evet geri gelecek ama böle bişeyi düşünmesi bile deli etti beni
ben olsam o halde bırakırmıydım kuzumu![]()
ama misket rüzgarın kendisini sevmediğini düşünüyorda ondanöyle soğuk davranıyor.yoksa misket rüzgara deli gibi aşıkkkkk
![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet geri gelecek ama böle bişeyi düşünmesi bile deli etti beni
ben olsam o halde bırakırmıydım kuzumu![]()
kızlar hepinize merhaba...geldim ve çıkıyorum...özetler süper güzel bir bölüm bizi bekliyor yani...umarım hepiniz iyisinizdir...kızımhasta o yüzden giremiyorum siteye...kendinize iyi bakın hepinizi öptüm...
kızlar hepinize merhaba...geldim ve çıkıyorum...özetler süper güzel bir bölüm bizi bekliyor yani...umarım hepiniz iyisinizdir...kızımhasta o yüzden giremiyorum siteye...kendinize iyi bakın hepinizi öptüm...
ama misket rüzgarın kendisini sevmediğini düşünüyorda ondanöyle soğuk davranıyor.yoksa misket rüzgara deli gibi aşıkkkkk![]()
inşallah canım bidaha yükselmez sen şimdi nasıl telaş etmişindir annelik zor demi elinde olsa düşünmeden kızının acısını alırdın
merabaarkadaşlar bende yeni katıldım aranıza çok güzel özetler inşallah hep böyle devam eder film biraz olsun rahatladım çok sinirleniyordum çünkü
hepinize teşekkür ederim kızlar...kızım 2 gündür çok ateşli acillerdeydik....ama şimdi çok şükür gayet iyi...umarım ateşi bir daha yükselmez...
olmus simdi düzeltmişsin tekrar hoşgeldin aramıza:)))