Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
sınelıfe özetler gelmıs guner polıslere haber verıyor ve bulunuyor ruzgar mısket seyda nemıdeye dıyor ruzgarın mıskwetı kacırdıgını

dızı ekıbı gazı unıversıtesıne gıtmış soylesıoye

şeyda evliymiş bi ünıversıtede ögretım görevlisiymis. içlerınde yasça en küçük rüzgardı. keriman meslek lisesı cıkıslıymıs. ama hepsı egıtım almıs. rüzgarın tiyatro, dans ve resım egitimi veren bi yerı varmıs. şeydayla sefa nın oynadıkları aşkı memnu adlı oyunları varmıs. rüzgarı kan tutyormus bi bölüm vardı seydanın sinir krizi geçirdıgı yer, orda ellerı kan içindeydı. rüzgar bunu görünce cekımlerde bayılmıs. bunun gıbı bıkac anıdan bahsettıler. dızıye yenı geldıgınde eskı rüzgarın yerını almak zor oldu gıbı seyler söyledı. dızı hergün oldugundan bazen mantık hataları olabılır cok yogun calısıyoruz gıbı seyler söyledı. işte böyle..

vaye be bizim dizi kaç sayfa doldurtmuş öyle.daha yeni görüyorum bu sayfayı.artık en çok gelen üyelerden birise ben olurum.valla bu dizi ilk trt1 de başladığında lise 2 ye gidiyordum.evle okul karşı karşıya olduğu için tam öğle arasında başlıyodu 12 gibi.hep baktım hiç kaçırmadım.süper biz dizide misket ve rüzgar tatlıya bağlansın artıkkkkkkkkk:)

hoşgeldiniz aramıza a.s. paylaşımlarınızı bekleriz :)

hoşgeldin gülçin :) daha önceki fun clup sayfamız 500 sayfayı geçmişti ama silindi bütün yazdıklarımız malesef bizde bir süredir burda yazıyoruz her zaman bekliyoruz yorumlarını vede her ne kadar son zamanlarda yazılmasada senaryolarını da bekliyoruz :)

Selam Kizlar...şimdi Sinelife Dan Okudum Nemidede ögreniyor Kactiklarini...bu Dizi Son Zamanlarda Neden Bukadar Hizli Ilerliyor...merak Ettim Low...yoksa Bu Dönem Bitireceklermi...

Arkadaşlar nemide sadece rüsgarın msiketi kaçırdığını öğreniyor.bebeğin rüzgardan olduğunu öğrenmeyecek.
misket rüzgara bu gidişle demeyecekler ama miskte agzından kaçırdı ismet ablama sor onun agzı sıkıdır felan dedi.
rüzgar ankaraya evlerine dönünce ismete soracak.ismet bence anlatacakkkk.am miket izin veririmi sence.

peki nemideye bu kaçırma olayının hesabını nasıl verecekler ben onu merak ediyorum kimbilir ne yalan uyduracaklar:)
gülçin katılıyorum canım rüzgarın ilk işi teyzesiyle konuşmak olacak ama ismetin misketle konuşmadan bişey söyleyeceğini sanmam rikkat ismet konuşması olursa eğer ordan bişiler çıkabilir

kızlar benim bi senaryom var
bence misketle rüzgarın boğuşma anında misket rahatsızlanacak ve rüzgarım hemen hastaneye kaldıracak kınalı kuzusunu bu arada günerde polise şikayet etmişti zaten polislerde onları hastanede bulacak misket tabiki şikayetçi olmayacak ve kendi isteğiyle gittiğini söyleyecek durumu nemideye anlatırkende yalan söyleyecekler misket rüzgarla birlikteyken sancısının tuttuğunu 2 gündür hastanede yattığını ve sizi telaşlandırmamak için haber vermediklerini söyleyecek benceeeeeeee :)

aynen ebrar bende hep bekledim ne zaman sancı tutacak diye ama olmadı
boğuşma anında öyle bişey olması mantıklı geldi bana

bence misketle rüzgar eve bişey olmadan dönecekler.nemideye ne söyleyeckleri hakkında en ufak bir düşüncem yok.bakalım ne olcak.şeydayla evlendiğiniz gün hala gözümün önünden gitmiyor demişti misket .rüzgarın şaşırması ne kadar acıdım o an rüzgara.artık mutlu olsunlarrrrrrr

kanal1uın sıtesıne bakın carsamba gunku özete cok guzel mısket herseyı soyluyor ve bırbırlerınısevdıklerınıde ıtıraf edıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…