...bu Arada Guner Dilayla Konusuyor...o Ne Zaman ögrenecek Acaba Dilanin Kendi Kizi Oldugunu...

Dizinin 369. Bölüm Özeti: Şeyda eşyalarını toplayıp, kimseye görünmeden evden taşınır. Rikkat ise Şeyda’ya karşı fazla sert davrandığını kabul eder. Çetin, cesaretini toplayıp Rüya’ya yaklaşmaya karar verir. Rüya ile buluşurlar. Füsun ise Rüya’nın eski eşi Bora’yı aramış, boşandıklarını öğrenmiştir. Rüya neşeyle eve geldiğinde Füsun’un tepkisiyle karşılaşır

kızlar slm
izledinizmi yaaa kimse yorum yapmıo o zaman zevkli olmuyoki:(((
evet bugünlerde değmeyin şeydaya pek ii cnm
ayyy rüyayla cetine ne demeli sevgili oldular sonunda ailede boşandığını öğrendi:)))
ama ismetleri göstermediler
dün izleken kerimanla güner karşılasıcak die yerimden zıplamısım heyecandan ama daha erken senaristlere göre

ebraarrr ben geldim tatlım ama kimse yok :kızgın:
neyse :)
çitinle rüya çok güzeldi yaa yerim ben onları lülülülülülü
füsuna iyice gıcık olmaya başladım hayret bişey
sakızın benzetmeleri süperdi :) şen dullar,altın kızlar vs.
miskette ne abartı giyinmişti ne bulduysa geçirmiş üstüne yanlız neva açıldıkça açılıyo miskette buldukça giyiyo yaman bi çelişki yani :)
şeydada pek iyi bu ara.günerle kanka oldular :)

aaa nikah resimleri mi onlar:1shok:
zeynepin sayfasındaki resimleri buraya yükleyebilir misin canım görmedim onları

ebrarcım ya zeynepin profiline giremiyoruz ki :( zeyneple arkadaş olan arkadaşlar profilindeki nikah resimlerini eklerse seviniriz
cantuğun ayrılacağını nerden öğrendin kız of ya:(
yeni sezonda bir anlaşması vardır belkide misketi beklerken rüzgarı kaybediyoruz galiba

canım zeynepin profiline nie giremiyon ben baktım resimlere ama eklemek uzun sürer eğer bakamıyosan genede ekleyim bi kaçını senimi kıracam
cantuğda ayrılacağını kendi sölemiş

cnm boşver yorulma ama önemli ve görülmeye değer bi resim varsa ekle yoksa ekleme;)
inş. ayrılmaz cantuğ yaaaa

n6200534477639224590yt9.jpg

deryacım bunlar var zeynep bi dolu resim cekmiş tüm annesiyle ananesiyle rüzgarla rikkatle pembeyle
misket yoktu resimlerde
zeynep kendini cekmiş 66 tanemi ne yani resim dolu ama merak edilecek bi hal yok ortada ben olsa zaten hemen eklerim
öptm cnm

ne demek canım :))))
bu arada bugünün özeti yok ama yarın ve cumayı vermişler buraya ekliyorum ok?
371. Bölüm Özeti 1 Mayıs Perşembe

Safa ve Neva barıştıklarını herkesten saklamaktadırlar..Neva’nın kimi hallerinden kuşkulanan Füsun, Neva’yı sorgular.. Sakız ise, Füsun’un Neva’yı sıkıştırmasına dayanamaz ve onunla kavga eder..

Dila’ya gerçek annesinin geldiği söylendikten sonra Dila kötü olmuştur.Bundan böyle İsmet ve Sayhan’ın kendisini istemediğini düşünmektedir... Keriman ise Dila’nın durumunu merak edip eve geldiğinde, Dila’nın İsmet ve Sayhan’a benim anne babam sizsiniz dediğini duyar..

Rüzgar ve Misket düğün hazırlığı yaparken Peyami Şeyda ile Güner’den Rüzgar’ın hastalığını öğrenir..

Son düzenleme:
372. Bölüm Özeti 2 Mayıs Cuma

Peyami ,Rüzgar’ın hastalığını öğrendikten sonra perişan olur. Rikkat onun bu hallerini Rüzgar’ın yuvadan uçacak olmasına bağlar. Peyami , Rüzgar, Cihan birlikte alışveriş merkezine giderler. Rüzgar pahalı bir mücevher beğenir. Peyami oğlunu mutlu etmek için ondan habersiz mücevheri alır ve Rüzgar’a verir.

Öte yandan Sakız, Neva konusunda Füsun’a kırgın olduğu için Nemide’lerde kalmıştır. Sohbet ederlerken Rüya’nın kocasından ayrıldığını ağzından kaçırır. Nemide bu haberin şokunu yaşarken Füsun gelir ve annesinin elini öper. Sakız ise inadından vazgeçip kızını affeder.

Güner ise bir taraftan Şeyda’ya destek olurken diğer yandan İsmetlerin sıkıntısı ile ilgilenmektedir.

Back