Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
heralde hiç yemek yerken görmedim he bide hamile ben hamileyken tencerde yemek kalmazdı he:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:
anam kızın morali bozuk yiyemiyo naniknanik ama kujumun dediği gibi yani hiç bişi yemiyo maşşallah fil gibi anacım

Sayhan'a n'ooldu öyle yaa?Bu dizideki tüm mantıklı erkekler hayal kırıklığı yaratıyor...Şöle bi bakıyorum da herkes bir diğerinin mutluluğu için kendini mutsuz ediyor;e madem herkes bi şekilde mutsuz,bari herkes kendi gerçeğini öğrenip ondan mutsuz olsunfisfisfis.Geçenlerde en unutamadığımız bölüm diye sorulmuştu ya;bu gün düşündüm de,hangi bölümü unutabildik ki senaristlern yüzünden.Her dakika birinin geçmiş hayalini izliyoruz.Hele misketle neva ömrümü çürüttü geçmişi düşünmeleriylekafamçokkarıştı...Şeyda adam oldu Misket olamadı:mymeka:.Yine de son günlerdeki en sinir bozucu kişi bal böcüğü kemirantatlicadiarzu.

kıslar şöyle birşey yapalım
en güzel giyinen

engüzel saç kimin

en bakımlı

en güzel göz kimin

en güzel makkyaj

anketlerimi görelim he dizi hakkında benneyaptımki

kıslar şöyle birşey yapalım en güzel giyinen

engüzel saç kimin

en bakımlı

en güzel göz kimin

en güzel makkyaj

anketlerimi görelim he dizi hakkında benneyaptımki

en güzel saç rüyanın bayıldım anam rengine:)
en bakımlısı rikkat naniknanik
en güzel göz rüzgarımın gözleri
en güzel makyajda şeydanın bugünkü makyajı...süper olmuştu gerçekten

aaa evet bak hakkını yemeyelim kemiranın saçları süper kujuma katılıyorum:)

en güzel giyinen sally-ismet

engüzel saç keriman

en bakımlı rüya
en güzel göz keriman

en güzel makkyaj şeyda-sally-ismet

aaa ne kıskancamki kadın gelmiş 45 yaşına :) ben 45 oldugumda o kadar abartı giyinecegimi sanmıyorum doreler bilmemneler :D lülülülülülü
kıskanmayalım lütfen tamam dünkü makyajı iğrenç olabilir:) ama giydiğinide yakıştırıyo ohhh çatlayın lülülülülülü

ya kermitin saçları bence doğal.... benm bi arkadaşımında öyledydi doğal fönlü.....

ayrıca geçen gün ismetin giyimi çok güzeldi saçını topuz yapmışyı, yıldızlı kolye ve küpeler saten etek :asiginim:

nası bakımlı o saçlar pırıl pırıl gerçekten :) evet benimde bi arkadaşımın saçları öyleydi doğuştan fönlü :) kıskanarak izliyorum saçlarını kerimanın rüyanında saç rengine bayıldım keşke banada yakışsa o renk :)

deryacım tabiki güzel arkadaşım zevkler ve renkler asla tartışılamaz herkes istedigini yapmakta özgürdür sengözlerimebaksanab:1hug:Şeniz

adı soyadı Şebnem GÜRSOY
doğum tarihi: 26-06-1964
: doğum yeri Ankara
:eğtimi H.Ü Sosyoloji Bölümü

26 Haziran 1964 Ankara'da doğdu..Babasının görevi nedeniyle çok şehir değiştirdi..Ve ilkokul,orta,lise değişik yerlerde okudu .Ankara’da liseyi bitirdiği yıl Ast’a girdi.Yine aynı yıl H.Ü Sosyoloji bölümüne girdi…Beş yıl hazırlık dahil okuduktan sonra ilk evliği sebebi ile devamsızlıktan atıldı ama tiyatro ön plana geçmişti.On yedi yaşında profesyonel oldu…Artık mesleğini seçmişti ..Trt de dizi ve dublaj çalışmaları o yıllarda başladı.On sekiz yaşında Efe adında bir oğlu var.Tiyatroda 23-24 oyunu var..Reklam filmi,Sinema filmi ve dublaj çalışmaları oldu…1400 bölüm kadar Bizim Evin Halleri dizisinde Rikkat karakteri ile devam etmekte ..Belli başlı çalışmaları Düttürü Dünya,Sıdıka,Çatısız Kadınlar,Şasıfelek Çıkmazı,Şafak Vakti,Sifre,Kasabanın İncisi,Hisarbuselik,Ah Ana Hanım Ana,Bizim Evin Halleri..Hayatın ağacı dizisinde Duriin dublajı.Bir dönem Temel Reis Safinaz ,Betty Midler Whoopi Goldgberg ,Tir,Telsim reklamlarında oynadı..Üç tane sinema filmi oldu

en güzel saç ismet ( kısa saç çok yakışıyor)
en bakımlı nemide( kaç yaşında kadın fakat ojeli manikürü hep düzgün, yaşına göre güzel bayan)
en güzel göz rüya ( çok candan ve duygusal bakıyor)
en güzel makyaj ise şeyda( bu ara güzelleşti, maşallah)

en rüküş pembe ( kadın önceden kılığına dikkat ediyordu saçı filan.. önceleri mankenlikte yapmıştı hatırlarsanız) şimdi sadece hizmet ediyor)

füsunda çok tatlı bir bayan. Seviyorum

Kerimanı sırlar dünyası tarzı bi programda bölümlük oyuncu olarak görmüştüm;giyimi,makyajı ve hatta zigzaglı saç yivi modeli bile aynıydı.E zaten bu da dizide kendilerine ait herşeyi kendilerinin yaptığının kanıtı.yerimseniben.Giyim konusunda benim favorim Rikkat;arasıra abartsa da,olsun...Tam tarzım;hele o saç bantları ve takıları yok mu!süperr...Ayrıca lens bile olsa Neva'nın gözleri ve cildi çok hoş...Ha bide sayhan milattan önce moda olan oduncu gömlekleri giyip önünü iliklemiyor ya;pek haz ettiğim söylenemezkafamçokkarıştı.

Back