Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sence dilaya ne olek semuşum ondan bi özet geçiver
semuş sence dilamı morgtaki kıss
zeliş gidiyor efenim
selam fıstıklarrrrrr ee bende bi yazayım dedim özledim hepiciğinizi :)
semuşcum senaryolara devam ediyosun bakıyorumda herşey güzelde bence neva safa eskisi gibi olamayacak safa- hicran, neva- ayvaz çiftinin temellerini attılar senaristler ama bence safa-neva aşkına yazık ettiler. şu çetin- rüya ikilisinin de füsunların evinde kalması çok saçma geliyo bana yani nevanın yerinde olsaydım ailemi komple hayatımdan çıkarıp başka bi yere taşınırdım ama dizi bu tabi. yani bu kadar şeye katlanması acayip saçma geliyo bide şu dila olayı yetti artık çok uzattılar hep aynı şeyleri izlemekten sıkıntı geldi ismet iyice yedi kafayı sayhandan çıkarıyo öfkesini. altın topumuz biran önce bulunsada rahat etsek artık
oooo kimler gelmiş kimler hoşgeldiniz d.harman a.s.
evet senaryolara kaldığımız yerden devam bu başlık onun için açılmadımı ??
yazdıklarında sana katılmıyorum neden? safa ile neva birbirlerini bu kadar çok severken boşanmış olsalar bile tekrar bir araya geleceklerine inanıyorum ama bu sezon olmaz gelecek sezon olur:))... ozamana kadar safa hicran'a hep yardım amaçlı yaklaşacak ama fırsatını buldukçada hicran'ı kullanarak neva'yı kıskandırmaya onu unutmuş gibi yapmaya devam edecek,neva' da zeliş'e yardım etmek için çetin'le çok fazla bir araya gelip konuştuğu için safa' da buna sinir olacak ve bu böyle sürüp gidecek... ayvaz'a gelince onun aşkı tek taraflı bir aşk tıpkı zeliş'in rüzgar'a olan ilgisi gibi,yakınlaşma neva tarafından olursada sırf zeliş'i vurmasın diye olur bu çünki neva' da safa' da hala birbirlerini çok seviyorlar bu sevgi öyle kolaycada kalpten sökülüp atılamaz...
çetin _rüya _neva'ya gelirsek o evden gitmesi gereken kişi neva değil rüya ile çetin dir neva'nın o evden gitmesine hiçgerek yok.çetin'in de dediği gibi yaşanan olaylar bu kadar sıcakken o eve taşınmaları saçmalıktı sırf rüya istedi ve bir şeyleri ispatlayacak diye...ve zamanı gelincede rüya ile çetin kendi evlerine taşınacaklardır...safa ile neva'da tekrardan bir araya gelecektir...ayvaz bütün gerçekleri öğrenince zeliş'i vurmayacak ve eski güzel günlerdeki gibi yaşamaya devam edeceklerdir...hicran geçmişini hatırlayıp hayatına yeniden yön verecektir....
dila evine sağ salim dönecek ve teyzesi nin geçmişte annesine yaptıklarını öğrenip ona çok kızacak teyzesini hayatından bile çıkartacaktır...ismet ile sayhan belkide dila yanlız olmasın diye birde erkek çocuğu evlat edineceklerdir..tabi bunları seyredene kadar çok zaman geçeceği için bazı kişiler daha çoooook sıkıldık diyecektir.....
şimdilik benden bukadar.....
not;bunların dışında hiç beklenmedik olaylarda olabilir seyredip göreceğiz...
kız semuş gel anam gel buryay iki laf edek