Oh dedirten bir bölümdü.. Nemide Sultan da haklı bence kendi çapında.. Saf yerine koydular resmen.. Şadan Misket'e çok ağır şeyler söyledi bence oarada Rüzgar Misket'i savunmalıydı o sözleri söyletmemeliydi ama her zamanki pısırık hali işte ne olacak.. Arada Güner gitti.. Yazıktır ama yaa yapmayın etmeyin.. Misket'te Güner'e laf söyletmemeliydi.. Onun yaptığını kim yapar..
İyice yılan hikayesine döndü resmen.. Şeyda inşallah gidip de karakola şikayet etmez.. Çünkü evliyken başkasından çocuğu oldu Rüzgar'ın. Bu düpedüz zina ve artık zamanımızda suç sayılıyor cezası var.. Benim aklıma o geldi.. Şeyda Misket'i yine kandırır gibime geliyor.. Misket Rüzgar hapse girmesin diye yine uzaklaşabilir.. Yani hemen sevinmeyelim bence bu dizide mutluluk yasaklanmış gibi oldu artık...
Sezon finalinde herkesi şok edecek bir olay olacağı söyleniyor.. Bence Nemide Anne ölecek sezon öyle bitecek.. Başka ne olabilir ki şok edici final.. Ama o da giderse iyice seyredilmez olur bu dizi...
En çok Fincan Hala'yı özlüyorum ben.. İdolümdü benim.. Sadık Amca ile aşkları ise herkeslere ibretti.. Aslında artık izlenmeycek hale geldi bu dizi ama can sıkıntısı işte izliyoruz.. Eski bölümlerindeki huzurdan, mutluluktan eser yok.. Çok farklı bir boyuta ulaştı dizi...
Bizim Evin Halleri oldu size Bizim Evin Dertleri