Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
sorma cemrem ya evdeki telefonu kapattırınca mecburen internetimide kapadık...artık aranızada pek olmayacağım...arada bir anneme geldiğimde yazarım....bir türlü alışamadım internetsizliğe:çok üzgünüm::çok üzgünüm:sen nasılsın???ankaraya gittin gezdin geldin...

üzüldüm şimdi:çok üzgünüm:bende dün geldim malum temizlik felan yaptım ama daha işim var bana yardıma gelinnaniknanik

Dizinin 374. Bölüm Özeti: Rüzgar ve Misket heyecanla nikahlarının kıyılacağı anı beklemektedirler. Peyami dışında herkes mutludur. Peyami ise Rügzar’ın hasta olduğunu kimseye söyleyememektedir. Rüzgar ve Misket sabırsızlıkla Nikah memurunu beklerlerken Şeyda gelir. Öte yandan Dila ise Keriman’ı bir daha görmek istememektedir. Füsun ise Neva’yı Safa’dan uzak tutmaya devam eder. Rüya Çetin’i benimsemiştir artık, fakat Çetin’in aklı hâlâ Neva’dadır.

kıslar kaynım nişanlısı yani eltim misketi yakından görmüş çok güzelmiş sacı yüzü felan kafamçokkarıştı

varya peyyamin rüzgara baktı zaman çalan müzik varya onu duydukca ağlayasım geliyor sanırım sazla çaşıyorlar

kızlar ben geldim yaa pc de sorun vardı acıyom geri kapanıyodu ama şimdi hallettik inşallah hemen oturdum başına sabahta erken kalkcam ya neyse
yaa bölümde peyami ve rüzgar sahnesi cok duygulu helede sarkıyıda verince offf
gecen ilk öğrendiğinde acayip duyguluydu şiir ne süperdi

hoşgeldin ebrar :)
evet şiir süperdi gerçekten perşembe günüde rikkat öğreniyo püff daha da duygusal bölümlere hazır olalım

hımm nese bakalım izleriz napalım
ya cidden diziye mecera gerek anladım onu :))
misketle rüzgarın mutlu halleri iice sinir etmişti bizleri
biz ağlamak istiyoz galiba

Back