Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
slm yakamoz çok şükür iyiyim :) dünün en önemli olayı rikkat misket buluşmasıydı...rikkat herşeyi bildiğini ve bu bebeğin babasının rüzgar olduğunu itiraf etmesini istedi misketten...misket şok oldu tabi ne diyeceğini bilemedi güner geldi bu arada ve evlilikten önce bi ilişki yaşadıklarını ve bunun saklı kalması gerektiğini söyledi rikkate..rikkatte miskete seni çok yanlış tanımışım dedi özür diledi ve gitti:(:( şadanla rüya kavuştu sonunda ve herkesi ev ev dolaştılar..rüyayı her gören çok sevindi:) çetin nevayla konuşmaya gitti ama yine reddedildi...aykut sayhanla konuştu ve kerimanın aslında iyi niyetli olduğunu ve şuanda bi dava açılması sonucunda kızını rahatlıkla alabileceğini söyleyerek blöf yaptı ve sayhan bunu yedi...rüzgarın aklında hala misket var şeyda ise işine yoğunlaşmış durumda ders çalışıyo...safa da nevayı dövdüğünü peyamiye anlattı dün bunlar oldu canımcım

çok teşekkür ederim canım yordum seni:1hug:
inanmıyorum yaaa yani insan ahlaksız olmayıda kabul edermi böyle bir şeyi saklamak uğruna ne kadarda saçmalamışlar en azından rüzgara şimdilik söylememesi için yemin ettirip söyleseydi gerçeği ayy çok salakça olmuş çok:kızgın:

rica ederim canım sorun değil:) rikkatin öğrenmesi bence iyi olacaktı ama kötü duruma düşmeyi bile tercih etti salak misket :(

gerçek hayatta olmıyacak birşeyi neden insanların önüne izlensin diye koyarlar bilemiyorum:sm_confused:yada yanlışmı düşünüyorum gerçekten misket kadar salak ve iyi biri varmıdır bu dünyada:roflol:

aaaa neden ki yoksa doğumda falanmı ölüyor ee ozaman dizinin tadı hepten kaçar yaaa ne izlicez biz

aaaa neden ki yoksa doğumda falanmı ölüyor ee ozaman dizinin tadı hepten kaçar yaaa ne izlicez biz

ya canım kesin bişi yok berfuda ölüm olmayacağını söyledi dolaylı bi şekilde...ama senaryoda değişiklik olacakmış ama bu değişikliğin nası bi değişiklik olacağını bilemiyoruz...belkide misketi beklerken başka biri gider yada diziyi sonlandırırlar..bekleyip görücez

bu dizinin bitmesi demek hayatımızda kocaman bir boşluk demek her nekadar saçmalamış olsalarda yıllardır 7 yıl oldu sanırım alışkanlık oldu yazları tekrarlarını izlemek dahil hergün izlemek:çok üzgünüm:

ya canım kesin bişi yok berfuda ölüm olmayacağını söyledi dolaylı bi şekilde...ama senaryoda değişiklik olacakmış ama bu değişikliğin nası bi değişiklik olacağını bilemiyoruz...belkide misketi beklerken başka biri gider yada diziyi sonlandırırlar..bekleyip görücez

misket çıkarsa onunyerine başka miskt gelir oyuncu değişikliğitatlicadiarzu

merhabalar ay dün diziyi seyrederken sinirden öldüm. Ne güzel işte rikkat herşeyi miskete bildiğini söyledi.Bizim misket ne yaptı? Daha doğrusu ne yapamadı??? Güner herşeyi daha da mahvetti. Rikkat şuan misketi kötü gözle görecek bence.. Bilemiyorum. İnşallah yanılırım. Güner konuşmasa ölürdü sanki. Gıcık..kafamçokkarıştı

merhabalar ay dün diziyi seyrederken sinirden öldüm. Ne güzel işte rikkat herşeyi miskete bildiğini söyledi.Bizim misket ne yaptı? Daha doğrusu ne yapamadı??? Güner herşeyi daha da mahvetti. Rikkat şuan misketi kötü gözle görecek bence.. Bilemiyorum. İnşallah yanılırım. Güner konuşmasa ölürdü sanki. Gıcık..kafamçokkarıştı

evet anlat işte herşeyi ya kurtul güner zaten yaptı yapıcanı misket çok kötü duruma düştü

bakalım ne olucak fisfisfisfisfisfis

4.5 aylık doguracak cocugu heralde.suan 4.5 olduguna gore dogdugu zaman nolacak.bıraz sacma oldu.ama herkesten cok sıkıcı dıye tepkı aldıkca bıraz degısıklık kattılar Allahtan.

üfff rüzgar ne yapmaya çalışıyosun yaa bu dizinin erkekleri neden böyle acaipler :uhm: şeyda bugun çok güzeldi maşallah dedim makyajı saçı giyimi :nazar: boşanma ne zamandan beri 'evlilik iptali' oldu :D şu plastik bakışlı boru sesli nevayı da izlemeye tahammülüm yok artık yaa üfff ahh eski neva aaaah senağlama

Back