Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosbulduk cemrecimmm.....bilgisayar oldu klavyem bozuldu noktali harfleri kullanamiyorum.....ayrica benim sitede coktu kizlar......onu toparlamaya calisiyorum.......geldimi hersey ustuste geliyor.....
ahhh deryam sorma nazarami geldim ne....
hack le dilermi yoksa hımmmÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
bencede hemde fazlasiyla hakkediyo...misket keske o anda ruzgarin yuregine su serpecek birseyler soyleseydi.....belki gidisati degisirdi dizinin.......
Kislar Bir Ayrintiyi Unutuk Sayhan Kermitin Geçmişi Araştiracak Ya Gerçek Ismini öğrenecek Lara Olduğunu Bakalim Ne Olucak
cemrem senle bende ümitlenmiştim birşeyleri öğrenir sayhan ve bu sayede güner'ede ulaşır diye düşünmüştüm ama olmadı :1no2:sayhan sadece kerimanın okuldan 10 sene önce ayrıldığını öğrendi başka bilgi yok :çok üzgünüm:benim kafam karıştı olaylar çok farklı yöne gidiyor 1 haftada çok değişti herşey:uhm:
yaa misketin herşeyi anlatmasını öyle istedim ki bugün...ama söylemediklava: .... ayrıca sayhan tam söylerken yetişecek bence.... bu arada kermit de ismet gibi giyinmeye başladı :roflol:
daha güzel bi isim seçseydi barii CADIARZU.. amaann Kermit işte nolcek tatlicadiarzu