Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
senaryo fena olmayabilir ama iki saat bi şeyi söyleyememeleri, durmadan eskileri düşünüp kendi kendilerine konuşmalarına gıcık oluyorum.hele pembenin "gerçekten" deyişine kıl kapıyorum.kadro iyide vakit doldurma adına işi uzatmaları sinir bozucu. yok kardeş ben bu diziyi izlemeyecem artık.trt1 de iken daha güzeldi bu dizi.en azından bu kadar saçmalamıyorlardı.
not:senaryo yazan arkadaşlar
lütfen şu şeydayı çıkarın.yaptıklarına bu kadar müsamaha gösterilip hala tekmeyi yememiş olması çok gerçek dışı.almanyaya anasına göndein piskopat haini

rüzgarla misket duygusallığa kötü olaylara okadar alışmışlarki mutlu rolü yaparken çok zorlanıyolar....

rüzgarım nihayet sakalsız ve bir içim suydu resmen :) ölürüm ben ona çok şekerdi çooook Şeniz

AYYYY RÜZGAR ÇOCUK GİBİ OLMUŞ SAKALLARI KESİNCEEE (SAKALLAR Bİ OLGUNLUK Bİ AĞIR ABİLİK VERİYORDU) ayyy bu şeydanın yeni hedefi nemidee saf kadıncağızda napsın olayları yani şeydanın psikopatlığını bilmiyokiiii inanı veriyorr miskete karşı doldurucak nemideyiii :( ayyyy sinir oluyorum şu kızaa ben yaaaaaa kardeşi gibi görmüşmüş kınasını yakmışmışşşşşş ayyyyyy ben burda sinire giriyorum yaaaaaa tırnak kalmadı bende yiye yiye.. kocasını hiç kıskanmamışmışşş peeehhhhh lafa bakkk çok mutlularmışş kocası onu seviyormuşşşş peeehhhh ohhhhhhhhhh kim geldiiiii sevdiği kocası geldiiiiiiii ay ben buna gülerimmmm işteeeeeeee ohhh şeydanın bu görüntüyü görmesi süper olduuuuuuu ohhhh yağlarım eridiiiiiiiiii ayy valla bu şeyda cvidden pisikopattt hale bakkk :)) yuvamı yıktın diyo beni seviyodu diyooooo al işte zora gelincede fenalaşıyooo sakatlığını kullanıyoooo :)) dağlara taşlara düşmanıma böle gelin vermesin rabbimmm :) ay keşke şeyda konuk oyunca olsaydııı :) ayol şu kız 9 canlımı yaaaa bi ölemedi gitti kabus gibi tünedi başımızaaa offf sıkıştığında düşüyoo bayılıyoo sakatlığını kullanıyooo ağlıyooooo ayyy yanii ayyyyy kriz greçiriyorum izlerkennn yok yokkkk şizofreni bu ben teşhisi koydum buna :)

ha bi gayret bi intihar girişimi daha yapsın kökten kurtulalım ayolll yoksa ben atıcam kendimii camdan :) ölüm nedenim ise şeydadır diye not yazıcam :)
NOT:bu arada şunuda sölimmmm çetin ve rüyaa yeni aşıklarımızı kutlayalımmm :))

dikkat ettinizmi kızlar rüzgar amcasıyla otururken sakalsızdı ama anneannesinde sakalları vardı:))))

deniz evet sesimi duydu rüzgara telefon ettim çabuk kirli sakal bırak dedim tamam mervecim dedi :))

dikkat ettinizmi kızlar rüzgar amcasıyla otururken sakalsızdı ama anneannesinde sakalları vardı:))))

hadi yaa hiç dikkat etmedim :))))) şeydaya siinir olmakla meşguldüm o sıra
bayıldım rüzgarıma bayıldım bide saçlarını kestirdimi tamamdır :)

bişeyi çok merak ediyorum bu mutluluk nereye kadar sürecek kızlar....pek hayra değil bu kadar mutlu olmaları.....

deniz bence mutlu olamicaklarrr fazlaa yani gölge düşcek şeydanın yüzünden

banada kısa sürecek gibi geliyo herkes tadını çıkarsın bugünlerin hatta yarın mutlaka izleyin kaçırmayın fazla uzun sürmez bence :(

Şeyda inşallah gidip de karakola şikayet etmez.. Çünkü evliyken başkasından çocuğu oldu Rüzgar'ın. Bu düpedüz zina ve artık zamanımızda suç sayılıyor cezası var.. Benim aklıma o geldi.. Şeyda Misket'i yine kandırır gibime geliyor.. Misket Rüzgar hapse girmesin diye yine uzaklaşabilir.. Yani hemen sevinmeyelim bence bu dizide mutluluk yasaklanmış gibi oldu artık...herkes şeydaya acıyacak şimdi onu kollıyacaklar bence ama şeydanın bir lafı dikkatimi çekti rüzgar ben yoksam sen asla mutlu olamazsın bu demek oluyorki şeyda rüzgara rahat vermiyecek öldürmeye bile kalkar bence psikopatlık var bence :) nemideye kızmıyorum ben aslındaa.. çünkü hiç birşeyden habersiz kadıncağızz şeydanın deliliklerinden bile habersiz onu düşünüyoo hepimiz nemidenin yerinde habersiz olsaydık nemidenin verdiği tepkileri verirdik işte ben nemideye hak veriyorum ben hem oda aldatılmış ee bu durumu üvey kızı ve torunundan tekrar görünce iyice sinirlendi tabi kadıncağız.. şeyda çok güçlü bir avukat bulucakk hani boşanmamak için ve zina suçu yapıldı die bebek var die evliyken kocası zina yaptı diye misketede rüzgarada çektiricekkherkes şeydaya acıyacak şimdi onu kollıyacaklar bence ama şeydanın bir lafı dikkatimi çekti rüzgar ben yoksam sen asla mutlu olamazsın bu demek oluyorki şeyda rüzgara rahat vermiyecek öldürmeye bile kalkar bence psikopatlık var bence :)

malesef bende aynı düşüncedeyim kızlar....umarım vazgecen yine misket olmaz yada rüzgar....bu kadar mücadeleden sonra.....yada şeyda rahat bırakmaz bunları...yine bir arada olurlar ama huzursuz....

rüzgar misketi alıp başka yerler gitse şeydadan da bir kurtulsak sinir ediyo insanı hemen de bayılıyo gıcık kız.

Back