Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
esramutfakta61_visneli_kek.JPG

işte kekimizde geldiiiiiiiiiiiiii

afiyet olsun kızlarrrrrrrr ama ebrar yiyemedi tüh :( neyse ayırırız hakkını napalım ;)

İsmet, Misket ve Rüzgar’ı affetmesi için Nemide’ye arabuluculuğa gider ama Nemide affetmez. Şeyda ise, Rüzgar’dan boşanmayacağını net bir şekilde söyler. Rüzgar dostane ayrılmaya çalışır. Şeyda boşanmamak için güçlü bir avukat aramaya başlar.

yenı bolum özetı burayamı eklıyım oksa dıger tarafamı bılemwedım

derya gülçininde dediği gibi heryer özet kaynıyor:))))))))))))) hayal gücü çalışmıyor doğal olarak....bende sadece yorumlarınızı okuyup çıkıyorum..bu arada harika şeyler olacakmış.senaristler duydu sesimizi insafa geldiler....

derya gülçininde dediği gibi heryer özet kaynıyor:))))))))))))) hayal gücü çalışmıyor doğal olarak....bende sadece yorumlarınızı okuyup çıkıyorum..bu arada harika şeyler olacakmış.senaristler duydu sesimizi insafa geldiler....

misketin oğlu olacağını rüzgar bilmiyor.öğrenince çokkk sevincek.am merak ediyorum yüzsüz şeyda yürümeye başladı hala rikkatlerin evdemi kalcak acaba?:1no2:bu kız şeytan yapar yine bişeyler ayırır bizimkileri
hadi yahu yokmu bu topingde kimse yorumlar lütfen:dance::dance:

anlatırız ebrarcım.hatta aynı gün ekleniyo dizi video sitelerine.1 haftadır bende son 10 dk.sını kaçırıyorumda :( ama bugun geç gidicem izliycem işte önemli bugun reyting olsun diye güzel sahneleri sona saklar bunlar tatlicadiarzu

yaa daha başlayamadı uzun uzun özetleri gösterdiler şimdide reklama girdi yine. Herkez meraklanıyor diye geç başlatıyorlar. Offf

Back