- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.194
-
- Konu Sahibi _Citlembik_
Benim hedef mutfağı dip köşe tezlemek ve perdeleri yıkamak camları silmek@MigiMadid
@benibekleyin
@Kmsl Hnd
Asbei
B Basakcikk
@5kisilikailem
HuMerTurk
H hayalim mucize
@Dreamer Swan
Kızlar 2 mart pazartesiye kadar hedeflerinizi yazın. İlk sayfaya ekleyim
Valla internetten değil cnm burdan bi mağazadan aldımHali örtülerini nerden aldın. Internetten araştırıyorum da güvenilir bir site bulamadım
Benim hedef mutfağı dip köşe tezlemek ve perdeleri yıkamak camları silmek
Şuan ilk hedefim yatak odasını dip köşe temzleyp beşiği kurmak@MigiMadid
@benibekleyin
@Kmsl Hnd
Asbei
B Basakcikk
@5kisilikailem
HuMerTurk
H hayalim mucize
@Dreamer Swan
Bi okuyim bakim
Oh ne güzel bak yapmışsın işleri. Gerçekten insan istahlaniyorSizin yüzünüzden çamaşırları katlayıp yerine koydum, beyazları astım, mutfağı temizledim ki berbat haldeydi
bir de @Negoo nun konusu var o konu da gaza getiriyor böyle
Bende katiliyorum cnmSüpersin valla. Ellerine sağlık. Bende bamya ve mercimek çorbası yaptım. Ben ilk mesajı düzenlicem kaç kişiyiz bi görelim
Ahh temiz evi kim sevmez ki. Hoşgeldin.Slm kızlar bende geldim.temiz evi çooook seviyorum
Şu dağınık evimin içinde böyle konular resmen zulümmtamam kalkıyorum çamaşırlıktaki çamaşırları yerine koyup beyazları asıcam. Resmen psikolojik şiddett
Bakk ne güzel hemencecik motivasyon oldu sana. Ellerine sağlıkSizin yüzünüzden çamaşırları katlayıp yerine koydum, beyazları astım, mutfağı temizledim ki berbat haldeydi
bir de @Negoo nun konusu var o konu da gaza getiriyor böyle
Çok teşekkür ediyorum. HoşgeldinBende katiliyorum cnm
Temizlik topigi illa bi tane olmak zorunda diye bi kaide yok saniyorumki ...
Istyen istedgi topige takilir
Bugun evi supurdum
Nevresimleri yikadim kuruttum baska nevresim serdim , yastiklari da yikadim kuruttum mis gbi ....
Kizimi yikadim bunu da temizlige soktmya
Yemegimiz vardi ben de esim ve kizima sevinsinler diye islak kek yaptim .
Bugunden bu kadar iyigceler
HoşbuldumAhh temiz evi kim sevmez ki. Hoşgeldin.
Bakk ne güzel hemencecik motivasyon oldu sana. Ellerine sağlıkayy dur bende tezgah temizleyim uyumadan bulaşık kalmasın. Bu arada hoşgeldin
Çok teşekkür ediyorum. Hoşgeldinayy ıslak kek mi. Yarın bende mi yapsam
Yemek topigine gel orda menulerimizi paylasiyoruz ocaginiza dustum isimli topic...Ahh temiz evi kim sevmez ki. Hoşgeldin.
Bakk ne güzel hemencecik motivasyon oldu sana. Ellerine sağlıkayy dur bende tezgah temizleyim uyumadan bulaşık kalmasın. Bu arada hoşgeldin
Çok teşekkür ediyorum. Hoşgeldinayy ıslak kek mi. Yarın bende mi yapsam
Hemen geleyimYemek topigine gel orda menulerimizi paylasiyoruz ocaginiza dustum isimli topic...
İlj oazartesiye kadar hedef@MigiMadid
@benibekleyin
@Kmsl Hnd
Asbei
B Basakcikk
@5kisilikailem
HuMerTurk
H hayalim mucize
@Dreamer Swan
yok canım çok şükür benim ev öğrenci evi gibi konsol vitrin yemek masası gibi şeyler yok bi tv ünitem var bir de kitap raflarım ben çalıştığım için minimalist bir düzen kurdum kendimeGümüşlük filan var mi. Ay onlara sinir olmuştum ben. Bit bit küçük küçük gazetelemek çok gıcık.