Bizim evin halleri 💕

yeni evle uğraşacağım toplanmayı bırakıp
yapmam gereken tek şey aşağıdaki işler için eşimi gazlamak :))
kornişler ve perde boruları takılacak
mutfak dolabının çıkarttığımız kısmı monte edilecek
yeni gelen koltuklar monte edilecek
ev temizlikçiye hazır olacak şekilde hazırlanacak fazlalıklar çöpler toparlanacak
eski evdeki raflar sökülüp yeni eve takılacak
ve bunların bir kısmı büyük ihtimalle hafta içine kalır güncellerim tekrar :))

En zoru da benim galiba ev tasicam yarı toplandim yarı duruyor 2 çocuk artı 5 haftalık gebelik uykum geliyor mide altüst bunaldimmmmmmm :silah:
Onu yaptım hemen ben üstelik daha kirli sepeti hariç çarşaf ve yastık kılıflarını da attım :KK200::nazar:

Ayy işin çok zor Allah yardımcın olsun. Taşınma dönemide hamileliğin en zor dönemine denk gelmiş. Diğer çocukların büyük mü. Yardım ederler sana.

En zoru da benim galiba ev tasicam yarı toplandim yarı duruyor 2 çocuk artı 5 haftalık gebelik uykum geliyor mide altüst bunaldimmmmmmm :silah:
Allah kolaylık versin canım ben de seninle aynı durumdayım gebelik dışında ;iki çocuk biri patili iş ev toplama yeni evin tadilat işleri huni lazım bi tane :))

Allah kolaylık versin canım ben de seninle aynı durumdayım gebelik dışında ;iki çocuk biri patili iş ev toplama yeni evin tadilat işleri huni lazım bi tane :))
Çok zor çok:KK43: teşekkür ederim ama ev taşımak helede aserirken cook zor dolapları silerken uyuyakalmam ins. 😂

canım 22 yaşında olup 5 yaşındaki çocuğa sahip olman:rolleyes: maşallah diyelim de.
25 yaşındayım henüz çocuğum yok. geç kalmış ve yaşlı hissettim kendimi:KK70:
kardeşim 22 yaşında üniversite son sınıf:ıslık:
Bende 26 yaşındayım çocuğum yok. Gerçi olmuyor demek daha doğru 😂 tüp bebek bile işe yaramadı bende

Bende 26 yaşındayım çocuğum yok. Gerçi olmuyor demek daha doğru 😂 tüp bebek bile işe yaramadı bende

çok üzüldüm adınıza, ne kadar zamandır deniyorsunuz?
tüp bebek neden işe yaramadı? en son çare diye konuşurlardı benim pek fikrim yok ama. :KK43:
dualarım sizinle. inşallah meleğinizi kucağınıza alırsınız bir an önce:KK36:

canım 22 yaşında olup 5 yaşındaki çocuğa sahip olman:rolleyes: maşallah diyelim de.
25 yaşındayım henüz çocuğum yok. geç kalmış ve yaşlı hissettim kendimi:KK70:
kardeşim 22 yaşında üniversite son sınıf:ıslık:
Yaşlı hissetme ben çok erken evlendim 17 me 4 günlük girmiştim evlendik 18 de anne oldum sizinki normal benim ki değil ama ilerde benimle arkadaş gibi olacaklar inşallah tek tesellim o 😂

Bence ümit kesme canım benim aile de de var senin gibi kuzenim 8 sene olmadi tüp bebekle bir kızı oldu amcam da tüp bebekle yaptı 2 zleri var kocaman oldular inşallah en kısa zamanda olur senin de ☺☺

X