Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaaaar gelin biraz yaaa beh konuşalım izleyen yok mu artık
sally ayrılıyormuş dizidennnnn
her zaman buraya takılan arkadaşları yeniden toplamaya çalışıyorum ama herkes dağılmış ve diziyi takip eden kalmamış sanırım
ben saydıklarını tanımıyorum da buraya geçenn sene gelenler şimdi yok hiçbiri o zaman ordan devam ederiz muhabbete
kızlaaaaaar gelin biraz yaaa beh konuşalım izleyen yok mu artık
sally ayrılıyormuş dizidennnnn
ben elimden geldiğince hiç kaçırmadan izliyorum bazen atv bozuluyor sinyal yok diyor klava:bazı sahneleri tam seyredemesemde atv avrupadan 17.30da hiç kaçırmadan izliyorum yerimseniben
sally hakkında üzücü haber verdin inş.ayrılmaz diziden:Saruboceq:çünki bence ipek çeken dizinin lokomotif isimlerinden biri tıpkı nemide anne,sally,ismet,sayhan,füsun,şadan,rikkat,peyami,cihan,pembe,abdül,safa,neva,rüya,çetin bu isimlerden biri diziden tamamiyle ayrılması dizinin artık sonlara yaklaştığının bir göstergesi olur çünki bu isimler diziyi götüren vede bizi ekrana kilitleyen usta isimler. giden fincan hala olsun sadık amca olsun onların yokluğunu ben seyrederken çok fazla hissediyorum ve mümkün olsada bir şekilde yeniden diziye geri gelseler diyorum..
dizide rüzgar karakterinin üzerine çok fazla düşülüyor diziye her katılan mecburmu ona aşık olmaya misket geldi aşık oldu,şeyda geldi aşık oldu,zeliş geldi aşık oldu biraz rahat bıraksalar çocuğu ile ilgilense nevar pembeyede kızıyorum rüzgarı zorla zelişle ilgilen diye zorluyorkaydirigubbakcemile
dizideki diğer usta isimlere yoğunlaşsınlar artık bayram geldi geçti hiç :1no2: eskiden olsa böylemi olurdu fincan hala nemide anne dört bir koldan herkesi toplar yemekler yenir az bir sürede olsa dertler kederler unutulurdu şimdi nerde o günler :sm_confused:diziye elbetteki yeni katılan ve bu değerli ustalarla birlikte çalışıp onları bile geçecek isimler elbetteki olacak ama bu şekilde olması beni ve bütün seyreden seyirciyi üzüyor :a015:
ben sally ( ipek çeken ) ablamın ayrılmasını hiç istemiyorum inş. doğru olmaz dizide hep olur dediğim gibi o bu dizinin lokomotif isimlerinden biri :Saruboceq: eğer bir süreliğinede olsa ayrılma olacaksada bu dilanın bulunup bütün gerçekler açığa çıktığında herkesin saliseden özür dilemeyi düşündüğü bir anda olur ama o artık buralarda daha fazla kalamayacağını düşünüp onlarla vedalaşmadan çekip gidebilir yada vedalaşabilirde..
çünki herkes onu suçluyor ve o bu kadar yılın arkadaşlığın dostluğun biranda böyle bir olayla yok olmasına üzülüyor :çok üzgünüm: en azından ben;safanın ona destek olmasını isterdim çünki aynı salise gibi safada çetinin vurulma olayında çetini safa vurdu diye ailesi tarafından dışlandı ve gerçekler açığa çıkınca herkes ondan özür diledi... biran olsun safanın geçmişte yaşadığı acı günleri düşünerek saliseninde başına böyle ilk bakıldığında anlaşılması imkansız bir olayın gelmiş olabileceğini düşünüp saliseye destek olması gerekirdi diye düşünüyorum:teselli:
yazık oldu salye [ipek çekene] inşallah kesin değildirrr:asigim::asigim: