Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamın aleyküm kızlar nasılsınız bakalım???cemre su geçmiş olsun
derya senin canın nie sıkkın dün yoktun bacı ya yokluğun farkediliyo aman özletme kendini:))))
rikkate helal olsun hafiye gibi cozdu olayı senarıstler toparlamaya calısıyolar sanırım seneryoyu ıyıce dagıtmıslardı ama nasıl toparlıcaklar merak edıyorum dogrusu
bugünün özetini vermiş dertya okudunuzmu
toparlamaya çalışıyolar gibi gözüksede bugün herşey yine sarpasarıyorikkat günerle misketin evlenmeden önce bir ilişki yaşadıklarını öğrenecek bugün
eğer rikkat buna inanırsa yeniden başa dönüyoruz demektir
bence sonuç olarak işi şeyda çözecek...rüzgara bütün gerçekleri anlatacak kişi şeyda olacak kızlar
http://youtube.com/watch?v=Ks2b7k09oKM&feature=related
YAA BEN BU SAHNEYİ İZLEMEMİŞTİMM.... çok güzelmiş kızlar izlediniz mi?? hey gidi günler ne güzel evlenme teklifi etmiş rüzgar miskete :))[/QUOTE
bende izlememişim yaaaa çok güzeldi sağol kujuuumŞenizŞeniz
evet sinelife tan okudum benrikkat umarım inanmaz duyduklarına
![]()
güner işleri arap saçına cevirecek bellide olamz güner söyledikten sonra inanır gibi ay misket ne kötü duruma düşecek benneyaptımki
Bencede şeyda açıklıcak durumu rüzgara zamanı geldiğinde bir sinir krizi anında falan heralde...
offfffff çok kötü olucak bu ya rüzgar öğrenirse daha da düşecek gözünde misket umarım rikkat inanmaz aslında misketi değilde rüzgarı sıkıştırsa daha yerinde bence hem rüzgar kesin itiraf eder birlikte olduklarını
selam kızlar bende geldim :) inşallah güzel bi gün olur gerçi günün yarısı bitti ama lülülülülülü
selam kızlar bende geldim :) inşallah güzel bi gün olur gerçi günün yarısı bitti ama lülülülülülü