• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
ayy ebrarım :utangac: nnolur kusura bakma :utangac: unutmuşum inan o an sayamadım herkesleri :1no2: yoksa sizi unutmam ben:jeyyar: ne güzel herkesler geldi derya ve bahar eksik :ecrin_bebek:
saol denizim bilirim unutmadığını takıldım sadece kuzum benimkaydirigubbakcemile5
kızlar bende geldim....ama artık hiç izleyemiyorum...çünkü işe başladım hanımlar....sadece sizlerle muhabbet için girerim buraya artık....hepiniz umarım iyisinizdir...

aaayyy cnm hayırlı ugurlu olsun bebekle zor oluyodur ama olsun canım cok sevindim..bol kazançlar olsun....:1hug:

selam kızlar yine ben geldim:jeyyar: arkadaşlar sizce Dila'nın başına ne gelmiş olabilir ?CADIARZU
bence Dila yaşıyor nasılmı ? ögün Dila ( Dila'nın değimiyle) deli teyzesiyle gezerken deli teyzesi bir erkekle konuşmaya dalınca Dila'da bir balon satıcısından balon almıştıya ve o balonla oynarken suyun kenarında yürürken aklına ayaklarını suya sokmak geldi ve tam ayakkabısının birini çıkarmıştıki elindeki balon uçtu gitti onu yakalamak isterken ayağa kalktı ama hala ayağının birinde tekerlekli ayakkabısı vardı ve dengesini kaybedip suya düştü. osırada orada belki teknesiyle veya su kenarında oltasıyla balık tutan biri onu gördü ve Dila'yı kurtardı evine götürdü onunla ilgilendi ve ona iyi baktı.ve halada o kişi Dila'ya bakıyordur.hatta Dila'yı kurtaran kişinin Hicran'ın ailesi olma ihtimali bile olabilir bence Dila ölmedi yaşıyor ve onu kurtaran kişininde Hicran'la bir bağlantısı vardır.
çünki Hicran'da geçmişini hatırlamıyor,İsmet'in yanında çalışıyor,Güner'de onun doktoru belki bu şekilde Dila'yı bulan kişinin Hicran'ın ailesi olarak ortaya çıkıp kızlarını kaybettiklerini ve bulamadıklarını söylerler bir bağlantı vardır ve Hicran'ında hikayesi bu yolla anlatılacaktır:kahve:

valla bacım senaristleri bile cebinden çıkartırsın ... bu ne ayol ne güzel devam ettirdin hikayeyi... helal sana

ben burdayım cemrem Şeniz bizim kızlar yoklar kızlar nerdesiniz huuuu :oklava:eskiden olsa bidakka boş kalmazdı burası ne oldu bize böyle :uhm:

slm ;
son bi kaç bölüm izledim aslında kızıyoruz diladan hala neden ses yok diye ama ülkemizin acı gerçekleri insanlar malesef kayıp çocuklarından günlerce,aylarca hatta yıllarca haber alamaıyorlar bence dizi bu yönden acı bi yaraya parmak basıyor bu yönden tebrik ediyorum belkı böylelikle bazı insanların sesi olurlar bizde sadece pembe dizi izlemeyip acı gerçekleri daha iyi öğrenir vede duyarlı oluruz....

selam kızlar ben geldim yerimseniben deniz_35, d.harman, cemre_su, ebrarrr, BaHHar, deniz0285, zümra :)) ve diğer arkadaşlar :1hug:kızlar hepinizi çok özledim Şeniz
Bizim Evin Halleri dizisi 1 Eylül den itibaren ATV 'de yayınlanmaya başladığı günden bugüne dizimize yeni katılan arkadaşlar oldu; Zeliş geldi gamzeli köylü güzeli, Ağabeği Ayvaz Ağa '' Çetin'in ahoyu '' melek geldi bir tane Ömür :emir_bebek:,Hicran ,komiser Cem ve belkide daha diziye sonradan katılacak kişiler... ama hepsinden önemlisi çetin ölmedi yaşıyooooor :sm_cool:
ve ben sizlerden ayrı kaldığımda hep burda yazılanları ve yazacaklarımızı hayal ederek geçirdim günlerimi:asigim:kaydirigubbakcemile2 ama birde geldimki bir kaç kişiden başka kimsecikler yok denizi, cemrem ,canlarım o ilk geldiğim gün beni yanlız bırakmadınız teşekkürlera.s. hadi kızlar eskisi gibi bir araya gelip yine yazalım senaryolarımızı:kahve:

şimdi herkes bana diyecek ki dizimiz eskisi gibi değil; ama dizide anlatılan konuları gerçek hayatta yaşayan insanlarımız var '' dila gibi çocukları kayıp aileler, zeliş gibi töreden kaçan,okumak için , istemediği biriyle evlenmektense ailesini karşısına alan '' v.s. ve onların ne zor günler geçirdiğinin birer örneği bizlere ekranda gösteriliyorsa,biz ekranda seyretmeye bile tahammül edemiyorsak, o zor günleri yaşayan insanlar bu dizi sayesinde belki yaşadıklarını insanlara anlatabiliyorlardır.bence dizi ekibinin tamamına aslında bu konularda bu kadar duyarlı vede hassas oldukları için teşekkür etmek gerek a.s.

şimdi diyeceksinizki bu bir dizi ve gerçek hayatla bunu karıştırma :1closedeyes:. elbetteki bu bir dizi bunun herkes gibi bende farkındayım ama bu dizi benim senelerdir seyrettiğim ve kim ne derse desin hiçbir zamanda seyretmekten vazgeçmiyeceğim bir dizi.ve her seyretmemde o kötü günleri yaşayanlara Allah yardım etsin diye dua ediyorum.yanlız dizi ekranlara veda ederse ki inşallah öyle birşey olmaz ve dizide bulunan herkes sıhhatle sağlıkla mutlulukla bu diziyi çekmeye devam ederler :nazar: sesimi duymasanızda Bizim Evin Halleri dizisindeki herkesi seviyorum :1hug:Şeniz işte ozaman mecburen seyretmekten vazgeçeceğim:a015:

selam kızlar :asigim:
ben diziyi 2-3 haftadır hiç izleyemiyorum.bu sene inanılmaz yoğunum,sabah 7 akşam 10 dışardayım :ecrin_bebek: zamanım olmuyor hiç,özetlere bakıyorum arada :mymeka: şu dilayı biri bulsun artıııııkkk :kızgın::delphin:

selam kızlar :asigim:
ben diziyi 2-3 haftadır hiç izleyemiyorum.bu sene inanılmaz yoğunum,sabah 7 akşam 10 dışardayım :ecrin_bebek: zamanım olmuyor hiç,özetlere bakıyorum arada :mymeka: şu dilayı biri bulsun artıııııkkk :kızgın::delphin:

hoşgeldinnŞeniz dizide değişen bişey yok herşey aynı:delphin:

slm bayanlar kaynatıyomusunuz yıne arada takılcam sızlere cemrem dharman ve dıgerlerı

Son düzenleme:
selam kızlar yerimseniben eksiklerimiz olsada hepinizi yeniden bir arada görmek çok güzel :1hug:
bir önceki sayfada Dila'nın başına gelebilecekleri yazmıştım.gelelim diğer kişilere:kahve:

HİCRAN:şuan için geçmişini hatırlamıyor ama kendisi ;bence üniversite mezunu,iyi derecede bilgisayar vede ingilizce bilen birisi Safa'ya yardım etmesinden belli.evli,1 çocuğu olan anne,fakat eşinden şiddet gördüğü için boşanmış eşi zorla çocuğunu ondan ayırmış bir alkolik.hafızası yerine geldiğinde herşeyi hatırladığında çocuğunu almak için çaba sarfedecek Safa'nında bu konuda ona çok yardımı olacak.

ZELİŞ:Mardin'de amcasının tacizine uğramış,yaşadığı o korku dolu anları kardeşi Zerde'yle bile paylaşamamış ve o anları hatırladıkçada korkan kabuslar gören Zeliş amcasının zoruylada evlendirilecekken kaçıp Ankara'ya gelen gamzeli köylü güzeli.kendi kendisine Rüzgar'a aşık olduğu için gelin güvey olan Zeliş abisinden hep kaçacak ama Çetin onu hep koruyup kolluyacak ve gerçekler açığa çıktığında ayvazla zelişi eski günlerdeki gibi bir arada tutacak kişi çetin olacak

AHOY AYVAZ: Zeliş'in abisi;Zeliş'i öldürmek için peşinden Ankara'lara kadar gelsede işin aslı ona anlatıldığı gibi olmayan ve bir yanlışın peşinde giderken Çetin sayesinde işin gerçeğini öğrenecek ve kardeşini öldürmeyecek . kendisine ve kardeşine bu güne kadar yaşatılan zor günlerin hesabını soracak töre için namus için eline silah verenlerin karşısına Çetin ile birlikte çıkıp buna son verecek ve çoğu kişinin kaderini değiştirecek önemli iki kişi.Çetin ve Ayvaz.

ÇETİN: çoğu kişi geçmişte Neva ya yaptıklarından dolayı Çetin'e bir düşmanlık beslesede güvenmesede bu Zeliş konusunda yapacakları onun aslında hiçte okadar korkulacak vede kötü biri olmadığının bir göstergesi olacak ve ailenin ve çevredeki bütün insanların yeniden güvenini kazanacak ama o zamana kadarda Çetin çok zor günler geçirecek. Güvenin kaybedilmesi kolay ama kazanılması çok zordur,ama Çetin zoru başaracak...

SAFA İLE NEVA :neva çetin'le birlikte zeliş için elinden geleni yaparken , safa' da hicran'a çocuğu konusunda yardımcı olurken her ikiside bir birini yanlış anlayıp kavgalar olacak ama en sonunda safa ile neva' da onlarda tekrar bir araya gelip evlenecekler.

Çetin Zeliş konusunda Rüzgar' lada konuşacak belkide birlikte hareket edeceklerdir.
ama biz bunları zamanı geldikçe seyredip göreceğiz.bu yüzden biraz sabır

belkide zeliş'in peyami'nin gönderdiği yere tatil amaçlı çetin'le rüya'da gidebilir çünki rüya tatile çıkmak istiyordu. buda derginin bir haberi için olabilir birlikte gidebilirler.
bunlar sadece benim tahminlerimdir bununa küçük not olarak belirteyima.s.

selam kızlar yerimseniben eksiklerimiz olsada hepinizi yeniden bir arada görmek çok güzel :1hug:
bir önceki sayfada Dila'nın başına gelebilecekleri yazmıştım.gelelim diğer kişilere:kahve:

HİCRAN:şuan için geçmişini hatırlamıyor ama kendisi ;bence üniversite mezunu,iyi derecede bilgisayar vede ingilizce bilen birisi Safa'ya yardım etmesinden belli.evli,1 çocuğu olan anne,fakat eşinden şiddet gördüğü için boşanmış eşi zorla çocuğunu ondan ayırmış bir alkolik.hafızası yerine geldiğinde herşeyi hatırladığında çocuğunu almak için çaba sarfedecek Safa'nında bu konuda ona çok yardımı olacak.

ZELİŞ:Mardin'de amcasının tacizine uğramış,yaşadığı o korku dolu anları kardeşi Zerde'yle bile paylaşamamış ve o anları hatırladıkçada korkan kabuslar gören Zeliş amcasının zoruylada evlendirilecekken kaçıp Ankara'ya gelen gamzeli köylü güzeli.kendi kendisine Rüzgar'a aşık olduğu için gelin güvey olan Zeliş abisinden hep kaçacak ama Çetin onu hep koruyup kolluyacak ve gerçekler açığa çıktığında ayvazla zelişi eski günlerdeki gibi bir arada tutacak kişi çetin olacak

AHOY AYVAZ: Zeliş'in abisi;Zeliş'i öldürmek için peşinden Ankara'lara kadar gelsede işin aslı ona anlatıldığı gibi olmayan ve bir yanlışın peşinde giderken Çetin sayesinde işin gerçeğini öğrenecek ve kardeşini öldürmeyecek . kendisine ve kardeşine bu güne kadar yaşatılan zor günlerin hesabını soracak töre için namus için eline silah verenlerin karşısına Çetin ile birlikte çıkıp buna son verecek ve çoğu kişinin kaderini değiştirecek önemli iki kişi.Çetin ve Ayvaz.

ÇETİN: çoğu kişi geçmişte Neva ya yaptıklarından dolayı Çetin'e bir düşmanlık beslesede güvenmesede bu Zeliş konusunda yapacakları onun aslında hiçte okadar korkulacak vede kötü biri olmadığının bir göstergesi olacak ve ailenin ve çevredeki bütün insanların yeniden güvenini kazanacak ama o zamana kadarda Çetin çok zor günler geçirecek. Güvenin kaybedilmesi kolay ama kazanılması çok zordur,ama Çetin zoru başaracak...

banada öyle geliyor çetin başarcak belki vurulmasıbile olur zelişi koruma amaçlıfisfisfis

banada öyle geliyor çetin başarcak belki vurulmasıbile olur zelişi koruma amaçlıfisfisfis

aman Allah korusun cemrem ağzını hayra aç :1shok: zaten çetini vuran vurana adam delik deşik kevgire döndü :roflol:

işin şakası bir yana bende düşündüm zelişin amcasının adamları zelişi takip edip kaçırır çetinde zelişin peşinde olduğu için onun arkasından gider onu kurtarmak için ve bir çatışma anında çetin silahın önüne atlar ve zelişi kurtarır vurulur adamlarda yakalanır.

ama şöylede olabilir vurulan kişi rüzgar olur zelişte iyice rüzgarın kendisine aşık olduğunu düşünür işler iyice karışır...

aman Allah korusun cemrem ağzını hayra aç :1shok: zaten çetini vuran vurana adam delik deşik kevgire döndü :roflol:

işin şakası bir yana bende düşündüm zelişin amcasının adamları zelişi takip edip kaçırır çetinde zelişin peşinde olduğu için onun arkasından gider onu kurtarmak için ve bir çatışma anında çetin silahın önüne atlar ve zelişi kurtarır vurulur adamlarda yakalanır.

ama şöylede olabilir vurulan kişi rüzgar olur zelişte iyice rüzgarın kendisine aşık olduğunu düşünür işler iyice karışır...

bencede ruzgarda vurula bilir bakalım izleyip görcezz :1closedeyes:

Back