Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canım başlığın hayırlı olsun ama ben üzüldüm diğer başlığın silinmesine kim sildi o başlığı vede ne istedi bi bilgisi olna varmı ???
burdan devam ederiz elbette siz nerdeyseniz ordayım bunca zamandır yazdığımız paylaştığımız herşey gitmiş yazık oldu emeklere
Bunca zaman tartıştık durduk...senaristlere çattık....hep ben olsam daha güzel yazardım...ben olsam böyle yapardım ben olsam şöyle yapardım diye fikirler ürettik...hatta senaristlere komplo teorileri de kurduk aramızda...ama bizi duyan olmadı bu zamana kadar...
işte size fırsat....bizim evin hallerini siz yazın bizde okuyalım...buyrun efemmmmmmmm:içelim:
işteee bu senaryoda benden
misket hamileliğinin 9. ayındadır...Rüzgarla mecbur kaldığı zamanlar haricinde karşılaşmamıştır...çünkü rüzgarın nefret dolu bakışlarını her gördüğünde, herseferinde misket canlı canlı mezara girdiğini hisseder...Rüzgardan ayrı kalmanın,onu kaybetmenin verdiği üzüntü misketin hamileliğini tehdit eder..oldukça zor bi hamilelik yaşamaktadır misket..sonlara yaklaştıkça artık gerçeği gizleyemeyeceğini,bu durumun kendi ve bebeğini çok yıprattığını düşünür...ismette miskete hamileliği boyunca rüzgara gerçeği anlatması ve bu duruma bir son vermesi için öğüt vermekte ama miskete her zamanki gibi dinletememektedir...bu arada rüzgar, bebeği öğrendikten sonra misketten nefret etmekte ve bu kadar aptal olabildiği için kendine kızmaktadır...Şeyda'da misket hayatlarından tamamen çıktığı için mutludur ama rüzgara kendini hala aşık edememiştir ve rüzgar belli etmesede ruhunun derinliklerinde hala misketi sevdiğini hissetmektedir...
Misket dayanamaz ve hamileliğinin son ayında Rüzgara gerçeği anlatmaya karar verir...çünkü bu durum onu ve bebeğini incitmektedir....misket rüzgara telefon eder....rüzgar telefondakinin misket olduğunu duyunca şok olur ama konuşmak istemez....misket tekrar arar...rüzgar kendiyle epey mücadele ettikten sonra dayanamaz ve telefonu açar...misket buluşmak istediğini ve ona anlatması gereken önemli bişey olduğunu söyler...rüzgarla buluşma yeri ayarlarlar...misket buluşmaya günerle gidecektir...bütün zor zamanlarında olduğu gibi bu buluşmada da güner misketi yanlız bırakmaz...
Buluşma saatinin üzerinden 1 saat geçmiş fakat misket hala gelmemiştir...rüzgar endişelenir ve misketi arar cevap alamaz...daha sonra kötü haberi pembeden alır....misket büyük bi trafik kazası geçirmiştir ve hastanededir...hemen hastaneye koşar rüzgar....bebek sağlıklı bi şekilde doğmuştur ama misketin durumu ağırdır...
sizce sonra ne olacakkkkkkk yorum sizin :):)
kızlar oylarını kullanmayanlar kullansın:) sizce hangi rüzgar iyi
Burak Demir
Cantuğ Turay
derya özellikle bu başlık altında açtı bu konuyu dertyacım yani biz düşündük önceden anketlere açsaydık hergün bir sürü anket açılıyo ve bir sürü anket cevaplanıyo bir gün içinde o yüzden arka sayfalara düşcekdi.zaten hem sohbet hem senaryo bilgi paylaşımı hemde anket oldu sanırım böyle olması daha iyi oldu şahsi görüşüm