üfff rüzgar ne yapmaya çalışıyosun yaa bu dizinin erkekleri neden böyle acaipler :uhm: şeyda bugun çok güzeldi maşallah dedim makyajı saçı giyimiboşanma ne zamandan beri 'evlilik iptali' oldu şu plastik bakışlı boru sesli nevayı da izlemeye tahammülüm yok artık yaa üfff ahh eski neva aaaah senağlama
evet ya günerde üstünden o kazağı çıkarmıyor. Neyse.. Malesef rikkat şimdi rüzgarı aldattı sanıyor. Müstehak! Kızlar nevanın gözleri lens olabilirmi. Çok donuk bakıyor.Hiç ışık yok gibi.. Şeyda bugün güzeldi.. Kerimanda sayhanı çıldırttı sonunda. Kerimanın göztorbaları onu yaşlı yapıyor. Daha genç aldırsa iyi olur.. Rüzgar gıcıklık yaptı miskete. Tatlıydı
üffffff sorma nasıl sinir oldum nevaya bugün...ne kadar donuk bi kız hiç yakışmadı bu role bi de o kadar yapmacık ki arada düşünmüyor değilim bu kızı nasıl almışlar böylesine iyi bi kadroya diye
valla bende düşünüyorum canım torpili var heralde baksana hepsi eski tiyatrocu ve konservatuar mezunu neva nasıl girmiş acaba helal
evet ya günerde üstünden o kazağı çıkarmıyor. Neyse.. Malesef rikkat şimdi rüzgarı aldattı sanıyor. Müstehak! Kızlar nevanın gözleri lens olabilirmi. Çok donuk bakıyor.Hiç ışık yok gibi.. Şeyda bugün güzeldi.. Kerimanda sayhanı çıldırttı sonunda. Kerimanın göztorbaları onu yaşlı yapıyor. Daha genç aldırsa iyi olur.. Rüzgar gıcıklık yaptı miskete. Tatlıydı
soğuk NEVAle işte diyom ben hıh :roflol: :roflol:
hakikate iyi bi torpili var sanırım...tiyatro eğitimi almamış bi o var bildiğim kadarıyla
kız pasaporalada de ne muzunuyum demişti nevaCADIARZU
kız pasaporalada de ne muzunuyum demişti nevaCADIARZU
rüzgar güner peyami hep aynı şeyleri giyiyor bi de dediğiniz gibi nevanın meşhur nevresim takımı:) anacım her gün en azından 1 kerede olsa giriyorlar o yatağa kokmuştur yaa pes doğrusu insan arada değiştirir başka takım kullanır ama bu durum dizinin bütçesinin ne kadar kısıtlı olduğunu gösteriyor zaten bütün oyuncular kendi kıyafetlerini kullanıyor makyaj ve saçlarıda kendileri yapıyorlarmış:sm_confused:
bi de nevanın saçları fön mü?? ütülemiş gibi sanki kırık üstleri :roflol: anam nelere dikkat ediyoz....bi erkek sizce bunlara dikkat eder mi :roflol: farkımız :roflol:
o zaman misket gerçek yaşamındad rüküş he :roflol:bu kanal iyce cimri nen saçlarını kndileri naıl yapıyorlar ki
misket doping fln mı alıyo acaba?? yemiyo içmiyo uyumuyo ama domuz gibi :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?