Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
slm bayanlar bende katılıyım bari anketınıze bence rikkat yasına göre oradaki genclerden daha güzel giyiniyo ve daha bakımlı
sonra ismet onunda sacları bence cok yakısıyo
neva asık suratından artık hıc ıyı bır tarafı kalmadı
rüya gercekten ayrı bır hava kattı dızıye ve oda cok hos
seydada buara cok güzlleşti
ama bence bu dizide en bakımlı ve hos rıkkat

günaydın beh liler............

Kislar Bir Ayrintiyi Unutuk Sayhan Kermitin Geçmişi Araştiracak Ya Gerçek Ismini öğrenecek Lara Olduğunu Bakalim Ne Olucak

kıslar şöyle birşey yapalım
en güzel giyinen

engüzel saç kimin

en bakımlı

en güzel göz kimin

en güzel makkyaj

anketlerimi görelim he dizi hakkında benneyaptımki

canım cemrecim güzel bir anket yapmışsın canım a.s.
bütün sorularına tek cevabım tabiki RÜYA:BEGÜM ŞAHİN
ben bu kızı çok sevdim arkadaşlar Şeniz
begum_sahin.jpg
çok tatlı çok hanım efendi sempatik güler yüzlü sıcakkanlı bukadar içten samimi dogal çok güzel bakan birini ben ömrümde hiç görmedim :)) onu anlatacak söz bulamıyorum :1hug:Allah nazarlardan saklasın seni Begüm :nazar:gözlerindeki o ışık hiç sönmesin,yülen yüzün hiç solmasın,kariyeri geleceği çok parlak birisin iyiki dizidesin ve iyiki tanıdık seni ŞenizŞeniz

yerimseniben şaka yaptım aman kimse alınıp gücenmesin olurmua.s özelliklede sen cemrem Şeniz evet o ayrıntı önemli dizinin seyrini değiştirecek a.s diziden sonra görüşürüz hepinizi öptüma.s.

kizlar ben geldim....hepinizi cok ozlemisim......ayrica klavyem bozuk kizlar bazi harfler yok artik kusuruma bakmayin..........

canım herşey bildiğin gibi işte :) farklı bişiy yok sen yoksun ne zamandır sen anlat özlettin kendini

Ne Anlatayim Canim Benim Ya.....oyle Ugrasip Duruyorum Evde.....bilgisayarsizliktan Patlatim........nekadar Cok Baglanmisim Oyle Ya///

Back