Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
hosbulduk cemrecimmm.....bilgisayar oldu klavyem bozuldu noktali harfleri kullanamiyorum.....ayrica benim sitede coktu kizlar......onu toparlamaya calisiyorum.......geldimi hersey ustuste geliyor.....

selam kızlar....ohhh maşallah kaynatmışsınız yine 2 gündür girmedim sayfalar dolmuş ......ne sitesi bu ya merak ettim aydınlatınn benideeeeeeee

offffff be ne bölümdü yaa :( rüzgar zaten hissediyo hala aşık olduğunu ve yaralamak için yapıyo ama çokta iyi yapıyo oh olsun miskete haketti bunları

bencede hemde fazlasiyla hakkediyo...misket keske o anda ruzgarin yuregine su serpecek birseyler soyleseydi.....belki gidisati degisirdi dizinin.......

yani insani sinir etti burda...ruzgar en azindan onu umutlandiracak seyler yapmisti evliyken....kermitede sinir oldum....

kizlar kizlar ben kaciyorum.....yemek yapacagim sonra tekrar gelirim tabi bilgisayara birsey olmazsa....hadi hepinizi optum...

Kislar Bir Ayrintiyi Unutuk Sayhan Kermitin Geçmişi Araştiracak Ya Gerçek Ismini öğrenecek Lara Olduğunu Bakalim Ne Olucak

cemrem senle bende ümitlenmiştim birşeyleri öğrenir sayhan ve bu sayede güner'ede ulaşır diye düşünmüştüm ama olmadı :1no2:sayhan sadece kerimanın okuldan 10 sene önce ayrıldığını öğrendi başka bilgi yok :çok üzgünüm:benim kafam karıştı olaylar çok farklı yöne gidiyor 1 haftada çok değişti herşey:uhm:

cemrem senle bende ümitlenmiştim birşeyleri öğrenir sayhan ve bu sayede güner'ede ulaşır diye düşünmüştüm ama olmadı :1no2:sayhan sadece kerimanın okuldan 10 sene önce ayrıldığını öğrendi başka bilgi yok :çok üzgünüm:benim kafam karıştı olaylar çok farklı yöne gidiyor 1 haftada çok değişti herşey:uhm:

o zaman kermit okulu bitince ismini değiştirmiş hıh bende anlam veremiyorum :uhm:

yaa misketin herşeyi anlatmasını öyle istedim ki bugün...ama söylemedi :oklava: .... ayrıca sayhan tam söylerken yetişecek bence.... bu arada kermit de ismet gibi giyinmeye başladı :roflol:

anlatsa ne güzel olurdu ama yine suusmayı tercih etti :1ninca:bencede yatişecekbenneyaptımki baktı ismet güzel giyiniyor kıskanmıştır kesin onun için giyiniyordu:roflol::roflol:

Back