Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
şeyda bugün tam bir cadıydı
artık yapacak bişeyi olmadığını anlayınca kendine yandaş aradı bu kişide nemideden başkası olamazdı herşeyden tek haberi olmayan kişi o ve çok güzel acındırdı kendini
allah herkesi böyle yılanlardan korusun deli etti beni resmennnn!!!

evet hiç olmazsa artık aşk görebilicez gerisi önemli değil gerçektende :)
bide şeydadan kurtulabilsek süper olacak

herşeyi anlattırken düşünmüyodu nemideyide
sonrada anane iyi misin kalalım istersen yaptı yaa allahım bir insan bu kadar psikopat olabilir mi :)
bencede mutlu son olcak gibi ama belli olmaz tabi sonunda hiçbiri ölmesinde :(

evet hatırlıyorum sanırım öyle olacak evet ama o senaryoya göre nevayla çitin birleşiyodu :)
bu konuyu çözmeleri şarttı senaristlerin çünkü arada dila olayı baya bi kaynadı
ismetler çıktığı zaman acayip sıkılıyordum o konuyu çözüp bunlara ağırlık verecekler sanırım
nemide umarım zorluk çıkarmaz zaten yeterince sıkıntı yaşadılar ve ayrı kaldılar:(

persembe gunku özette nemıde ruzgar ve mısketı evden kovuyor mısket nemıdeye ruzgarla bırbırlerını sevdıklerını soyluyormuş

persembe gunku özette nemıde ruzgar ve mısketı evden kovuyor mısket nemıdeye ruzgarla bırbırlerını sevdıklerını soyluyormuş

OOHHH NEMİDE İYİYAPIYOR...MİSKET HANIM BİRAZ GEC KALDI...ACAMADI O AGZINI...AGLADI SADECE...Bİ TÜRLÜ KONUŞAMADI...SÖYLEYEMEDİ HERSEYİ...NASIL SİNİR OLUYORUM OOOFFFF.....

evet elbetteki yumuşar ama misket çok kandırdı onu çok yalan söyledi bebeğinde rüzgardan olduğunu öğrenince misketi uzun süre affetmeyecektir

Bu Arada Ruzgar Odun Kiriyor...cok Komik..yönetmen Kiş Gunu Karlarla Kapli Bi Yerde Amerikan Filmi Cekiyor Sandi Galiba..:):):)

misket rüzgarı gerçekten seviyo olamaz
rüzgarı o halde bırakıp gitmeyi nası düşünebiliyo enteresannnn:oklava:

Ay bu misket gerçekten çok aptal ya kusura bakmayın arkadaşlar.Adam cayır cayır yanıyor bizimkisi dahada üstünü örtüyor.... İnsan ateşini düşürmek için üstünü hafifletir. Su ile tedevi yapar. Adam havale geçirecek heran. Tövbe. Bide yazık sandalye üzerinde tünedi zavallım

aynısını az önce izlerken bende düşündüm.kalkda bi şeyler yap sevdiğin adam için kız robot gibi valla.

kızlar amma misket gitmeyecekki geri gelecek :DDDD

kızlar misket rüzgarı bırakıp gitmeyecek.o ateşli yatarken yanında bekleyecek o ara sevdiklerşni ve oyunlarını anlatcaklar.sonra nemideler gelecek.
nemide felan bunlar boşşş rüzgar öğrendi yaaa en güzel buua.s

evet geri gelecek ama böle bişeyi düşünmesi bile deli etti beni
ben olsam o halde bırakırmıydım kuzumu :(

Back