Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
ebrarım maşallah kız ne dikkatli izlemişsin öyle :) ben bugunlerde neva-safayı pek ilgiyle izliyorum hihi nevada gözüme güzel görünmeye başladı son zamanlarda ama hala eskisi gibi düşüncelerim :1closedeyes: bu arada şu yüzük takma şeysi ne güzeldi yaa bende istiyorum bananeeee :kızgın: sengözlerimebaksanab :) hadi iyiakşamlar kızlar çıkıyorum ben ezberlemem gerekn 47 sayfam var :bbo:

deniz cadısı sende ne görsen istiyon bee şakkıdı
anlamadığım yüzüğü rüzgarla mı takmak istiyonjeyyar
yoksa nişanlaniim de kim olursa ossun mu dionlülülülülülü
bu arada o yüzük olayını bende gördüm yani hayret nassı kaçırdın sen sengözlerimebaksanab
hihihi öpüyorum hadi kolay gelsin sana a.s.

Selam Kizlar...özetleri Izliyorumda...yaa Bide Hayriye Hanim Cikti...bide Israrciki Sormayin...caya Davet Ediyor Gelmiycez Diyolar...ama Aksam Yemek Saati Bi Daha Ariyor...gelmiyomusunuzdiye..:):):)enteresan....bu Arada Guneri Unutmayalim...ne Zaman Karsilaşacak Keriman Cadisiyla...:):)

Bide Ruzgarin Evin Kapisinda Misket Kimse Yok Içeri Girmeyelim Yanliş Anlaşilir Diyor Ya..:):):)bu Misket Ruzgardan Hamile Kalan Misket Deilmiydiii......

Hoşbulduuukkk...yaaa Bu Ruya Ile Cetin Sahnesi Varya Ruya Dudagini Silerken öpmeye Calişiyor...izlerken Aklima Geldi...turkan Soray Kadir Inanir In Bi Filmi Vardi Sevemedim Karagözlum...ayni Sahne Orda Vardi..:)

güzel bi bölümdü kızlar....yanlız şeyda öyle bağırınca rüzgara bişey olcak diye korktum doğrusu..........

pixsy hoşgeldin canım uzun zamandıryoktun nerelerdesin inşallah iyidir keyifler

SAOL CANIM...ANNEMİN AKCİGER TOMOGRAFİSİNDE NODUL BULUNDU...BİZİ KORKUTTU BİZİ KANSER TARAMASI FALAN OLDU ONLA UGRASTIK...AMA COK SÜKÜR Kİ ESKİDEN KALMA Bİ İZMİŞ...HİÇ DUYMAMIŞTIKDA ŞİMDİYE KADAR BÖLE BİŞE...AMA OLUYOMUŞ...KULAGINIZADA KÜPE OLSUN...HERSEY KÖTÜ DEİL YANİ...KORKMAYIN BİZİM GİBİ:):):)AMA HERSEY DUZELDİ ARTIK...SENARYOLARIMLADA YAKINDA BURDAYIM...

:canım yaa gelmiş geçmiş olsun.hiç haberimiz olmadı unuttu kk yı diyodum bende :sm_confused: allah kötülerinden korusun :nazar: böyle şeylerde nazar boncugu artık,zaten tamamen saglıklı insan yokki hepimizde illaki bişey var malesef
SAOL CANIM...ANNEMİN AKCİGER TOMOGRAFİSİNDE NODUL BULUNDU...BİZİ KORKUTTU BİZİ KANSER TARAMASI FALAN OLDU ONLA UGRASTIK...AMA COK SÜKÜR Kİ ESKİDEN KALMA Bİ İZMİŞ...HİÇ DUYMAMIŞTIKDA ŞİMDİYE KADAR BÖLE BİŞE...AMA OLUYOMUŞ...KULAGINIZADA KÜPE OLSUN...HERSEY KÖTÜ DEİL YANİ...KORKMAYIN BİZİM GİBİ:):):)AMA HERSEY DUZELDİ ARTIK...SENARYOLARIMLADA YAKINDA BURDAYIM...

ebrarcım özetlerin hepsini film odacığına yazıyorum ordan okuyabilirsin....kızlar rüzgarımız çok hasta sanırım çünkü şeyda tahlil sonuçlarını öğrenip boşanmayı kabul ediyor.....sevineyimmi üzeleyimmi bilemedim....

Back