Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
rüzgarımmmmmmm ölmesinnnnnn senağlamasenağlama
bugün ne tatlıydılar nemideyle rikkat nasıl heyecanlılar ama rüzgarın haberini alınca yine bizim evde hüzünler başlayacak :(
bu arada nevayla safanın aşkı da ilgi çekmeye başladı füsunun ısrarla safayı istememesine de anlam veremiyorum Kötü Kazen bıraksa ya mutlu olsalar püff

slm kızlar güzel bi bölümdü tekraradan hoşuma gitmeye başladı dizi
rüzgar gerçekten çok mu hastaki yaaa
şeyda da demekki gercekten seviyo rüzgarı ki artık mutlu olmasını istedi

ben senaryomu yazıyorum.
rüzgar mölmeyeck.ciddi bir ameliyata gireck misket o sırada yani o ameliyata girerken sancısı tutacak ve doğuma gidecek.bu sezon finali olacak.
işde benim senaryom.1-2 ay sonra sezon finali olacaktır.işde o zamana kadar misketin bebişi 8-9 aylık olcak.
işdeee benim senaryom bakalım nekadı çıkacak:)

merhabalar. Dün güzel bir bölümdü. Ama bugün yok sanırsam. Neyse.. bir mucize gerçekleşecek ve rüzgarın tahlil sonuçları hastanede yaşanmış olan bilgisayar karışıklığı yüzünden karışmış olacak.Yani baş dönmeleri sadece stresten kaynaklanacak, şeyda gerçegi ögrenecek fakat boşanmış olacak ve rüzgar ile misket evlenmiş balayına çıkmış olacak. Bir şey yapamayacak şeydacık. Neva ile Safa barışacak. Neva boşanmaktan vazgeçecek..

yani öyle umuyorum. Rüzgar ölmesin. Artık rüzgar ile misketin mutlu olmasını istiyorum. hastalık yalan olsun.Üzülmek istemiyorum artık

Sezgin Akgunduz
nereden biliyorsun öleceğini..dur bakalım bi amelyat olsun, bi tedavi görsün.amelyat başarılı olursa ölmez, başarısız olursa ölür.Ama önce bi amelyat olur di mi...

BENDE ÖYLE OLSUN İSTERDİM SERAP AMA MALESEF RÜZGAR GERÇEKTEN HASTA...BAK FACEBOOKTA SEZGİN AKGÜNDÜZÜN RÜZGAR ÖLECEKMİ SORUSUNA YANITI......

bana kalırsa rüzgarda miskette ölcek.neden derseniz 2 3 ay önce bu berfunun başka kanala transfer olayları çıktıgında senaryo degişimi olacak dediklerinde demiştimki deryaya bunlar göstermelik 5 10 bölüm mutlu olcak sonra rüzgar ölcek demiştim.tam tutmasada hala arkasındayım.eger berfu gerçekten diziden çıkacaksa yani bu söylenti dogruysa rüzgarı öldürmeleri senaryo açısından daha daha mantıklı.misketin ölmesi çünkü çok alışılagelmiş bi son olurdu.ee bu baş dönmeleride onu gösteriyo ölmese bile var bişeyler ki diziyi ayakta tutanda reytingler olduguna göre sanmıyorum ben öyle hep mutlu bölüm izleyebilelim :oklava:

vardır canım.kanal1 yayın akışına baktım var görünüyo ama özeti kaçırmamam lazım bugun :1closedeyes:

yaa ben bu diziye en çok r&m aşkı için bakıyorum. Neden böyle yapıyorlar. Bir diziden çıkmak için illa ölmelerimi gerekiyor. Ne bileyim bebekleri doğsun, başka bir şehire taşınsınlar( Rüzgarın iş yeri başka bir ofis açsın ne bileyim) Yani hatıralarımızda mutlu ve hayat dolu r&M kalsın. Benmi akıl vereceğim sevgili senaristler:oklava:

ahh ahhh serapcım sorma hepimiz aynı dertten muzdaribiz...ben artık izlemem...gerçek hayat zaten yeteri kadar bizleri geriyo bide diziyi izleyip gerilemicem....

katılıyorum size.keşke tadında bırakmayı becerebilselerdi de trt1 de ki bölümlerle hatırlasaydık böyle yalan dolan şiddet entrika vs vs ile degil kafamçokkarıştı
yaa ben bu diziye en çok r&m aşkı için bakıyorum. Neden böyle yapıyorlar. Bir diziden çıkmak için illa ölmelerimi gerekiyor. Ne bileyim bebekleri doğsun, başka bir şehire taşınsınlar( Rüzgarın iş yeri başka bir ofis açsın ne bileyim) Yani hatıralarımızda mutlu ve hayat dolu r&M kalsın. Benmi akıl vereceğim sevgili senaristler:oklava:

evet denizcim sana katılıyorum. Resmen moralim bozuluyor izlerken. Hayat dediğin gibi çok acımasız. Reyting uğruna diziyi dram haline getirdiler. Eskiden kahkahalarla izlerdik mutlu olurduk. Ama şimdi sadece üzüntü veriyor malesef. Tabiiri caizse senaristler yüzünden verem olduk vallaha

rüzgar ölmez heralde kızlar ya konu uzatmak için hastalık cıkardılar aşk oyunundada olmustu ya ekinle sarp tüm engelleri aştılar cocuklarıyla mutlu olacakken ekinin hastalığı cıkmıstı ameliyat felan uzun bi süre konu oyalanmıstı ama sonunda ölmemişti
rüzgarda da öle olur senaristler mutlu olmalarını istemiyo o yüzden nasıl uzatabilirizde acı veririz diyolar galiba

Back