Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
rikkate helal olsun hafiye gibi cozdu olayı senarıstler toparlamaya calısıyolar sanırım seneryoyu ıyıce dagıtmıslardı ama nasıl toparlıcaklar merak edıyorum dogrusu

selamın aleyküm kızlar nasılsınız bakalım???cemre su geçmiş olsun
derya senin canın nie sıkkın dün yoktun bacı ya yokluğun farkediliyo aman özletme kendini:))))

bende bilmiyorum canım iyi hissetmiyordum kendimi ama şimdi iyiyim şükür:) çok saolun kızlar özletmem kendimi bi daha :icecream:

rikkate helal olsun hafiye gibi cozdu olayı senarıstler toparlamaya calısıyolar sanırım seneryoyu ıyıce dagıtmıslardı ama nasıl toparlıcaklar merak edıyorum dogrusu

toparlamaya çalışıyolar gibi gözüksede bugün herşey yine sarpasarıyo :( rikkat günerle misketin evlenmeden önce bir ilişki yaşadıklarını öğrenecek bugün:( eğer rikkat buna inanırsa yeniden başa dönüyoruz demektir :(:(:(
bence sonuç olarak işi şeyda çözecek...rüzgara bütün gerçekleri anlatacak kişi şeyda olacak kızlar

selam kızlar bende geldim :) inşallah güzel bi gün olur gerçi günün yarısı bitti ama lülülülülülü

toparlamaya çalışıyolar gibi gözüksede bugün herşey yine sarpasarıyo :( rikkat günerle misketin evlenmeden önce bir ilişki yaşadıklarını öğrenecek bugün:( eğer rikkat buna inanırsa yeniden başa dönüyoruz demektir :(:(:(
bence sonuç olarak işi şeyda çözecek...rüzgara bütün gerçekleri anlatacak kişi şeyda olacak kızlar

evet haklısın sanırım öyle olucak benneyaptımkibenneyaptımki

Bencede şeyda açıklıcak durumu rüzgara zamanı geldiğinde bir sinir krizi anında falan heralde...

güner işleri arap saçına cevirecek bellide olamz güner söyledikten sonra inanır gibi ay misket ne kötü duruma düşecek benneyaptımki

evet ya zatebunla ayrılmaya karar vermişlerdi yani rikkat öğrense nolcak ki bence bu şekilde daha kötü bi duruma düşüyo misket...rüzgardan olduğunu bilse kötü gözle görmez ama şu halde rüzgarı aldatmış görünüyo hemde cinsel olarak :( bu daha kötü bi durum bence

offfffff çok kötü olucak bu ya rüzgar öğrenirse daha da düşecek gözünde misket umarım rikkat inanmaz aslında misketi değilde rüzgarı sıkıştırsa daha yerinde bence hem rüzgar kesin itiraf eder birlikte olduklarını

Bencede şeyda açıklıcak durumu rüzgara zamanı geldiğinde bir sinir krizi anında falan heralde...

bence şeyda başka birinin ona karşı ilgisini ve aşkını hissettiğinde açıklayacak...şeyda hızla düzeliyo ve ben bu haberi şeydadan bekliyorum

offfffff çok kötü olucak bu ya rüzgar öğrenirse daha da düşecek gözünde misket umarım rikkat inanmaz aslında misketi değilde rüzgarı sıkıştırsa daha yerinde bence hem rüzgar kesin itiraf eder birlikte olduklarını

bencede baharcım rüzgarın üstüne gitse daha fazla şey öğrenir misket zaten sır küpü ondan cevap almak imkansız aldığı cevaplarda genelde yalan olurjeyyar

ben pazara gidiyoruuummmmmmmsırnaşık şey:dance::dance: diziden sonra gelcem inşallah:a015::a015::a015:

Back