Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
film şimdi bitti çok güzel oldu ya valla çok sevindim ben rüya zannettim önce. polisde geldi ne olacak acaba kaçarlar gerçi

selam kızlar ben sadece sonunu gördüm...hangi siteye ekleniyodu videosu bilen varsa adresini verebilirmi???

denizcim nasıl bebişin iyileştimi cnm
canlıdizix diye bi site var oraya ekleniyo

çok saol ebrarr ben malesef kaç gündür hiç izleyemiyorum...bi yandan ece biyandan ev temizliği inşaat...çok şükür bitti...ama yarında izleyemicem düğün var....

bende rüya zannettim valla sonucu iyi oldu şükür rüyada aşık oldu sayılır zaten ah bide nevayla sefa düzelse tamam

denizcim nasıl bebişin iyileştimi cnm
canlıdizix diye bi site var oraya ekleniyo

şükür diyelim canım ya...bugün çok şükür iyileşti...ama 2 gün ömrümden ömür gitti....39,5 oldu ateşi düşüremedim...ilaç içirdim banamısın demedi amaçok şükür fitil verdi doktor iyi geldi...sen nasılsın???

aman şükür canım büyük geçmiş olsun annelik ne zor bişey ya kıyamam deli olmuşsundur sende ben iyiyim saol herşey aynı :)

ebrar daha bişey anlayamadım ki rüya gibiydi :)
önümüzdeki günlerde anlayacaz sanırım
birbirlerine itirafları gerçek gibi değildi bakalım yarın nolcak nemidenin tepkisi nasıl olacak nereye gidecekler

ayy rüyaysa bu kadar insan mahvolur ama rüya değil çünkü cuma günü ismet annesini ikna etmeye çalışcak misketi affetsin diye nemide etmicek şeyda asla boşanmam dicek...

bugunku bolum

[dailymotion]8291617[/dailymotion][/quote]

part2

[dailymotion]8292345[/dailymotion]

3.ve son part

[dailymotion]8292801[/dailymotion]

edıye tesekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…