- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.299
- 44
-
- Konu Sahibi _Citlembik_
evet bende öyle düşünüyorum kıyafet için temiz büyük koliler buldum bugün onlara koyacağımÇalışıyorsanız taşınsak çok zor bende 15 günde ancak toplamıştım. Kıyafetleri hurçlara koyma kolilere koy daha kolay oluyorkatı bile bozulmuyor.
Gümüşlük filan var mi. Ay onlara sinir olmuştum ben. Bit bit küçük küçük gazetelemek çok gıcık.evet bende öyle düşünüyorum kıyafet için temiz büyük koliler buldum bugün onlara koyacağım
ya taşınacağım evin eksik işleri vardı onlar bitene kadar ufak ufak toparlanayım dedim ama yanlış mı yaptım bilmiyorum kafamın içi de evde karma karışık oldu :)))
Ben de katilmak istiyoruuuumhenuz ise girmemisken bir seyleri duzenlemem lazim.
Kirli sepetim doldu tasiyor,ikincisi bile yarilandi.. taksim taksim makineye atilip asilmali.... hala bekletiyorum elim gitmiyor
Hoşgeldin aramıza. Bence hemen kalkıp makineye atmalısın. Aklında duracağına makine yıkasın
Canim niye rahatsız olayım neden kalp kirayim ki asla böyle biri değilim sizin topiginiz sonuçta kolay gelsin iyi günlerBen daha önce sizin sayfanızı gördüm hatta bir kaç gün katıldım araniza. Ama sayfa kalabalık olduğu için mesajları takip edemedim. Beni motive etmedi. Bende kendime özel bir sayfa açayım kimse olmasada kendim yazarım günlüğüm gibi olur dedim. İsmide hiç düşünmeden bunu yazmıştım ama tabikide değiştiririm rahatsız olduysanızkeşke ilk mesajınız bu olsaydı daha memnun olurdum. Bir sayfa için kalp kırmaya değer mi üç günlük dünya.
Kazene bildirdim isim değişikliği için. Bende iyi günler dilerim.Canim niye rahatsız olayım neden kalp kirayim ki asla böyle biri değilim sizin topiginiz sonuçta kolay gelsin iyi günler
Selam kızlarrrrrr
Bugün yapılanlar
Bulaşık. Makinası yerleştirildi
Kirliler makinaya koyuldu
Elde yıkaanacaklar yıkandı
Yataklar toplandı
Koltuk örtüleri silkelendi serildi
2 makina çamaşır katlandı yerleştirildi
2 makina asıldı
1 makina da yıkanıyor
Yoğurtlu makarna ve kemik sulu mercimek çorbası yapıldı
Ayakkabı lar silindi kaldırıldı
WC banyo yıkandı
Şimdi kızımı uyuttum Yeşilçay eşliğinde kk keyfi yapıyorum
Afiyet olsun canımSüpersin valla. Ellerine sağlık. Bende bamya ve mercimek çorbası yaptım. Ben ilk mesajı düzenlicem kaç kişiyiz bi görelim
Bende varımm.Süpersin valla. Ellerine sağlık. Bende bamya ve mercimek çorbası yaptım. Ben ilk mesajı düzenlicem kaç kişiyiz bi görelim
Çamaşır hiç bitmiyor. Yıka as kurut topla yeniden yıka as kurutBir makina daha çamaşır yıkadım ayyyyy 2 makina serilecek tekrar ortalığı toparladım kızımı doyurdum namazımı kıldım şimdi biraz dinleneyim
Aynen canım eşime söyledim biZe kurutma makine si şart ilk Fırsatta alacak inşallahhhÇamaşır hiç bitmiyor. Yıka as kurut topla yeniden yıka as kurut
Hali örtülerini nerden aldın. Internetten araştırıyorum da güvenilir bir site bulamadımBende varımm.
Halı örtüleri yıkanıp serildi bulaşıklar yıkandı
Ev süpürüldü
Banyo yıkandı
Yemek yapıldı
Koca bekliyorum şimdi
Aynen canım eşime söyledim biZe kurutma makine si şart ilk Fırsatta alacak inşallahhh
Aynen canım çamaşırı balkonda katlıyorum güneşte vuruyor yaaaaa acayipppp tozzzzAyy var ya o hayat kurtarıcı bi makine ama benim evde yer yok ki. O çarşaflardan filan nasıl toz çıkıyor avuç dolusu
Bende istiyorum yaaaaHali örtülerini nerden aldın. Internetten araştırıyorum da güvenilir bir site bulamadım