Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne bölümdü öyle yaa :) ismet kadar saf bi kadın hayatımda görmedim.neva herzamanki yapmacıklıgıyla bugun daha da yapmacıktı.sayhan iyi konuştu ama aykutun blöfünüde yedi.rikkat ilkokulda sınıf ögretmeni degilmiydi nasıl bugun dersim yok diyebiliyo :uhm:
misket daha da rezil oldu aslında rikkatin öğrenmesi kendi açısından iyi olacaktı rikkat umarım yemez bunu ve rüzgara sorar gerçekleriismeti iyice saflaştırdılar kadına ne deseler aa evet haklısın diyo bu kadarı da fazla:) rikkat sanırım lise öğretmeni bende anlayamadım tam olarak:uhm:
RÜYA: yurt dışından dönen Rüya ailesinden ayrı kaldığı zamanda; ailesinde olup biten olaylardan çok uzak kalmıştır ama zamanla herşeyi öğrenecektir...ama en önemlisi kendisi boradan boşanmıştır..sebebi ise boranın kendisini bir başkasıyla aldatmasıdır.Annesi şimdilik anlatmasada annesiyle aynı kaderi paylaşmıştır ama anne ve babasınında gerçek boşanma sebebini zamanla öğrenir bu olayı ailesine anlatamaz çünki ailesini hiçde beklemediği bir halde zor günler yaşarken bulmuştur ve birde onları ben üzmeyeyim diye boradan boşandığını söyliyemez...yanlız bunu çok iyi anlaştığı kuzeni cihana birgün birlikte bir yemeğe çıktıklarında anlatır ve bunu kimseye anlatmamasını yeri ve zamanı geldiğinde kendisinin anlatacağını söyler..
eh biraz buda çıktı :teytey:
![]()
bugün dizide ençok rüyayı sevdim ne sıcak kanlı kız AllahımTV'girip biran bende sarılmak istedim ona ŞenizŞenizŞeniz
iyiki geldin diziye BEGÜM ŞAHİN a.s.
![]()
RÜYA: yurt dışından dönen Rüya ailesinden ayrı kaldığı zamanda; ailesinde olup biten olaylardan çok uzak kalmıştır ama zamanla herşeyi öğrenecektir...ama en önemlisi kendisi boradan boşanmıştır..sebebi ise boranın kendisini bir başkasıyla aldatmasıdır.Annesi şimdilik anlatmasada annesiyle aynı kaderi paylaşmıştır ama anne ve babasınında gerçek boşanma sebebini zamanla öğrenir bu olayı ailesine anlatamaz çünki ailesini hiçde beklemediği bir halde zor günler yaşarken bulmuştur ve birde onları ben üzmeyeyim diye boradan boşandığını söyliyemez...yanlız bunu çok iyi anlaştığı kuzeni cihana birgün birlikte bir yemeğe çıktıklarında anlatır ve bunu kimseye anlatmamasını yeri ve zamanı geldiğinde kendisinin anlatacağını söyler..
eh biraz buda çıktı :teytey:
![]()
bugün dizide ençok rüyayı sevdim ne sıcak kanlı kız AllahımTV'girip biran bende sarılmak istedim ona ŞenizŞenizŞeniz
iyiki geldin diziye BEGÜM ŞAHİN a.s.
çok tatlı ve şirin rolünüde güzel yapıyoŞenizŞeniz
Kısslar hemen sizi aydınlatayım;Rikkat sınıf öğretmeniydi ve sanırım benim çalıştığım okuldaki sınıf örtmenleri kadar da rahat...Benim okulumdaki 5.sınıf örtmenleri ing.,din kült.,beden gibi branş derslerini aynı güne toplayıp programlarında bir günü tamamen boşaltıyorlar.:dilcikar:Gerçi senaristlerin bu kadar detay bilmediğine eminim ama...sırnaşık şey