Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
evet ya günerde üstünden o kazağı çıkarmıyor. Neyse.. Malesef rikkat şimdi rüzgarı aldattı sanıyor. Müstehak! Kızlar nevanın gözleri lens olabilirmi. Çok donuk bakıyor.Hiç ışık yok gibi.. Şeyda bugün güzeldi.. Kerimanda sayhanı çıldırttı sonunda. Kerimanın göztorbaları onu yaşlı yapıyor. Daha genç aldırsa iyi olur.. Rüzgar gıcıklık yaptı miskete. Tatlıydı

evet lens nevanın gözleri.çok dikkatli bakınca ortası normal renkli gözler gibi degil o yüzden bana lens takan insanlar biraz donuk geliyo herkes için degil tabiki :)

ay gözaltı demek istedim..:roflol: Bu dizi benim feleğimi şaşırttı vallaha.laelaelaelaelae
ya birde güner ellerini misketin üstünden alamıyor. Hep elleri omuzlarında. Aşık mı oldu ne?

üffffff sorma nasıl sinir oldum nevaya bugün...ne kadar donuk bi kız hiç yakışmadı bu role bi de o kadar yapmacık ki arada düşünmüyor değilim bu kızı nasıl almışlar böylesine iyi bi kadroya diye

giyecek başka birşeyleri yok herlde:roflol nevaya bakışları uyus oluyorum yananiknaniksaysayda korkyum bugün nasıl bakıyor öylebenneyaptımki kermit çok çirkin hele göz altları varya :1ninca:

valla bende düşünüyorum canım torpili var heralde baksana hepsi eski tiyatrocu ve konservatuar mezunu neva nasıl girmiş acaba helal

rüzgarımda oyunu kuralına göre oynamaya başladı misket nası oynuyorsa rüzgarda oynuyo ama olan şeydaya oluyor...şeyda artık rüzgara sinir olmaya başladı...ona aşık biri olsa bi dakika düşünmeden bırakır rüzgarı eminim...son günlerde de süper maşallah

rüzgar güner peyami hep aynı şeyleri giyiyor bi de dediğiniz gibi nevanın meşhur nevresim takımı:) anacım her gün en azından 1 kerede olsa giriyorlar o yatağa kokmuştur yaa pes doğrusu insan arada değiştirir başka takım kullanır ama bu durum dizinin bütçesinin ne kadar kısıtlı olduğunu gösteriyor zaten bütün oyuncular kendi kıyafetlerini kullanıyor makyaj ve saçlarıda kendileri yapıyorlarmış:sm_confused:

hepsinin perdeleride artık beyazlıktan çıkmış. Hepsi gri. Hadi bir tanesi olsa moda derim ama hepsi aynı. Bence yıkamaktan grileşmişler. Yada onun rengimi öyle? yanılıyor olabilirmiyim?

o zaman misket gerçek yaşamındad rüküş he :roflol:bu kanal iyce cimri nen saçlarını kndileri naıl yapıyorlar ki

bi de nevanın saçları fön mü?? ütülemiş gibi sanki kırık üstleri :roflol: anam nelere dikkat ediyoz....bi erkek sizce bunlara dikkat eder mi :roflol: farkımız :roflol:

bu günde öyleydi he saçları biraz karışıktı ii fön çekememişler kim çektiyse:roflol:

o zaman misket gerçek yaşamındad rüküş he :roflol:bu kanal iyce cimri nen saçlarını kndileri naıl yapıyorlar ki

kuaföre gidiyorlardırnaniknaniknaniknanik
misket gerçektede rüküş evet saçlarınında bu kadar bakımsız olması bundan demeknaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…