canııım sende hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
çalışıyor olmana çok sevindim kaydirigubbakcemile2
bol kazançlar olsun inşallah yerimseniben
HOŞBULDUK CANIM BENİM :1hug: AMİN CANIM ÇOK SAOL:içelim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canııım sende hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
çalışıyor olmana çok sevindim kaydirigubbakcemile2
bol kazançlar olsun inşallah yerimseniben
saol denizim bilirim unutmadığını takıldım sadece kuzum benimkaydirigubbakcemile5ayy ebrarımnnolur kusura bakma
unutmuşum inan o an sayamadım herkesleri :1no2: yoksa sizi unutmam ben:jeyyar: ne güzel herkesler geldi derya ve bahar eksik :ecrin_bebek:
kızlar bende geldim....ama artık hiç izleyemiyorum...çünkü işe başladım hanımlar....sadece sizlerle muhabbet için girerim buraya artık....hepiniz umarım iyisinizdir...
saol denizim bilirim unutmadığını takıldım sadece kuzum benimkaydirigubbakcemile5
aaayyy cnm hayırlı ugurlu olsun bebekle zor oluyodur ama olsun canım cok sevindim..bol kazançlar olsun....:1hug:
selam kızlar yine ben geldim:jeyyar: arkadaşlar sizce Dila'nın başına ne gelmiş olabilir ?CADIARZU
bence Dila yaşıyor nasılmı ? ögün Dila ( Dila'nın değimiyle) deli teyzesiyle gezerken deli teyzesi bir erkekle konuşmaya dalınca Dila'da bir balon satıcısından balon almıştıya ve o balonla oynarken suyun kenarında yürürken aklına ayaklarını suya sokmak geldi ve tam ayakkabısının birini çıkarmıştıki elindeki balon uçtu gitti onu yakalamak isterken ayağa kalktı ama hala ayağının birinde tekerlekli ayakkabısı vardı ve dengesini kaybedip suya düştü. osırada orada belki teknesiyle veya su kenarında oltasıyla balık tutan biri onu gördü ve Dila'yı kurtardı evine götürdü onunla ilgilendi ve ona iyi baktı.ve halada o kişi Dila'ya bakıyordur.hatta Dila'yı kurtaran kişinin Hicran'ın ailesi olma ihtimali bile olabilir bence Dila ölmedi yaşıyor ve onu kurtaran kişininde Hicran'la bir bağlantısı vardır.
çünki Hicran'da geçmişini hatırlamıyor,İsmet'in yanında çalışıyor,Güner'de onun doktoru belki bu şekilde Dila'yı bulan kişinin Hicran'ın ailesi olarak ortaya çıkıp kızlarını kaybettiklerini ve bulamadıklarını söylerler bir bağlantı vardır ve Hicran'ında hikayesi bu yolla anlatılacaktır![]()
selam kızlar :asigim:
ben diziyi 2-3 haftadır hiç izleyemiyorum.bu sene inanılmaz yoğunum,sabah 7 akşam 10 dışardayım :ecrin_bebek: zamanım olmuyor hiç,özetlere bakıyorum arada :mymeka: şu dilayı biri bulsun artıııııkkk![]()
selam kızlar yerimseniben eksiklerimiz olsada hepinizi yeniden bir arada görmek çok güzel :1hug:
bir önceki sayfada Dila'nın başına gelebilecekleri yazmıştım.gelelim diğer kişilere
HİCRAN:şuan için geçmişini hatırlamıyor ama kendisi ;bence üniversite mezunu,iyi derecede bilgisayar vede ingilizce bilen birisi Safa'ya yardım etmesinden belli.evli,1 çocuğu olan anne,fakat eşinden şiddet gördüğü için boşanmış eşi zorla çocuğunu ondan ayırmış bir alkolik.hafızası yerine geldiğinde herşeyi hatırladığında çocuğunu almak için çaba sarfedecek Safa'nında bu konuda ona çok yardımı olacak.
ZELİŞ:Mardin'de amcasının tacizine uğramış,yaşadığı o korku dolu anları kardeşi Zerde'yle bile paylaşamamış ve o anları hatırladıkçada korkan kabuslar gören Zeliş amcasının zoruylada evlendirilecekken kaçıp Ankara'ya gelen gamzeli köylü güzeli.kendi kendisine Rüzgar'a aşık olduğu için gelin güvey olan Zeliş abisinden hep kaçacak ama Çetin onu hep koruyup kolluyacak ve gerçekler açığa çıktığında ayvazla zelişi eski günlerdeki gibi bir arada tutacak kişi çetin olacak
AHOY AYVAZ: Zeliş'in abisi;Zeliş'i öldürmek için peşinden Ankara'lara kadar gelsede işin aslı ona anlatıldığı gibi olmayan ve bir yanlışın peşinde giderken Çetin sayesinde işin gerçeğini öğrenecek ve kardeşini öldürmeyecek . kendisine ve kardeşine bu güne kadar yaşatılan zor günlerin hesabını soracak töre için namus için eline silah verenlerin karşısına Çetin ile birlikte çıkıp buna son verecek ve çoğu kişinin kaderini değiştirecek önemli iki kişi.Çetin ve Ayvaz.
ÇETİN: çoğu kişi geçmişte Neva ya yaptıklarından dolayı Çetin'e bir düşmanlık beslesede güvenmesede bu Zeliş konusunda yapacakları onun aslında hiçte okadar korkulacak vede kötü biri olmadığının bir göstergesi olacak ve ailenin ve çevredeki bütün insanların yeniden güvenini kazanacak ama o zamana kadarda Çetin çok zor günler geçirecek. Güvenin kaybedilmesi kolay ama kazanılması çok zordur,ama Çetin zoru başaracak...
banada öyle geliyor çetin başarcak belki vurulmasıbile olur zelişi koruma amaçlıfisfisfis
aman Allah korusun cemrem ağzını hayra aç :1shok: zaten çetini vuran vurana adam delik deşik kevgire döndü :roflol:
işin şakası bir yana bende düşündüm zelişin amcasının adamları zelişi takip edip kaçırır çetinde zelişin peşinde olduğu için onun arkasından gider onu kurtarmak için ve bir çatışma anında çetin silahın önüne atlar ve zelişi kurtarır vurulur adamlarda yakalanır.
ama şöylede olabilir vurulan kişi rüzgar olur zelişte iyice rüzgarın kendisine aşık olduğunu düşünür işler iyice karışır...