• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
ne anlatıyın iyi kötü bir yaz geçirdim geldim de siz neden bıraktınız yazmayı heleki bu yeni kanala geçmişken kadro daha sağlamlaşmışken çetinim benim çıkmadı diziden yaa :asigim: öldürmedi onu senaristler saolsunlara.s.

iice saçmaladılaya dila kayıp 10 gündür yok çocuk sırra kadem bastı misket öldü diziye töre olayı girdidaha neler neler kötükedihüso

itici neva hepsini sinir oluyorum yaÇok üzgünüm çoookorda güzel olan ömür çok tatlı:asigim:

nevada mimik namına hiçbişey yok,,lensli gözlerini pörtlete pörtlete bakıyo işte gıcık soguk nevale çık git diziden..zaten hangi akla hizmet sen o kadar tecrübeli tiyatrocuların içindesin tam bir muamma,,hele o boru gibi sesin..kısacası sevmiyorum seni :roflol:

ömüre bayılıyoruum :asigim: kocaman gözleri var yaa :ecrin_bebek:
hicranda güzel kadın :delphin:

halamı çetin diyosun kızım sen :roflol: :roflol:
ya bu arada şu dila öldü bence,aslında iyi oldu..
karakız altıntop balböcüü öggh gelmişti :kahve:

evet hala çetin diyorum neyapıyım :utangac: ölecek diye çok korkmuştum allahtan birşey olmadı :1shok:rüya yada yakıştı ama çok sürmez ordan taşınırlar çetinle rüya

naber kızlar siz halamı dizidesiniz ayol
hepinizi bi arada yakaladım nasılsınız Şeniz

evet hala çetin diyorum neyapıyım :utangac: ölecek diye çok korkmuştum allahtan birşey olmadı :1shok:rüya yada yakıştı ama çok sürmez ordan taşınırlar çetinle rüya

bence neva intikam almak için çetine iyi davrancak çetininde canına minnet olan salak rüyaya olcak :mymeka: bunlar tutarsa ahanda dediydi dersiniz :roflol:

naber kızlar siz halamı dizidesiniz ayol
hepinizi bi arada yakaladım nasılsınız Şeniz

sende hoşgeldin canım,iyiyiz sen nasılsın kaydirigubbakcemile2
kızlar takım tamamlandı,derya ve deniz eksik baharda yok bahaar sesime gel :) birde zümra ama zümra girmiyor zaten..
semuş kız ayagınımı sürttün ne :roflol: naniknanik

Son düzenleme:
bence neva intikam almak için çetine iyi davrancak çetininde canına minnet olan salak rüyaya olcak :mymeka: bunlar tutarsa ahanda dediydi dersiniz :roflol:

bence aksine daha kötü davranıp çetini gitmesi için zorluyacak rüya gitmeyelim diye ısrar edecek arada kalan çetin olacak.çetini çok daha zor günler bekliyor
asıl neva ile ayvaz yakınlaşması olunca çetinde bunu anlayınca çetinle ayvazın arası biraz açılıyor gibi olsada kan kardeşini yanlız bırakmayacak ve zelişin olayında çetin çok yardımcı olacak ayvaza ve onu hiç yanlız bırakmayacak

inanın seğretmiyorum artık gitti yaa kınalı kuzu
:1closedeyes:

hakkaten çok baydı yaa
sakız gibi uzatıyolar :mymeka:
kınalı kuzunun gitmesini en çok ben istemiştim nerdeyse mirmirmirmir
boşuna dememişler gelen gideni aratır diye kaydirigubbakcemile
gitti kınalı kuzu geldi töre,zeliş ve ahoyu :roflol:

bence aksine daha kötü davranıp çetini gitmesi için zorluyacak rüya gitmeyelim diye ısrar edecek arada kalan çetin olacak.çetini çok daha zor günler bekliyor
asıl neva ile ayvaz yakınlaşması olunca çetinde bunu anlayınca çetinle ayvazın arası biraz açılıyor gibi olsada kan kardeşini yanlız bırakmayacak ve zelişin olayında çetin çok yardımcı olacak ayvaza ve onu hiç yanlız bırakmayacak

efsane geri döndü anacım :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu :asigim:

kızlar takım tamamlandı,derya ve deniz eksik baharda yok bahaar sesime gel :) birde zümra ama zümra girmiyor zaten..

yok be güzelim ben geldim merhaba dedim ,sizde cevap verince arkası geldi ne güzel çok sevindim ama ben birazdan çıkacağım.inşallah ilerleyen günlerde bolca görüşürüz hepinizi çok seviyorum kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere herkese iyi akşamlar Şeniz

yok be güzelim ben geldim merhaba dedim ,sizde cevap verince arkası geldi ne güzel çok sevindim ama ben birazdan çıkacağım.inşallah ilerleyen günlerde bolca görüşürüz hepinizi çok seviyorum kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere herkese iyi akşamlar Şeniz

yine gel canım benim Şeniz Şeniz iyigeceler sanada görüşmek üzere
kızlar bende çıkıyorum sabahları 6 da kalkıyorumda mirmirmirmir
daha sonra görüşürüz öpüldünüüüzz :asigim::1hug:

aşkolsun kız beni unutmussun herkesi saymıssın:dilcikar:
maşallah geri toplanmaya başlamısız gercekten...

kızlar bende geldim....ama artık hiç izleyemiyorum...çünkü işe başladım hanımlar....sadece sizlerle muhabbet için girerim buraya artık....hepiniz umarım iyisinizdir...

aşkolsun kız beni unutmussun herkesi saymıssın:dilcikar:
maşallah geri toplanmaya başlamısız gercekten...

ayy ebrarım :utangac: nnolur kusura bakma :utangac: unutmuşum inan o an sayamadım herkesleri :1no2: yoksa sizi unutmam ben:jeyyar: ne güzel herkesler geldi derya ve bahar eksik :ecrin_bebek:

kızlar bende geldim....ama artık hiç izleyemiyorum...çünkü işe başladım hanımlar....sadece sizlerle muhabbet için girerim buraya artık....hepiniz umarım iyisinizdir...

canııım sende hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
çalışıyor olmana çok sevindim kaydirigubbakcemile2
bol kazançlar olsun inşallah yerimseniben

selam kızlar yine ben geldim:jeyyar: arkadaşlar sizce Dila'nın başına ne gelmiş olabilir ?CADIARZU
bence Dila yaşıyor nasılmı ? ögün Dila ( Dila'nın değimiyle) deli teyzesiyle gezerken deli teyzesi bir erkekle konuşmaya dalınca Dila'da bir balon satıcısından balon almıştıya ve o balonla oynarken suyun kenarında yürürken aklına ayaklarını suya sokmak geldi ve tam ayakkabısının birini çıkarmıştıki elindeki balon uçtu gitti onu yakalamak isterken ayağa kalktı ama hala ayağının birinde tekerlekli ayakkabısı vardı ve dengesini kaybedip suya düştü. osırada orada belki teknesiyle veya su kenarında oltasıyla balık tutan biri onu gördü ve Dila'yı kurtardı evine götürdü onunla ilgilendi ve ona iyi baktı.ve halada o kişi Dila'ya bakıyordur.hatta Dila'yı kurtaran kişinin Hicran'ın ailesi olma ihtimali bile olabilir bence Dila ölmedi yaşıyor ve onu kurtaran kişininde Hicran'la bir bağlantısı vardır.
çünki Hicran'da geçmişini hatırlamıyor,İsmet'in yanında çalışıyor,Güner'de onun doktoru belki bu şekilde Dila'yı bulan kişinin Hicran'ın ailesi olarak ortaya çıkıp kızlarını kaybettiklerini ve bulamadıklarını söylerler bir bağlantı vardır ve Hicran'ında hikayesi bu yolla anlatılacaktır:kahve:

Back