- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
-
- Konu Sahibi _Citlembik_
Geçmiş olsun. Alerjik çocuklar için temizlik çok önemli. Halı tüyü bile etkiler. Kolay gelsin canımSelammmmm
Hayırlı olsun sayfan canım
Ben temizliğe bu hafta başladım her yeri dip köşe yapıyorum kızımda alerji çıktı daha çok dikkatli olmalıım
Burda birbirimizi teşvik edebiliriz bence. Mesela ben şuan pencere önlerini siliyorumher daim temiz ve düzenli ev isteği bende de var ama olmuyor
ben işteyim ama dün akşam çamaşır odamı topladım ütü yaptımBurda birbirimizi teşvik edebiliriz bence. Mesela ben şuan pencere önlerini siliyorum
Tabikii. Hoşgeldin aramıza. Yarın bende yatak odası temizlicem. Kıyafetleri seçicem kullanmadıklarımı.bende katılabilir miyim:)
yatak odam darmadagin hemde çok fena...
bide eşyalari azaltsam dünya benim olacak.
Aynen canım gözümüzle görülmeyen o kadar çok toz var ki nasıl başa çıkaca bilmiyorumGeçmiş olsun. Alerjik çocuklar için temizlik çok önemli. Halı tüyü bile etkiler. Kolay gelsin canım1 günde mi yapacaksın dip köşe temizliği ben cesaret edemiyorum
Ben sürekli azaltıyorum ama yine de atacak şeyler buluyorumhoşbulduk ev çok kalabalık.. nerden azaltacagimi hiç bilmiyorum..
ayy ben kıyamam lazim olurBen sürekli azaltıyorum ama yine de atacak şeyler buluyorum
Çok severim atmayı küçükken annemin bile elbiselerini atıyordum
Canım benim kızım da öyleBende katılmak istiyorum ama w çocukla ne kadar yapabilirim bilmiyorum ne kadar yapsam 2 katı dağıtıyorlar
1 haftada hallederiz. Perdeleri yıkamam gerek ama gözümde büyüyorAynen canım gözümüzle görülmeyen o kadar çok toz var ki nasıl başa çıkaca bilmiyorum
Yok kızzzz ne bir günü ancak 1 haftada bitiririm
Canları sağolsun kuzuların. Düzenli olursak herşey hallolur. Büyük temizliği yapınca dağınıklık daha kolay toplanıyorBende katılmak istiyorum ama w çocukla ne kadar yapabilirim bilmiyorum ne kadar yapsam 2 katı dağıtıyorlar
Aslında kızım dursa ev işi yapmayı severim ama o durmuyor sürekli arkamda bir saatte yapacağım işi 3 saatte bitiyorum bu sefer de hevesim kalmıyor1 haftada hallederiz. Perdeleri yıkamam gerek ama gözümde büyüyor