Bizim evin halleri 💕

Çalışıyorsanız taşınsak çok zor bende 15 günde ancak toplamıştım. Kıyafetleri hurçlara koyma kolilere koy daha kolay oluyor 😊 katı bile bozulmuyor.
evet bende öyle düşünüyorum kıyafet için temiz büyük koliler buldum bugün onlara koyacağım
ya taşınacağım evin eksik işleri vardı onlar bitene kadar ufak ufak toparlanayım dedim ama yanlış mı yaptım bilmiyorum kafamın içi de evde karma karışık oldu :)))

Ben de katilmak istiyoruuuum 🤔 henuz ise girmemisken bir seyleri duzenlemem lazim.
Kirli sepetim doldu tasiyor,ikincisi bile yarilandi.. taksim taksim makineye atilip asilmali.... hala bekletiyorum elim gitmiyor

evet bende öyle düşünüyorum kıyafet için temiz büyük koliler buldum bugün onlara koyacağım
ya taşınacağım evin eksik işleri vardı onlar bitene kadar ufak ufak toparlanayım dedim ama yanlış mı yaptım bilmiyorum kafamın içi de evde karma karışık oldu :)))
Gümüşlük filan var mi. Ay onlara sinir olmuştum ben. Bit bit küçük küçük gazetelemek çok gıcık.

Ben de katilmak istiyoruuuum 🤔 henuz ise girmemisken bir seyleri duzenlemem lazim.
Kirli sepetim doldu tasiyor,ikincisi bile yarilandi.. taksim taksim makineye atilip asilmali.... hala bekletiyorum elim gitmiyor

Hoşgeldin aramıza. Bence hemen kalkıp makineye atmalısın. Aklında duracağına makine yıkasın 😂

Ben daha önce sizin sayfanızı gördüm hatta bir kaç gün katıldım araniza. Ama sayfa kalabalık olduğu için mesajları takip edemedim. Beni motive etmedi. Bende kendime özel bir sayfa açayım kimse olmasada kendim yazarım günlüğüm gibi olur dedim. İsmide hiç düşünmeden bunu yazmıştım ama tabikide değiştiririm rahatsız olduysanız 😊 keşke ilk mesajınız bu olsaydı daha memnun olurdum. Bir sayfa için kalp kırmaya değer mi üç günlük dünya. 😊
Canim niye rahatsız olayım neden kalp kirayim ki asla böyle biri değilim sizin topiginiz sonuçta kolay gelsin iyi günler

Selam kızlarrrrrr🥰🥰🥰

Bugün yapılanlar

Bulaşık. Makinası yerleştirildi
Kirliler makinaya koyuldu
Elde yıkaanacaklar yıkandı

Yataklar toplandı
Koltuk örtüleri silkelendi serildi
2 makina çamaşır katlandı yerleştirildi
2 makina asıldı
1 makina da yıkanıyor

Yoğurtlu makarna ve kemik sulu mercimek çorbası yapıldı😋😋

Ayakkabı lar silindi kaldırıldı
WC banyo yıkandı

Şimdi kızımı uyuttum Yeşilçay eşliğinde kk keyfi yapıyorum🤣🤣🤣🤣

Selam kızlarrrrrr🥰🥰🥰

Bugün yapılanlar

Bulaşık. Makinası yerleştirildi
Kirliler makinaya koyuldu
Elde yıkaanacaklar yıkandı

Yataklar toplandı
Koltuk örtüleri silkelendi serildi
2 makina çamaşır katlandı yerleştirildi
2 makina asıldı
1 makina da yıkanıyor

Yoğurtlu makarna ve kemik sulu mercimek çorbası yapıldı😋😋

Ayakkabı lar silindi kaldırıldı
WC banyo yıkandı

Şimdi kızımı uyuttum Yeşilçay eşliğinde kk keyfi yapıyorum🤣🤣🤣🤣

Süpersin valla. Ellerine sağlık. Bende bamya ve mercimek çorbası yaptım. Ben ilk mesajı düzenlicem kaç kişiyiz bi görelim 😍

Süpersin valla. Ellerine sağlık. Bende bamya ve mercimek çorbası yaptım. Ben ilk mesajı düzenlicem kaç kişiyiz bi görelim 😍
Bende varımm.
Halı örtüleri yıkanıp serildi bulaşıklar yıkandı
Ev süpürüldü
Banyo yıkandı
Yemek yapıldı
Koca bekliyorum şimdi 🤭

Bir makina daha çamaşır yıkadım ayyyyy 2 makina serilecek tekrar ortalığı toparladım kızımı doyurdum namazımı kıldım şimdi biraz dinleneyim 🥰🥰🥰🥰

X