slm yakamoz çok şükür iyiyim :) dünün en önemli olayı rikkat misket buluşmasıydı...rikkat herşeyi bildiğini ve bu bebeğin babasının rüzgar olduğunu itiraf etmesini istedi misketten...misket şok oldu tabi ne diyeceğini bilemedi güner geldi bu arada ve evlilikten önce bi ilişki yaşadıklarını ve bunun saklı kalması gerektiğini söyledi rikkate..rikkatte miskete seni çok yanlış tanımışım dedi özür diledi ve gittişadanla rüya kavuştu sonunda ve herkesi ev ev dolaştılar..rüyayı her gören çok sevindi:) çetin nevayla konuşmaya gitti ama yine reddedildi...aykut sayhanla konuştu ve kerimanın aslında iyi niyetli olduğunu ve şuanda bi dava açılması sonucunda kızını rahatlıkla alabileceğini söyleyerek blöf yaptı ve sayhan bunu yedi...rüzgarın aklında hala misket var şeyda ise işine yoğunlaşmış durumda ders çalışıyo...safa da nevayı dövdüğünü peyamiye anlattı dün bunlar oldu canımcım
aaaa neden ki yoksa doğumda falanmı ölüyor ee ozaman dizinin tadı hepten kaçar yaaa ne izlicez biz
ya canım kesin bişi yok berfuda ölüm olmayacağını söyledi dolaylı bi şekilde...ama senaryoda değişiklik olacakmış ama bu değişikliğin nası bi değişiklik olacağını bilemiyoruz...belkide misketi beklerken başka biri gider yada diziyi sonlandırırlar..bekleyip görücez
misket çıkarsa onunyerine başka miskt gelir oyuncu değişikliğitatlicadiarzu
evet misketi öldüreceklerine o şekilde yapmaları daha iyi olurda misketin yerine kim gelebilir ki aklıma uygun hiç kimse gelmiyo :)
merhabalar ay dün diziyi seyrederken sinirden öldüm. Ne güzel işte rikkat herşeyi miskete bildiğini söyledi.Bizim misket ne yaptı? Daha doğrusu ne yapamadı??? Güner herşeyi daha da mahvetti. Rikkat şuan misketi kötü gözle görecek bence.. Bilemiyorum. İnşallah yanılırım. Güner konuşmasa ölürdü sanki. Gıcık..kafamçokkarıştı
YAA RÜZGARA HAYRINA Bİ PİJAMA ALICAM... kaç haftadır aynı pijamalar var üstünde :roflol: ayrıca saysay çok korkuttu beni yaa(
kujuum aynı şeyi düşünüyorum hatta almışken şu neva ya da bi nevresim takımı alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?