Bizim evin halleri 💕

Sizin yüzünüzden çamaşırları katlayıp yerine koydum, beyazları astım, mutfağı temizledim ki berbat haldeydi

bir de @Negoo nun konusu var o konu da gaza getiriyor böyle

Süpersin valla. Ellerine sağlık. Bende bamya ve mercimek çorbası yaptım. Ben ilk mesajı düzenlicem kaç kişiyiz bi görelim
Bende katiliyorum cnm
Temizlik topigi illa bi tane olmak zorunda diye bi kaide yok saniyorumki ...
Istyen istedgi topige takilir

Bugun evi supurdum
Nevresimleri yikadim kuruttum baska nevresim serdim , yastiklari da yikadim kuruttum mis gbi ....

Kizimi yikadim bunu da temizlige soktmya
Yemegimiz vardi ben de esim ve kizima sevinsinler diye islak kek yaptim .

Bugunden bu kadar iyigceler

Slm kızlar bende geldim.temiz evi çooook seviyorum
Ahh temiz evi kim sevmez ki. Hoşgeldin.
Şu dağınık evimin içinde böyle konular resmen zulümm tamam kalkıyorum çamaşırlıktaki çamaşırları yerine koyup beyazları asıcam. Resmen psikolojik şiddett
Sizin yüzünüzden çamaşırları katlayıp yerine koydum, beyazları astım, mutfağı temizledim ki berbat haldeydi

bir de @Negoo nun konusu var o konu da gaza getiriyor böyle
Bakk ne güzel hemencecik motivasyon oldu sana. Ellerine sağlık ayy dur bende tezgah temizleyim uyumadan bulaşık kalmasın. Bu arada hoşgeldin
Çok teşekkür ediyorum. Hoşgeldin ayy ıslak kek mi. Yarın bende mi yapsam

Hoşbuldum
Bir de tez yazmam lazım birileri tez yazma grubu oluştursa da gaza gelsem pof.

Yemek topigine gel orda menulerimizi paylasiyoruz ocaginiza dustum isimli topic...

Gümüşlük filan var mi. Ay onlara sinir olmuştum ben. Bit bit küçük küçük gazetelemek çok gıcık.
yok canım çok şükür benim ev öğrenci evi gibi konsol vitrin yemek masası gibi şeyler yok bi tv ünitem var bir de kitap raflarım ben çalıştığım için minimalist bir düzen kurdum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…